MS i Management Information Systems

Generelt

2 steder tilgjengelige

Programbeskrivelse

Ledelsen Informasjonssystemer er designet for å gi den profesjonelle administratoren / lederen en balanse mellom teknisk kompetanse og organisatorisk kunnskap i alt fra anvendelse av informasjonsteknologi til løsning av forretningsproblemer. MS grad i Management Information Systems kan tjene på nettet, på campus, eller gjennom en kombinasjon av online og på campus kurs.

Avdelingsmål og mål

Etter å ha fullført Master of Science grad i Management Information Systems, vil kandidater kunne demonstrere:

 • En kjerne av informasjonssystemledelse og teknologikunnskap.
 • Evne til å integrere informasjonssystemer og virksomhetsgrunnlagskunnskap.
 • Kommunikasjon, mellommenneskelige og teamarbeid ferdigheter.
 • Analytiske og kritiske tenkning ferdigheter.

Kurskurs praktisk trening (CPT)

Følgende MIS-kurs, MIS 542, MIS 552, MIS 573, MIS 576, MIS 583, MIS 584 og MIS 585, krever et prosjekt eller praksisplass som en del av klassen. CPT er tilgjengelig for å fullføre praksisplassen. Studentene er kvalifisert til å søke om en CPT etter to påfølgende semestre av heltidsstudier mot sin MS i Management Information Systems; sommer teller ikke som semester. Hver student kan gjennomføre en CPT i løpet av hele studiet (CPT er bare tillatt i ett semester på ett kurs). Hvis studenten ikke fullfører kurset mens de gjør sin CPT, er de ikke kvalifisert for en annen CPT hvis de tar kurset på nytt. En CPT vil bli betraktet som et praktisk internship-prosjekt som en del av kurset. Studenter som velger å gjøre en CPT, må levere en rapport til kursinstruktøren på slutten av semesteret for evaluering som en del av kurset. Studenter som bestemmer seg for en CPT må melde seg på heltid (registrere seg for minst tre MIS-kurs på høyere nivå) i løpet av semesteret de gjør CPT med mindre de trenger færre studiepoeng. I tillegg trenger studentene godkjenning fra International Student Services Office samt kursinstruktøren i klassen CPT er tilknyttet.

rådgivning

Nye studenter må kontakte avdelingen for første rådgivning for å planlegge et studieprogram som reflekterer deres interesser og tilfredsstiller gradskrav. Studentene er også pålagt å få tilgang til Degree Audit System gjennom hele sin karriere for å kontrollere at gradskravene blir oppfylt.

Graderingspolitikk

Minst en C-klasse er obligatorisk i alle forutsetninger for studiet (inkludert ACC 311, BUS 322, MAT 121 eller ECO 213, og CSC 225 og CSC 275, etc.). MIS-avdelingsledere må opprettholde minst et 3.0 karakterpoeng gjennomsnitt for å kunne oppnå en MIS-grad. To påfølgende semesters prøvetid kan føre til ett års suspensjon. Bare en C eller C + i programmet er akseptabelt (en karakter på C- eller lavere er ikke akseptabel i 500-nivåsklasser). For å oppnå en MS i MIS-grad kreves et gjennomsnittlig gjennomsnitt på 3,0 på alle kurs på høyere nivå som er tatt for å fullføre graden. En MIS-kandidat kan ikke ta noen av timene som kreves for graden på CR / NC-basis. En karakter på B (3.0) eller bedre kreves enten i MIS Capstone (MIS 584), eller i prosjektkurset (MIS 583), eller i oppgavekurset (MIS 585) for å oppgradere (karakterer av B- eller lavere vilje) ikke bli akseptert).

MERK: Studentene bør også henvende seg til campuspolitikken på graden Acceptable Towards Master's Degrees i denne katalogen.

Kommunikasjons ferdigheter

Opptak av studenter er pålagt å bestå en diagnostisk skriftlig eksamen administrert av Senter for undervisning og læring. Studenter med mangler skriftlig kan være pålagt å ta ENG 309 profesjonell og teknisk skriving.

