MS i Management Information Systems

Generelt

2 steder tilgjengelige

Programbeskrivelse

Handle om

Ledelsen Informasjonssystemer er designet for å gi den profesjonelle administratoren / lederen en balanse mellom teknisk kompetanse og organisatorisk kunnskap i alt fra anvendelse av informasjonsteknologi til løsning av forretningsproblemer. MS grad i Management Information Systems kan tjene på nettet, på campus, eller gjennom en kombinasjon av online og på campus kurs.

Avdelingsmål og mål

Etter å ha fullført Master of Science grad i Management Information Systems, vil kandidater kunne demonstrere:

 • En kjerne av informasjonssystemledelse og teknologikunnskap.
 • Evne til å integrere informasjonssystemer og virksomhetsgrunnlagskunnskap.
 • Kommunikasjon, mellommenneskelige og teamarbeid ferdigheter.
 • Analytiske og kritiske tenkning ferdigheter.

Kurskurs praktisk trening (CPT)

Følgende MIS-utdanningskurs, MIS 542, MIS 552, MIS 573, MIS 576, MIS 583, MIS 584 og MIS 585, krever et prosjekt eller internship som en del av klassen. CPT er tilgjengelig for å fullføre internship. Studentene er kvalifisert til å søke etter en CPT etter to påfølgende semester av heltidsstudium mot deres MS i Management Information Systems; sommeren teller ikke som semester. Hver student kan gjøre en CPT i hele sitt studium (CPT er tillatt for bare ett semester for ett kurs). Hvis studenten ikke fullfører kurset mens de gjør sin CPT, er de ikke kvalifisert for en annen CPT hvis de tar kurset igjen. En CPT vil bli ansett som et praktisk praktikprosjekt som en del av kurset. Studenter som velger å gjøre en CPT, må sende inn en rapport til kursinstruktøren ved semesterets slutt for evaluering som en del av emnet. Studenter som bestemmer seg for en CPT må registrere på heltid (registrerer for minst tre MIS-kurs på høyere nivå) i løpet av semesteret de gjør CPT, med mindre de krever færre kreditt timer for å bli uteksaminert. I tillegg har studentene behov for godkjenning fra det internasjonale studenttjenestekontoret, samt kursinstruktøren av den klassen som CPT er tilknyttet.

rådgivning

Nye studenter må kontakte avdelingen for første rådgivning for å planlegge et studieprogram som reflekterer deres interesser og tilfredsstiller gradskrav. Studentene er også pålagt å få tilgang til Degree Audit System gjennom hele sin karriere for å kontrollere at gradskravene blir oppfylt.

Graderingspolitikk

Minst en C-klasse er obligatorisk i alle forutsetninger for programmet (inkludert ACC 311, BUS 322, MAT 121 eller ECO 213, og CSC 225 og CSC 275, etc.). MIS avdelingsledere må opprettholde minst et gjennomsnitt på 3,0 karakterpoeng for å kunne tjene en MIS-grad. To påfølgende semester av prøving kan føre til et års suspensjon. Kun en C eller C i programmet er akseptabelt (en klasse på C- eller lavere er ikke akseptabelt i klassene på 500 nivåer). For å tjene en MS i MIS-grad, er et minimum karakterpoeng gjennomsnitt på 3,0 i alle kandidat-nivå kurs tatt mot ferdigstillelse kreves. En MIS kandidat kandidat kan ikke ta noen av timene som kreves for graden på en CR / NC basis. En karakter på B (3.0) eller bedre er nødvendig i enten MIS Capstone (MIS 584) eller i prosjektkurset (MIS 583), eller i avhandlingskurset (MIS 585) for å oppgradere (karakterer B- eller lavere vilje ikke aksepteres).

MERK: Studentene bør også henvende seg til campuspolitikken på graden Acceptable Towards Master's Degrees i denne katalogen.

Kommunikasjons ferdigheter

Opptak av studenter er pålagt å bestå en diagnostisk skriftlig eksamen administrert av Senter for undervisning og læring. Studenter med mangler skriftlig kan være pålagt å ta ENG 309 profesjonell og teknisk skriving.

Gradskrav114840_Skjermbilde2019-05-07kl.16.03.50.png

1 Studenter som velger oppgaven er ikke pålagt å fullføre MIS valgfeltet

2 Minst 27 studiepoeng på opplæringsnivå skal være ferdig før du registrerer deg i MIS 584.

3 MIS 585 er et annet lukkealternativ (som kan tas i stedet for MIS 584 eller MIS 583). Hvis oppgaven er valgt, er MIS valgfeltet ikke nødvendig.

Viktige kursnotater: Valgfag: Enten MIS 576 eller MIS 578 må tas som et MIS valgfag.

Avgangskrav

 1. Valg eller tildeling av en fakultetsrådgiver for ledelsesinformasjon.
 2. Oppfyllelse av alle forutsetningene for MS i MIS.
 3. Et minimum B gjennomsnitt (3.0) i MIS 502, MIS 513, og MIS 523.

Minst 24 timer av kursene som kreves for graden, må fullføres etter matrikulering i avdelingen.

Mesterens lukking

Alle MIS-kandidater må fullføre MIS 584, eller MIS 583 eller MIS 585. Karakteren av oppgraderingsprosjektet er betinget av individets karrieremål og kan eller ikke inneholde en praktisk erfaring.

Prosjekter kan innebære, for eksempel, utforming / analyse av et informasjonssystem for et eksisterende organisatorisk behov; utvikling av en eller flere databaser for et potensielt organisatorisk behov analyse av lederbehov eller bruk for informasjonen som er tilgjengelig i en eksisterende database; eller analyse, design, sikkerhet og styring av nettverk. Hvis prosjektet / oppgaven ikke er fullført i løpet av disse tre eller seks timene, må studentene registrere seg for MIS 586 / MIS 587 (null kreditt timer, en fakturerbar time) hvert høst og vårsemester til kapstein / prosjekt / avhandling er ferdig.

UIS-policyen utelukker studenter som ikke er registrert fra å bruke campusressurser. Dersom permisjon er forespurt og godkjent, er det ikke nødvendig med kontinuerlig registrering. Manglende opplæring vil kreve tilbakevirkende registrering av en kredittid per semester.

Online Grad

Ledelsen Informasjonssystemer er designet for å gi den profesjonelle administratoren / lederen en balanse mellom teknisk kompetanse og organisatorisk kunnskap i alt fra anvendelse av informasjonsteknologi til løsning av forretningsproblemer. MS grad i Management Information Systems kan tjene på nettet, på campus, eller gjennom en kombinasjon av online og på campus kurs.

Søknadsmaterialer og opptakskriterier

 • Minimum GPA må være 2,75 eller høyere.
 • GMAT-poengsum eller GRE-poengsum kreves med mindre søkeren har en samlet GPA høyere enn 3.00 eller en høyere grad fra et akkreditert US-universitet eller 5 års betydelig faglig erfaring i MIS-feltet (dokumentasjon av erfaring vil være nødvendig).
 • Internasjonale studenter: Minimum TOEFL-poeng godkjent er 90 (elektronisk) eller 575 (papir).

Forkunnskapskrav

En karakter på C- eller bedre er nødvendig for alle forutsetninger - inkludert følgende:

 • Innledende kurs i ledelses- og finansregnskap (eller ACC 311)
 • Ett semester av produksjons- / driftsledelse (for eksempel BUS 322)
 • Ett semester statistikk (som MAT 121 eller ECO 213)
 • Ett semester av lineær algebra eller matematikk
 • Kompetanse i et strukturert programmeringsspråk på høyt nivå (ved å ta CSC 225 og CSC 275 eller jobbe i Java, C, Visual Basic, COBOL, C eller Fortran eller praktisk erfaring).

Merk: Alle opptak er betinget før forutsetninger er fullført.

Sist oppdatert May 2019

Om skolen

We’re proud to be one of three campuses of the world-class University of Illinois. The University of Illinois at Springfield provides an intellectually rich, collaborative, and intimate learning envir ... Les mer

We’re proud to be one of three campuses of the world-class University of Illinois. The University of Illinois at Springfield provides an intellectually rich, collaborative, and intimate learning environment for students, faculty, and staff, while serving local, regional, state, national, and international communities. Minimér
Springfield , USA Online + 1 Mer Mindre