Filter
Master of Arts (MA)
Zimbabwe Mutare Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste MAs i Mutare i Zimbabwe 2019

En MA er en mastergrad tildeles studenter som har fullført et program studere humaniora eller kunstfag fag som historie, kommunikasjon, filosofi, teologi eller engelsk. En Master of Arts grad krever vanligvis kurs, forskning og skriftlige eksamener.

Zimbabwe, offisielt Republikken Zimbabwe, er en republikk som ligger i det sørlige Afrika, mellom Zambezi og Limpopo elver.

Master of Arts studier i Mutare i Zimbabwe

Les mer Minimér

treff

Africa University - Zimbabwe

Det teologiske fakultet tilbyr Master of Arts i religionsstudier (MA) grad til studenter fra ulike bakgrunner som profesjonelt kan ta stilling til institusjoner for høyer ... [+]

Det teologiske fakultet tilbyr Master of Arts i religionsstudier (MA) grad til studenter fra ulike bakgrunner som profesjonelt kan ta stilling til institusjoner for høyere lærdom (universiteter), kirker, tjene i økumeniske ledende stillinger, undervise i religiøse og moralske Utdanning i skoler og religionsstudier i teologiske høyskoler (seminarer) og relevante ikke-statlige organisasjoner (NGOer), hvor de vil fungere som katalysatorer for endring i beslutningsprosesser og formulering av politikk, eller fortsette til relevante doktorgradsprogrammer.

Programmets mål

Å utstyre studenter til å tjene i religiøse institusjoner og samfunnet som helhet./>

Å forberede studentene til doktorgradsstudier.... [-]

Zimbabwe Mutare
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk