MESTER I Italiensk mat
Italian Institute For Advanced Culinary & Pastry Arts
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Calabria, Italia
Språk
Italiensk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Be om info
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Oct 2023
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Evolusjon er det første kravet til kulinarisk utdannelse. Dette kurset er designet for å oppfylle dette kravet og å handle med umiddelbare og effektive resultater. Masterprogram for italiensk mat og vin, det mest omfattende kulinariske kurset i Italia, gir deltakerne et globalt perspektiv av matlaging og restauranttjeneste som gjør dem i stand til å utvikle en personlig følelse av profesjonalitet som er nødvendig for å jobbe vellykket med avansert italiensk mat i matservicebransjen.
Programmet er designet for å integrere kulinarisk trening med akademiske studier og felterfaring ved hjelp av avanserte matlagingsteknikker, emner av moderne betydning, matvitenskap, estetikk og sanseoppfatning som rammer. Evolusjonen av italiensk mat er en undersøkelse av smak, ingredienser og smaksteknikker. Deltakerne undersøker og forbereder representative italienske regionale menyelementer, samt fullfører en intensiv analyse av prinsippene for italiensk mat.
Når studentene tilbereder moderne og regionale retter i en restaurant, legger kurset vekt på matlagingsteknikker og ingredienser som brukes i moderne og klassisk mat. Ved å demonstrere utviklingen av italiensk mat er deltakerne forberedt på å lage sine egne oppskrifter basert på disse prinsippene. Planlegging og bestilling av produksjon, stasjonsorganisering, forberedelse og plating, timing, smakutvikling og andre produksjonsrealiteter i en restaurant blir undersøkt.
Bake og konditori er også integrert ved hjelp av grunnleggende baketeknikker, emner av moderne betydning, matvitenskap, estetikk og sanseoppfatning som rammer. Ved å undersøke smak, bake- og bakteknikker, ingredienser og krydder, lærer deltakerne prinsippene og teknikkene som brukes til tilberedning av bakverk av høy kvalitet. Det legges vekt på avanserte produksjonsteknikker og evaluering av kvalitetsprodukter. Temaene inkluderer grunnleggende konditorvarer, konditorkremer, grunnleggende kaker, sjokoladearbeid og kjemi.
Endelig tar Italias beste sommelierer mysteriet ut av å forstå italienske viner og deres plass på menyen. Gjennom smaksprøver og studiemateriell vil deltakerne forstå hvordan de kan koble regionale viner med tilsvarende retter, samt smelte italienske viner inn i andre retter. Landets beste og minst kjente viner blir studert og testet både i laboratoriet og på utvalgte eiendommer.
En integrert del av programmet er planlagte utflukter til flere av Italias viktigste gastronomiske sentre. Håndverk av vin og ost, mangfoldig servering på flere restauranter og kulinariske reiser på Sicilia gjør det mulig for deltakerne å oppleve den italienske kulturen og oppdage hvordan den har påvirket maten.
Programmet kulminerer med den virkelige arbeidserfaringen, inkludert side om side forberedelser av tradisjonelle og innovative italienske og europeiske retter som står i kontrast til smaker, farger og næringsverdier som gir deltakerne muligheten til å se og smake på utviklingen av italiensk mat og, enda viktigere. , evnen til å utvikle sin egen teknikk for utvikling av nye oppskrifter. Teknikkene fremgår av en endelig analyse av menyer fra verdens beste italienske restauranter av italienske mestere.
Om skolen
Spørsmål
Lignende kurs
Master of Science i italiensk mat og vin
- Padua, Italia