MS i mat- og ernæringsvitenskap
North Carolina A&T State University
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Greensboro, USA
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
2 år
Tempo
Fulltid
Studieavgift
USD 5 278 / per semester *
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
* total undervisning og avgifter i staten: $5 277,56 | total skolepenger og avgifter utenom staten: $11 677,56. Ekstra avgifter kan påløpe. Gebyrer kan endres
Introduksjon
Master of Science i mat- og ernæringsvitenskap er designet for å utvikle grunnleggende kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for å forske i mat- og ernæringsvitenskap og andre relaterte områder. Den utvikler også kompetanse for å jobbe som mat- og ernæringsspesialister innen utdanning, eller med andre ernæringsbyråer og næringsmiddelindustrier i samfunnet. Programmet utvikler også teoretisk og eksperimentell kompetanse som er nødvendig for å forfølge ytterligere doktorgradsstudier eller oppnå profesjonelle grader.
Mat- og ernæringsvitenskap er fokusert på menneskelig ernæring og helse, matservice, mattrygghet og kvalitet, og vitenskapen om matvareutvikling. Studentene tar kurs i kjemi, mikrobiologi, sykepleie og menneskelig utvikling, samt ernæring og helse.
Galleri
Opptak
Læreplan
Totalt antall kreditttimer: 30
Kjerneblokk— (17,0 timer) | Matvitenskapelig konsentrasjon (6,0 timer) | |
|
| |
Ernæringsvitenskapelig konsentrasjon (6,0 timer) | Omfattende eksamen (0,0 timer) | |
|
| |
Oppgavevalg (7,0 timer) og forsvar | Praksis for ikke-avhandlingsvalg (7,0 timer) | |
|
|
Totalt antall studiepoeng for programmet 30.0
Matvitenskap konsentrasjon Valgfag | Ernæringsvitenskap konsentrasjon Valgfag | Ekstra valgfag – Forhåndsgodkjenning kreves |
|
|
|
Programresultat
- Etter fullføring av kursene vil studentene nøyaktig kommunisere skriftlig sin kunnskap om avanserte konsepter og prinsipper knyttet til mat- og ernæringsvitenskap.
- Etter fullføring av kursene vil studentene effektivt uttrykke i en muntlig presentasjon deres kunnskap om mat- og ernæringsvitenskapelige konsepter, prinsipper og trender.
- Etter fullføring av kursene vil studentene lese og analysere vitenskapelig litteratur innen mat- og ernæringsvitenskap for nøyaktigheten av forskningsteknikker og bidrag til disiplinen.
- Etter fullføring av oppgavealternativet vil studentene utvikle forskningsspørsmål, hypoteser og forskningsmetodikk for å løse et problem innen mat- og ernæringsvitenskap.
- Etter fullføring av programmet vil studentene identifisere og anvende passende teorier for å adressere mat- og ernæringsrelaterte problemer som påvirker samfunnet.
Program undervisningsavgift
Karrieremuligheter
En grad i mat- og ernæringsvitenskap vil forberede deg på karrierer innen ernæring, helsevesen og mattjenester. Graden forbereder også studentene for forsknings- og utviklingsyrker som anvender teknologi for å utvikle nye matvarer, og forbedre kvaliteten og sikkerheten til matvarer og tjenester.
Læreplanen Master of Science (MS) - Mat og ernæringsvitenskap forbereder hovedfagsstudenter for karrierer innen forskning, kvalitetskontroll, høyskoleundervisning, samfunnsernæring, næringsmiddelindustri og med Cooperative Extension og andre offentlige tjenestebyråer.
English Language Requirements
Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.