Oversikt

Vårt program på Dominikanske er den eneste sanne lavboende MFA i Creative Writing i San Francisco Bay Area. I stedet for å tilby helgklasser eller et eget opplæringsprogram, tilbyr det dominikanske MFA-programmet en tradisjonell MFA med to syltetøyskomplekser per år i juni og januar og året rundt avstandsmessorskap med vårt anerkjente fakultet. Vi befinner oss i San Francisco Bay Area, som gjør at vår student kan bygge karrieredefinerende forbindelser med et levende litterært samfunn. Dominikanske studenter drar nytte av eksklusive på-campusavlesninger og forelesninger, og eksklusiv tilgang til arrangementer, reisemuligheter, partnerskap med utgivere og mer.

The Low Residency Format

Lavopphold MFA-programmet består av toårige boliger og semesteravstandsmedlemmer, slik at du kan fremme din karriere uten å forstyrre din familie eller jobb.

Du vil fullføre fem på campus-residensene, tre somre og to vintre i løpet av to år. 11-dagers sommerferie og 8-dagers vinterferie består av morgenverksteder, ettermiddagsforedrag og kveldslesninger. Fire semestre av distanse mentorskap gir deg en personlig akademisk opplevelse basert på dine unike skriftlige mål. Du deler arbeid med fakultetet gjennom en gjensidig avtalt kommunikasjonsmodus, enten det er via vår online Moodle-plattform, videochat, campusmøter for lokale studenter eller til og med snailpost. Online chatter og videokonferanser holder deg i kontakt med dine medstudenter og fakultet.

Våre residenter

Under sommerenes residenser, bor studentene på Edgehill Village, en sovesal med sovesofa med en sentral stue, to soverom og et felles bad. Måltider serveres i spisestuen. Conlan Recreation Centre tilbyr treningsrom og et utendørsbasseng. Under vinterferiene er studentene plassert i innkvartering nær campus. Residencies tilbyr gruppearrangementer, opplæringsprogrammer, håndverk forelesninger, og avlesninger, alle designet for å forberede deg til ditt semesterarbeid. Du møter med din mentor for å få detaljert tilbakemelding om skriving, angi mål og utforme en individuell pensum for det kommende semesteret. Disse samlingene gir deg også muligheten til å bygge et litterært samfunn med medforfattere og poeter. Tidsplanen gir mulighet for uformelle møter med fakultet og gjesteforelesere, samt muligheter til å lese arbeidet ditt på lokale steder.

Vinter 2018 Residency
Lørdag, 6. januar - lørdag 13. januar

Sommeren 2019 Residency
Juni daterer TBA

Opptakskrav:

 1. $ 50 søknadsavgift
 2. Fullført online søknad.
 3. Bachelorgrad eller tilsvarende fra en regionakkreditert institusjon for høyere utdanning.
 4. Offisiell transkripsjon av kurs utført fra hver høyskole eller universitet deltok (bachelor og utdannet). Transkripsjoner må være i en forseglet konvolutt sendt direkte fra høgskolen eller universitetet.
 5. To anbefalingsbrev (faglig og / eller profesjonell)
 6. Gjenoppta
 7. Erklæring om hensikt eller hensikt: Et kort essay (2 sider, dobbeltrom, 12 punkts skrifttype) som beskriver bakgrunn, faglige og / eller personlige mål, og ytterligere livs- og / eller faglig erfaring som er relevant for søknaden din
 8. Skrifteksempel: 8 dikt, ikke overskride 20 sider (enkeltavstand); 25 sider prosa; fiksjon eller kreativ ikke-fiksjon (dobbeltrom, 12 punkts skrifttype)
 9. 2 - 3 siders diskusjon av din nåværende lesning (dobbeltsidet, 12 punkts skrifttype)
 10. Intervju med programdirektør
 11. Vennligst merk: Internasjonale kandidater må oppfylle tilleggsopptakskrav.
Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurs fra Dominican University of California »

Sist oppdatert November 2, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato