MASTERSTUDIES

Deltid MAs i Visuell design i Tyskland 2020/2021

Mastergrader er mer allsidig enn doktor kvalifikasjoner og har et bredt spekter av faglige og akademiske programmer. Ifølge US Department of Education, tre typer masterstudier eksisterer forskning, faglig og terminal. De mest populære mastergrad typer er Master of Arts (MA) og Master of Science (MS) i en blanding av fagområder.

Studenter som er kunstnerisk og ønsker å utvikle sine ferdigheter kan være lurt å studere visuell design. Mange programmer fokusere på å utvikle en visuell prosess, språk og syntese. Studentene kan ofte være i stand til å arbeide med designet for å bygge en portefølje.

Tyskland, offisielt Forbundsrepublikken Tyskland, er en føderal parlamentarisk republikk i Vest-Sentral-Europa. Landet består av 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

Deltid Master of Arts i Visuell design i Tyskland

2 Resultater i Visuell design, Tyskland Filter

MA Visual & Experience Design

University of Europe for Applied Sciences
MA
<
Fulltid
<
2 semestre
Engelsk
Campus

Profesjonelle roller innen design er stadig i flyt. Samtidig design må omfatte tradisjonelt fysiske så vel som nye digitale medier. I masterstudiet vårt i Visual & Experie ...

Les mer

MA i afrikansk verbal og visuell kunst

University of Bayreuth (Universität Bayreuth)
MA
nov. 2020
<
Fulltid
<
Deltid
<
4 semestre
Engelsk
Campus

Dette engelsk-lærte masterstudiet bygger på kunnskap knyttet til mangfoldet og kreativiteten i språk, litteratur, kunst og media i Afrika. Den tverrfaglige orienteringen og fa ...

Les mer