MRes lavkull elektrisk kraft og energiteknologi

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

MRes Low Carbon Electrical Power and Energy Technology- programmet gir deg avansert og systematisk utdanning og opplæring innen elektronisk vitenskap og teknologi.

Programmet er designet som svar på den raske utviklingen av elektrisk kraft og energiteknologi i Kina og over hele verden, og inneholder moduler som dekker solcelleomformere, vindkraftsystemer, energilagringsteknologi og smarte nett.

Det legges sterk vekt på praktisk erfaring og utvikling av praktiske ferdigheter. Et 12 måneders omfattende forskningsprosjekt er nødvendig som fører til innlevering av avhandling etter at studentene er ferdige med de underviste modulene.

Hvorfor skal jeg studere lavkull elektrisk kraft og energiteknologi på XJLTU?

 • Lær i fasiliteter i verdensklasse med avansert eksperimentelt utstyr, inkludert en nettverksanalysator, kraftanalysator og testingssystem for elektriske maskiner;
 • Engasjere seg i banebrytende forskningsområder som intelligent og effektiv utnyttelse av nye elektriske kraft- og energiteknologier;
 • Dra nytte av universitetets nære bånd til internasjonale universiteter, forskningssentre og industri;
 • Tjen en University of Liverpool-grad.

Kunnskaper og ferdigheter

Når du er uteksaminert fra MRes Low Carbon Electrical Power and Energy Technology-programmet, vil du ha:

 • en forståelse av avansert elektrisk kraft og energiteknologi;
 • evnen til å undersøke og kritisk evaluere trender i dagens teknologier innen energiledelse, bærekraft, fornybar energi og kjernekraft;
 • ferdigheter i planlegging, prosjektledelse og formidling av komplekse ideer;
 • erfaring med å drive utvidet forskning og utvikle prosjektarbeid.

wind farm, wind energy, renewable energy

moduler

Obligatoriske moduler

Ekstra læringsaktivitetsmoduler

Fullføring av ytterligere læringsaktiviteter er nødvendig for å fullføre mastergraden din. Normalt vil nødvendige ALA-timer fordeles jevnt over hvert semester, utgjør 200 timer per semester.

Karriere

Nyutdannede fra dette programmet er godt forberedt på roller innen forskning og utvikling, spesielt innen elektrisk kraft og energi. Nyutdannede kan finne arbeid i stillinger som elektrisk systemansvarlig, elektrisk kraftsystemkonsulent, elektroteknologikonsulent, elektrisk prosjektleder og bærekraftige byer og byggekonsulentkonsulent.

avgifter

90 000 RMB for hele 18 måneders heltidsprogram.

Studieavgift på universitetet dekker kostnadene for studiet ditt hos oss.

Alumni rabatt

Hvis du er utdannet ved XJTLU , University of Liverpool eller Xi'an Jiaotong University, vil du automatisk få en rabatt på 20 prosent av studieavgiften.

Betalingsalternativer

Masterstudenter har muligheten til å betale skolepenger i avdrag hvert semester. Du kan også velge å betale avgiftene på forhånd ved registrering, i dette tilfellet vil en rabatt på fem prosent av de totale avgiftene bli tilbudt.

Du vil bli bedt om å angi hvordan du ønsker å betale avgiftene når du bekrefter at du aksepterer det ubetingede tilbudet.

stipend

XJTLU tilbyr et sjenerøst stipend på opptil 50 prosent av den totale studieavgiften for alle heltidsstudier basert på faglig fortjeneste. Hvis du ønsker å søke om XJTLU masterstipend, vennligst send inn et stipend-søknadsbrev i søknaden din med begrunnelse for at du bør bli vurdert.

