MArch (Hons) Arkitektur

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Dundee er et ideelt sted å studere arkitektur på grunn av sitt kreative omdømme og ambisiøse byfornyelse.

Du vil få essensiell kunnskap og ferdigheter innen design, kommunikasjon, arkitekturhistorie og teori og bærekraftig teknologi.

Når vi deler mange ressurser med universitetets kunstskole, vil du dra nytte av gode fasiliteter og verksteder, en svært kreativ atmosfære og vår livlige studiokultur. Designveiledninger og flertallet av læringen foregår i arkitekturstudioet.

Du vil bli oppmuntret til å jobbe på en "praktisk måte" å utvikle og teste ideene dine gjennom manuelle og digitale tegninger, modeller og prototyper.

Du vil jobbe i små studiogrupper og på en-til-en-basis med erfarne veiledere, som vanligvis er registrerte arkitekter, og som gir et støttende læringsmiljø.

Du vil få muligheten til å bli med på studiebesøk og utveksling og oppleve arkitektur i verdensklasse. Siden 2018 har studentene våre hatt muligheter til å jobbe, studere eller konkurrere i Edinburgh, Hannover, London, Mainz, Paris, Shanghai, Sydney, Tongi, Venezia, Vicenza og Wuhan.

For å kvalifisere deg som arkitekt i Storbritannia vil du studere i fem år og deretter fullføre 24 måneder med praktisk opplæring i en arkitektonisk praksis.

Studentene våre delte dette vanligvis inn i:

 • tre års akademisk studie (del 1)
 • et år i praksis
 • to års akademisk studie (del 2)
 • en siste ytterligere periode i praksis

Uttalelser

Studioene er noe som skiller Dundee fra resten, det gjør mer enn bare å gi deg et skrivebord å sitte på, det skaper et læringsmiljø som du kan diskutere designideer med studenter eldre og yngre. Det hjelper med å bringe kurset sammen som en helhet. ”

Ross Cochrane, arkitekturstudent

Profesjonell akkreditering

Dette kurset er foreskrevet av Architects Registration Board (ARB), validert av Royal Institute of British Architects (RIBA), og er også validert og anerkjent av det malaysiske arkitektrådet (LAM) for del 1 og 2

Gjensidig anerkjennelse av faglige kvalifikasjoner etter Brexit er en prioritering for profesjonelle organer og universiteter i Storbritannia. Hvis du planlegger å praktisere utenfor Storbritannia, bør du ta kontakt med den relevante nasjonale myndigheten om anerkjennelsen av denne kvalifikasjonen.

Inntakskrav

Viktige fag
 • Høyere - engelsk eller et annet litterært emne

og

 • National 5 / Intermediate 2 - et kunst- og designfag, og matematikk eller fysikk ved C anbefales

eller

 • Standardkarakter - et kunst- og designfag og matematikk eller fysikk på 3 anbefales

Du må også fullføre en kreativ oppgave som en del av søknaden din. Oppgaven vil tillate deg å demonstrere dine grafiske eller modelleringsevner.

Du vil motta en e-postinvitasjon om å fullføre den kreative oppgaven etter at vi har mottatt UCAS-søknaden din.

Engelskspråklige krav

 • IELTS (samlet) 6.0
 • Lesing 5.5
 • Lytting 5.5
 • Snakker 5.5
 • Skrive 6.0

Karriere

Dette kurset er foreskrevet av Architects Registration Board (ARB), validert av Royal Institute of British Architects (RIBA), og er også validert og anerkjent av det malaysiske arkitektrådet (LAM) for del 1 og 2. Våre kandidater har en utmerket rykte innen yrket for å være verdifullt som respekterte medlemmer av topp praksis i Storbritannia og over hele verden.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Our core mission at the University of Dundee is to transform lives, locally and globally, through the creation, sharing and application of knowledge.

Our core mission at the University of Dundee is to transform lives, locally and globally, through the creation, sharing and application of knowledge. Minimér
Dundee , Kirkcaldy + 1 Mer Mindre