MS i ledelse av informasjonsteknologi

Generelt

Programbeskrivelse

MS i ledelse av informasjonsteknologi

Leverer forretningsverdi gjennom IT

McIntire s ettårig Master of Science i Management of Information Technology (MS i MIT) Programmet er en leder for å utvikle kunnskapsrike teknologiledere og strategiske beslutningstakere. Ved å forstå hvordan dagens og nye teknologier best kan brukes for å gjøre deres organisasjoner mer lønnsomme, produktive og konkurransedyktige, er McIntire-kandidater godt posisjonerte for å møte utfordringene i ledelsen i det 21. århundre.

Programmet tilbyr en nyskapende læreplan som benytter en real-world problemløsende tilnærming og et fremragende fakultet dedikert til undervisning og bringe bedriftens perspektiv inn i klasserommet. Med et executive-format, gir programmet fagfolk fra et bredt spekter av næringer og funksjonsområder kompetanse for å forbli på jobben mens de fullfører sin grad.

akademikere

Utvikle ledelse og skape verdi gjennom nyskapende IT-ledelse

McIntires MS i Management of IT Program gir en omfattende forståelse av avanserte teknologi-, forretnings- og atferdsmessige ferdigheter som du må administrere og lede innenfor et komplekst, IT-aktivert forretningsmiljø. Gjennom virkelige utfordringer, ulike perspektiver og beste praksis i bransjen, vil du bygge videre på dine erfaringer og få tillit til dine ledelses- og beslutningsferdigheter.

Hvordan kan du dra nytte av MS i ledelse av IT-programmet

 • Øk verdien av porteføljen din. Vår nyskapende læreplan hjelper deg med å få nye verktøy og perspektiver for å levere større forretningsverdi gjennom effektiv styring av informasjonsteknologi.
 • Utvid nettverket ditt. Vårt eksepsjonelt talentfulle studenter fra et bredt spekter av næringer og funksjonelle kompetanseområder gir i gjennomsnitt 13 års arbeidserfaring, inkludert betydelige ledelsesmessige eller tekniske ansvar på et IT-prosjekt, produktlinje eller program.
 • Utvid ditt perspektiv. Våre lærere er dedikert til undervisning. De vil utfordre dine forutsetninger og bringe bedriftens perspektiv inn i klasserommet gjennom høyttalere, casestudier og prosjektbaserte erfaringer.
 • Opprettholder balansen mellom arbeid og liv. Vårt executive-format gjør det mulig for arbeidende fagfolk å forbli på jobben og fullføre graden på ett år ved å delta på klasser en helg i måneden i Charlottesville eller annenhver lørdag i Metro DC-regionen.

Opptak

UVAs McIntire School of Commerce søker å innrømme en klasse av velafrundede personer som tar med seg eksepsjonelle intellektuelle evner, mangfoldige faglige erfaringer og en lidenskap for livslang læring.

Opptakskriterier

Admitted studenter er akademisk konkurransedyktige; har hatt heldige stillinger med faglig ansvar knyttet til IT-ledelsen og demonstrere karakterkarakterer som motivasjon, modenhet, tålmodighet, integritet, evne til å jobbe med andre, selvtillit og ledelse. Faktorer som mangfold av perspektiv og funksjonell kompetanse utenfor IT kan også vurderes.

Minstekrav

For å bli vurdert for opptak til MS i MIT-programmet, må søkere vise at de har oppfylt følgende minimumskrav:

 • Ha en utdannet bachelorgrad fra et regionalt akkreditert høyskole eller universitet. MS i MIT Programmet aksepterer studenter med et bredt spekter av grunnskole majors.
 • Ha minst to års yrkeserfaring (post bachelorgrad) som inkluderer betydelig ledelsesmessig eller teknisk involvering med IT.
 • Demonstrere sterke muntlige og skriftlige engelskspråklige ferdigheter. Ikke-engelsktalende høyttalere må kanskje sende offisielle TOEFL- eller IELTS-poeng. Vennligst besøk https://www.commerce.virginia.edu/ms-mit/international for detaljerte krav.

GMAT, GRE og EA Informasjon

Standardiserte testpoeng er ikke påkrevet for opptak til MS i MIT Program. Søkere kan frivillig sende sin Graduate Management Admission Test (GMAT), Graduate Record Examination (GRE), eller Executive Assessment (EA) test score for å hjelpe opptakskomiteen bedre forstå din faglige beredskap for programmet. Opptakskomiteen forbeholder seg retten til å be en søker å sende inn en offisiell, standardisert testpoengsum hvis de føler at et ekstra faglig datapunkt er nødvendig for å ta en opptaksbeslutning.

frister

Opptak til MS i MIT Programmet er konkurransedyktig, og plass i klassen er begrenset. Kun fullførte søknader vil bli vurdert for opptak, og det er til din fordel å søke så tidlig som mulig.

Vi innrømmer bare en klasse per år, med seksjoner i Nord-Virginia og Charlottesville. Klasser for begge seksjoner begynner i begynnelsen av september.

Rulleopptak vil fortsette så lenge det er ledig plass, med følgende tidsfrister:

 • 15. juni
 • 1. juli
 • 15. juli
 • 1. august

Søk snart!

 • Sørg for at stedet i en bestemt del (Nord-Virginia eller Charlottesville)
 • Få på listen for vår utdanningskurs i Argentina.
 • Vurderes for våre behovsbaserte avdelingsstipendier.

Trenger du noen ekstra dager i nærheten av en frist? Be om en forlengelse! Nå ut til msmit@virginia.edu, eller ring 1 434-982-6920

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

The McIntire School of Commerce is regarded as one of the nation's finest business schools, offering world-class programs at the undergraduate, graduate, and certificate levels. McIntire’s undergradua ... Les mer

The McIntire School of Commerce is regarded as one of the nation's finest business schools, offering world-class programs at the undergraduate, graduate, and certificate levels. McIntire’s undergraduate program offers students a Bachelor of Science in Commerce degree; students may choose to concentrate in Finance, Accounting, Marketing, Management, or Information Technology. Minimér
Charlottesville , Barcelona + 1 Mer Mindre