Inntakskrav

Minimum oppføringskrav

Storbritannia

 • Øverste andre klasse (2: 1) æresbevisninger

Kina

 • 211 Prosjekt; Topp 100 av Shanghai-rangeringen i 2019 - 75 prosent eller over
 • Ikke 211 prosjekt; Ikke-topp 100 av Shanghai rangering i 2019 - 80-85% prosent eller over, avhengig av institusjonen din

Merk: Shanghai-rangeringen av de beste kinesiske universitetene er gjenstand for årlig oppdatering href = "http://www.zuihaodaxue.com/zuihaodaxuepaiming2019.html

Kinesiske søkere er ikke pålagt å ta MoE-hovedeksamen.

Nord Amerika

 • 3.0 Kumulativ GPA (av 4) eller 3.2 Kumulativ GPA i de to siste årene av studiet.

Andre regioner

 • Tilsvarende akademiske kvalifikasjoner.

Akademisk bakgrunn

 • En lavere grad i et relevant felt, for eksempel: elektroteknikk, elektronisk vitenskap og teknologi, telekommunikasjonsteknikk, informatikk og teknologi, matematikk, halvlederfysikk, automatisering og kontroll, innebygde systemer, termisk fysikk og andre relaterte hovedfag.

Engelsk Språkkrav

Hvis engelsk ikke er morsmålet ditt eller hvis du ikke har studert på engelsk på gradenivå, må du bevise din engelskkunnskap. Du bør normalt ha en av følgende kvalifikasjoner:

 • IELTS: 6,0 (minimum 5,0 i alle seksjoner)
 • TOEFL iBT: 80

Hvis du savner de engelskspråklige kravene 0,5 - 1,0 av et samlet IELTS-bånd, men oppfyller språkkravene for Pre-sessional English (PSE) -kurs (inkludert minimum komponentpoeng eller ekvivalenter), kan du bli akseptert på PSE-kurset underlagt Programdirektørens godkjenning. Etter vellykket påmelding på PSE-kurset, vil du kunne endre XJTLU mesterens XJTLU til 'Ubetinget' på engelsk nivå.

Hvis du er en betinget tilbudsholder , kan du også sende en e-post til pgadmissions @ XJTLU .edu.cn for å søke om å ta den på stedet passordet Engelsk språktest levert av XJTLU i stedet for en IELTS / TOEFL eller tilsvarende.

Vær oppmerksom på at XJTLU kun er tilgjengelig for studenter som har fått et betinget tilbud om å studere ved XJTLU . Universitetet gir en passordtestmulighet for hver innehaver av betinget tilbud. Basert på poengsummen kan studenter bli tatt opp eller kan være pålagt å ta og fullføre det fem eller åtte ukers intensive engelske presesjonskurs.

I tillegg kreves det at studenter som blir tatt opp på et masterprogram ved å ta Pre-sessionional English (PSE) -kurs, skal fullføre engelskspråklige moduler som er oppført i programspesifikasjonen på bestått / ikke bestått grunnlag som en del av deres tilleggslæringsaktivitetsplan under studiene. hos XJTLU .

Slik søker du

Søknader skal sendes inn via vårt online søknadssystem:

 1. Klikk / trykk på gjelder koblingen
 2. Opprett en konto eller logg inn på din eksisterende konto
 3. Fullfør søknaden

Når søknadskontoen din er opprettet, oppgir du nøye all informasjonen som kreves i søknadsskjemaet, og kontroller at informasjonen du oppgir er korrekt, fullstendig og oppdatert. Last opp de nødvendige dokumentene til de tilsvarende feltene.

Du kan logge inn for å se søknadsskjemaet ditt når som helst. Hvis du trenger å gi ytterligere støttedokumenter etter at du har sendt inn søknaden online, kan du sende dokumentene til pgadmissions @ XJTLU .edu.cn (med søknads-ID, navn og anvendt programnavn).

For mer informasjon om hvordan du kan søke på studier ved XJTLU , vennligst besøk siden for hvordan du søker .

Sist oppdatert april 2020

Om skolen

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. ... Les mer

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. Minimér