Kvalifikasjon basert på krav, strenghet og praksis

Master i Business Tax Advice (MAFE) gir teknisk kunnskap og ferdigheter som er avgjørende for utøvelsen av yrket som forretningsadvokat eller skatterådgiver.

Etter fullføring av mastergraden skal studenten være fullt utdannet til å utvikle sitt faglige arbeid med å gi råd til store og mellomstore bedrifter, i spesialiserte bedrifter i næringsliv og skatteområder eller i konsulent- eller revisjonsfirmaer.

MAFE er en moderne og oppdatert mester i alt relatert til de nye finanspolitiske utfordringene som er adressert, for eksempel i den digitale verden.

metodikk

Læringsskolens undervisningsmetodikk reagerer på behovet for å gi praktisk opplæring og brukes til studenter som søker en mastergrad i streng lov, krevende og tilpasset virkeligheten til selskapet eller domstolen.

Av denne grunn bruker Fundesem Business School metoden, kalt Case Method, hvor studentene må forberede og foreslå løsninger på de praktiske tilfellene som oppstår i løpet av klassene. Law School-programmene har praktiske forutsetninger som simulering av dommer, inspirert av virkelige saker. Fundesem Business School favoriserer Fundesem Business School metodikken integrasjon og samarbeid for å løse virkelige saker. Fra skolen tror vi fast at samarbeidsprosjekter favoriserer utveksling av synspunkter, meninger og erfaringer som beriker studentens utdanning.

program Struktur

Law School-programmene har tre faser.

pic-ia02.png

Pre-Master perioden begynner noen uker før starten av Law School mastergrad. I denne perioden med frivillig assistanse får studentene klasser i juridiske grunnleggende og bruk av kontorverktøy og andre emner som kan bidra til realiseringen av programmet.

Masterperioden er delt inn i følgende deler eller faser:

OMRÅDER AV VIDENSKAP: Det er mastergradsstudiet der emnene som gjelder for hver av mastergradene, er tatt. Emnene har blitt tilpasset i kunngjøringen i oktober 2018 med en ny dagsorden som omfatter temaer for digital transformasjon, som for eksempel Internettrekruttering, databeskyttelse eller skattemessige aspekter av netthandel.

SPESIALISERING: I MDE er det en spesialisering innen digital lov og internasjonal handel.

FINAL MASTER WORK: Utarbeidelse av en TFM for å søke hva som har blitt lært med støtte og individuell oppfølging av en veileder. PERSONLIG KARRIEREPLAN: Ledsag for planlegging av studentens strategiske plan for karriereutvikling. Ansettbarhet er en av de viktigste egenskapene til lovskolen.

Når studentene uteksamineres, kan de gå til en Post-Mater-periode. I denne perioden får studenten opplæring på tre områder:

  1. Strategiske nøkler for å fremme et profesjonelt kontor. Programmet gjør det mulig å kjenne noen av de sentrale strategiske nøklene for ledelse, utvikling og konkurranseevne til et profesjonelt firma, og gi referanser og viktige elementer for effektiv, effektiv og innovativ styring, både på kort og lang sikt.
  2. Digital Business Hovedformålet med programmet er at deltakerne skal beherske nøklene og få en helhetlig visjon om det digitale økosystemet og dens implikasjoner for selskapets konkurranseevne, og adresserer både forretningsprosesser og forretningsmuligheter som oppstår i det nye digitale miljøet.
  3. Forbedring av engelskspråklige. Bevisst på engelsks betydning for profesjonell utvikling, tilbyr Fundesem studenter som ønsker å forbedre språket i løpet av et semester, i det følgende studieår til ferdigstillelse av mesteren.

erfaringer

Loven School of Fundesem har blant sine mål ikke bare oppkjøp av kunnskap og beslutningsverktøy, men også utvikling av personlige ferdigheter eller myke ferdigheter.

ORATORY SKOLEN. I skolens skole skal studentene lære teknikker for å avsløre, argumentere og forsvare seg; svært viktige verktøy for enhver profesjonell, men mer om det er praksis av lov eller råd.

UTENDØRS OPPLEVELSE. I noen dager endres tilfeller og notater med annen dynamikk i et læringsmiljø som er helt forskjellig fra det vanlige som understreker betydningen av ledelse og samarbeid og bidrar til å styrke ens styrker, samt å oppdage poeng av forbedring. VIRTUELLE DOMMER SIVIL OG ADMINISTRATIV INNEHOLD. BISTAND TIL VIRKELIGE DOMSTILLINGER. De virtuelle vurderingene i Master of Business Law forbereder våre studenter til å påta seg med sikkerhet og profesjonalitet det juridiske forsvaret for domstoler og tribunaler. Eksperter fra juridisk yrke og fra domstolene utfører simuleringer på tilfeller av de siste nyhetene. Besøk vil bli organisert for domstolene og provinsretten for å delta på ekte visninger i hallen.

DAGER TIL POTENTIATE PROFESSIONAL COMPETENCES. Fundesem organiserer ulike dager og arrangementer som er fokusert på å fremme profesjonell utvikling som hjelper studenten med å kjenne til de nyeste trender innen jobbsøking i juridisk område, hvordan man får en mer verdsatt og etterspurt profil eller hvordan man fremhever ferdigheter og personlige ferdigheter mest etterspurte i utvalgsprosessene.

kloster

Fakultetet for lovskolen består av fagfolk fra næringslivet (advokater, økonomer, rådgivere, dommere, dommere) i praksis, som har stor faglig erfaring innen læringsområder.

Law School fakultetet har en pedagogisk opplæring og yrke, samt en omfattende kunnskap om fagene de underviser. Profesjonell praksis gir lærerne mulighet til å gi en global visjon om den juridiske verden, samt råd og rådgivning. Studentene i Master i Juridisk praksis for unge advokater (MJA), Master i Business Law (MDE), Master i Business Tax Advice (MAFE), Advanced Course i Business Tax Advice (ASLE), samt analog opplæring , kan de ha en fullstendig visjon basert på virkeligheten av selskapet ved slutten av kurset.

Karriereutvikling

På FBS hjelper vi studenten slik at han kan planlegge sin faglige karriere med de mest hensiktsmessige beslutninger, så vel som han kan designe og gjennomføre sine hovedmål.

Gjennom ulike tjenester (Karriere Advisor, Coaching

Noen karriereutviklingsdata er følgende:

  • 4 av 5 studenter som driver internships med endelig ansatt av de samme selskapene
  • 95% av FUNDESEM-studentene forbedrer eller bytter jobb innen to år etter at master er ferdigstilt
  • Mer enn 600 selskaper har søkt etter stillinger til Fundesem-studenter
  • 130 studenter ble ansatt av selskaper i det siste studieåret 2017/18

finansiering

FBS er en ideell stiftelse som har som mål å utvikle fagfolk og bedrifter. Av denne grunn legger grunnlaget en rekke stipendier til LAW SCHOOL studenter, slik at enhver student som virkelig er forpliktet til sin opplæring, kan fullføre LAW SCHOOL masters uten økonomiske problemer. I tillegg har FBS veldig fordelaktig finansiering med flere finansielle enheter.

Program undervist i:
  • Spansk

Se 2 flere kurs fra Fundesem Business School »

Sist oppdatert Mai 15, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
okt. 24, 2019
Duration
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
okt. 24, 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

okt. 24, 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

Carreras Profesionales | 'Ponen pasión, pero sobretodo, creen en lo que hacen'