Gradskrav

114840_Skjermbilde2019-05-07kl.16.03.50.png

 1. Studenter som velger oppgavealternativ, er ikke pålagt å fullføre MIS-valgfaget
 2. Minst 27 studiepoeng med arbeid på kandidatnivå må være fullført før du melder deg inn i MIS 584.
 3. MIS 585 er et annet lukkealternativ (som kan tas i stedet for MIS 584 eller MIS 583). Hvis alternativet for avhandling er valgt, kreves ikke MIS-valgfaget.

Viktige kursmerknader: Valgfag: Enten MIS 576 eller MIS 578 må tas som et MIS-valgfag.

Avgangskrav

 1. Valg eller tildeling av en fakultetsrådgiver for ledelsesinformasjon.
 2. Oppfyllelse av alle forutsetningene for MS i MIS.
 3. Et minimum B gjennomsnitt (3.0) i MIS 502, MIS 513, og MIS 523.

Minst 24 timer av kursene som kreves for graden, må fullføres etter matrikulering i avdelingen.

Mesterens lukking

Alle MIS-kandidater må fullføre MIS 584, eller MIS 583 eller MIS 585. Karakteren av oppgraderingsprosjektet er betinget av individets karrieremål og kan eller ikke inneholde en praktisk erfaring.

Prosjekter kan innebære, for eksempel, utforming / analyse av et informasjonssystem for et eksisterende organisatorisk behov; utvikling av en eller flere databaser for et potensielt organisatorisk behov analyse av lederbehov eller bruk for informasjonen som er tilgjengelig i en eksisterende database; eller analyse, design, sikkerhet og styring av nettverk. Hvis prosjektet / oppgaven ikke er fullført i løpet av disse tre eller seks timene, må studentene registrere seg for MIS 586 / MIS 587 (null kreditt timer, en fakturerbar time) hvert høst og vårsemester til kapstein / prosjekt / avhandling er ferdig.

UIS-policyen utelukker studenter som ikke er registrert fra å bruke campusressurser. Dersom permisjon er forespurt og godkjent, er det ikke nødvendig med kontinuerlig registrering. Manglende opplæring vil kreve tilbakevirkende registrering av en kredittid per semester.

Online Grad

Ledelsen Informasjonssystemer er designet for å gi den profesjonelle administratoren / lederen en balanse mellom teknisk kompetanse og organisatorisk kunnskap i alt fra anvendelse av informasjonsteknologi til løsning av forretningsproblemer. MS grad i Management Information Systems kan tjene på nettet, på campus, eller gjennom en kombinasjon av online og på campus kurs.

Søknadsmaterialer og opptakskriterier

 • Minimum GPA for grunnfag må være 2,75 eller høyere.
 • GMAT-poengsum eller GRE-poengsum kreves med mindre søkeren har en samlet GPA høyere enn 3.00 eller en høyere grad fra et akkreditert US-universitet eller 5 års betydelig faglig erfaring i MIS-feltet (dokumentasjon av erfaring vil være nødvendig).
 • Internasjonale studenter: Minimum TOEFL-poengsum som er akseptert er 90 (elektronisk) eller 575 (papir).

Forkunnskapskrav

En karakter på C- eller bedre er nødvendig for alle forutsetninger - inkludert følgende:

 • Innledende kurs i ledelses- og finansregnskap (eller ACC 311)
 • Ett semester av produksjons- / driftsledelse (for eksempel BUS 322)
 • Ett semester statistikk (som MAT 121 eller ECO 213)
 • Ett semester av lineær algebra eller matematikk
 • Kompetanse i et strukturert programmeringsspråk på høyt nivå (ved å ta CSC 225 og CSC 275 eller jobbe i Java, C, Visual Basic, COBOL, C eller Fortran eller praktisk erfaring).

Merk: Alle opptak er betinget før forutsetninger er fullført.

Sist oppdatert aug. 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

We’re proud to be one of three campuses of the world-class University of Illinois. The University of Illinois at Springfield provides an intellectually rich, collaborative, and intimate learning envir ... Les mer

We’re proud to be one of three campuses of the world-class University of Illinois. The University of Illinois at Springfield provides an intellectually rich, collaborative, and intimate learning environment for students, faculty, and staff, while serving local, regional, state, national, and international communities. Minimér
Springfield , USA Online + 1 Mer Mindre