MS i biokjemi

Generelt

Programbeskrivelse

Programoversikt

Master of Science (MS) i biokjemi gradsprogrammet ved University of the Sciences forbereder studentene til å bli ledere, innovatører og dyktige utøvere. USciences unike fokus på vitenskap og helsetjenester gir et lite programmiljø med fakultetet, infrastrukturen og fasilitetene til mye større universiteter. Våre avhandlings- og ikke-avhandlingsalternativer gjør det mulig for studenter å skreddersy utdanningen for å støtte deres karriereplaner og mål. Våre kandidater fra MS i biokjemi forlater programmet godt forberedt på sine valgte karriereveier.

144488_USciences_BioChem-MS

Hvorfor velge University of the Sciences?

 1. Akkreditert nasjonalt av American Society for Biochemistry and Molecular Biology.
 2. Den relativt lille størrelsen på programmet vårt gjør at studentene kan jobbe tett med vårt ekspertfakultet, og sørge for individuell oppmerksomhet og dedikasjon til din suksess.
 3. Tilgang til sofistikert laboratorieutstyr og avansert teknologi, inkludert et 400 MHz NMR-spektrometer, høytrykks væskekromatografi, fluorescensspektrofotometre og kraftige Beowulf superdatamaskiner i vårt West Center for Computational Chemistry and Drug Design.
 4. Datateknologi gjennom hele læreplanen, startende med ditt første kurs i kjemi. Nesten alle forelesninger og laboratorier integrerer dataprogrammer.
 5. Delta i uavhengig forskning under veiledning av ekspertfakultetet.
 6. Fakultet som spesialiserer seg i strukturell biokjemi, bioinorganisk kjemi, enzymologi, molekylærbiologi, cellebiologi, immunologi, bioinformatikk og biokjemisk genetikk.
 7. Industriell erfaring via internship på campus og utenfor campus.
 8. Fakultetet har erfaring med å trene internasjonale studenter med ulik bakgrunn.

Karriereutfall

Nyutdannede fra MS Biochemistry Program ved USciences er godt posisjonert for å delta i bioteknologi, kjemisk og farmasøytisk industri, hvorav det er mange i Philadelphia-området. Alternativt gir dette programmet utmerket forberedelse for Ph.D. programmer ved USciences eller andre universiteter på toppnivå, eller for medisinstudiet.

I følge lønnsundersøkelsen fra 2019 av American Chemical Society tjener kjemikere i USA med MS-grad en gjennomsnittlig lønn på $ 85.000.

Finansieringsmuligheter

Undervisning er tilgjengelig for velkvalifiserte kandidater for å støtte opptil en tredjedel av studiekostnadene.

akademikere

De individuelle studieprogrammene som er tilgjengelige ved USciences, utnytter moderne instrumentering og gir et solid grunnlag for uavhengig forskning. I tillegg til muligheten for å utføre forskning i de tradisjonelle kjemiske områdene (organisk, uorganisk, fysisk, analytisk og biokjemi), har den nære tilknytningen til kjemisk fakultet med fakultet i farmakologi, toksikologi, bioinformatikk og farmasøytikk resultert i spesielt sterk forskning fokusere på anvendelse av kjemiske metoder for å forske på problemer innen helsevitenskap og legemiddeloppdagelse.

Studentene vil:

 • Oppnå en grundig forståelse av viktige begreper knyttet til alle de viktigste kjemiområdene som er passende for forskningsproblemet som blir adressert, og være i stand til å bruke kunnskapen som er oppnådd.
 • Bli utsatt for laboratorieprosedyrer og kjemisk instrumentering som er nødvendig for å løse problemet med forskningsproblemet, og være i stand til å bruke dem effektivt til det formålet.
 • Bli oppmerksom på kritiske sikkerhetsspørsmål og miljøbestemmelser.
 • Kunne bruke datamaskiner effektivt til både vitenskapelige og ikke-vitenskapelige oppgaver.
 • Kunne utforske vitenskapelig litteratur ved hjelp av en rekke ressurser og kommunisere informasjonen effektivt.
 • Oppnå et nivå av problemløsende og kritisk tenkning ferdigheter som er passende for kandidatgraden som søkes, og være i stand til å lære uavhengig.

Studentene har også en spennende mulighet til å bruke datamodelleringsteknikker for å forstå og forutsi strukturen og oppførselen til kjemiske og biokjemiske systemer gjennom vårt West Center for Computational Chemistry and Drug Design. West Center-fakultetet består for tiden av en fokusert gruppe på fem fakultetsmedlemmer fra Institutt for kjemi og biokjemi med kompetanse innen beregningskjemi og biokjemi. En kombinasjon av flere kraftige, parallellbehandlende Beowulf “supercomputer” -klynger, som kjører sofistikerte programvarepakker, er tilgjengelig for bruk av studenter.

Spesialiseringsområdene i Biochemistry MS-graden ved USciences er bioanalytisk kjemi og peptid-, protein-, lipid- og nukleinsyrekjemi.

Opptakskrav

 • Bachelor grad;
 • Tre referanser;
 • Offisiell transkripsjon av college og forskerskole arbeid. Internasjonale søkere må sende inn en kurs-for-kurs transkripsjonsevaluering for alle tidligere grader gjennom WES ;
 • Personlig uttalelse;
 • GRE-poeng valgfritt for 2021;
 • Bevis på engelsk ferdigheter for internasjonale søkere.

Detaljerte søknadskrav og frister finner du her .

Sist oppdatert nov. 2020

Om skolen

University of the Sciences has prepared students to be leaders and practitioners in the healthcare and science fields for nearly 200 years. Key to its distinctive education is a tradition of hands-on ... Les mer

University of the Sciences has prepared students to be leaders and practitioners in the healthcare and science fields for nearly 200 years. Key to its distinctive education is a tradition of hands-on research and experiential learning that is evident in every graduate who has walked its campus. Since its founding in 1821 as Philadelphia College of Pharmacy, the first college of pharmacy in North America, USciences has grown to more than 30 degree-granting programs from bachelor’s through doctoral degrees in the health sciences, bench sciences, and healthcare business and policy fields. USciences students are proven everywhere they go. Minimér
Philadelphia