MSc Agri-Food Technology med profesjonell praksis
University of Lincoln
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Lincoln, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
14 måneder
Tempo
Fulltid
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
* internasjonal| hjemme på heltid: £9 000 per år
Introduksjon
Den globalt viktige landbruksmatsektoren er iboende knyttet til utfordringer rundt bruk av land og vann, klimaendringer, bærekraft, helse og velvære. Dette bransjestyrte programmet tar sikte på å utstyre studentene med avanserte ferdigheter, kunnskaper og ekspertise som trengs for å påta seg tekniske og produksjonsledelsesroller i denne voksende industrien.
Studenter ved Lincoln har muligheten til å studere en rekke fremtidsrettede emner som avansert avlingsvitenskap, avansert matproduksjon, utvikling av nye produkter og prosesser, matsikkerhet og teknisk ledelse, agri-robotikk, samt kommersiell, operasjonell og forsyning. kjedeledelse.
I løpet av programmet kan du ha sjansen til å besøke landbruksnæringsorganisasjoner for å se den praktiske anvendelsen av emnet. Ekskursjoner eller besøk vil fortsette så lenge restriksjonene tillater det. Du kan også ha muligheten til å høre fra en rekke gjesteforelesere.
Studenter på MSc Agri-food Technology with Professional Practice-programmet vil få muligheten til å gjennomføre et samarbeidsforskningsprosjekt i samarbeid med en industripartner. Studentene forventes å identifisere og sikre sine egne bransjeprosjekter, men støtte er tilgjengelig for de som trenger det. Dette kan være med en av universitetets industripartnere eller med en uavhengig innhentet organisasjon.
"Denne informasjonen var korrekt på tidspunktet for publisering (juli 2023)"
Galleri
Opptak
Læreplan
Hvordan blir du vurdert
En rekke vurderingsmetoder brukes i løpet av dette kurset, inkludert essays, eksamener, muntlige presentasjoner og praktiske forhold. Disse vurderingene er utformet for å utvikle ferdighetene som vil være nødvendige for en karriere i sektoren.
University of Lincoln retningslinjer for vurderingstilbakemelding tar sikte på å sikre at akademikere vil returnere kursvurderinger til studentene umiddelbart - vanligvis innen 15 virkedager etter innleveringsdatoen.
Egenskaper
Studenter i dette programmet vil ha tilgang til industrirelevante spesialistteknologier og nytt utstyr ved både universitetets nasjonale senter for matproduksjon (NCFM) og Riseholme campus. Reisekostnader mellom campus vil bli dekket av Lincoln Institute for Agri-food Technology.
National Center for Food Manufacturing, som ligger i Holbeach, er forpliktet til å hjelpe sektoren med å innovere. Det samarbeider med arbeidsgivere og partnere mot dette målet, hjulpet av universitetets partnerskap med ledende utstyrsleverandører og spesialfasiliteter, matfabrikker og banebrytende automatisering.
Våre arbeidsgiver- og bransjelink gir en mulighet til nettverk, noe som kan føre til plasseringsmuligheter for studenter som velger å gjennomføre ruten for profesjonell praksis.
Studenter på dette kurset vil ha muligheten til å studere på vår Riseholme-campus, som ligger bare tre miles nord for Lincoln på en vakker parklandskampus.
Studentene kan også ha sjansen til å besøke landbruksmatfirmaer, hjelpe dem med å forstå de praktiske anvendelsene av kunnskapen deres, og høre fra en rekke gjesteforelesere om bærekraft i næringsmiddelindustrien og agrobotikk.
En landlig setting
Universitetets Riseholme Park Campus ligger bare tre miles nord for Lincoln i vakre semi-landlige omgivelser, og er hjemmet til Lincoln Institute for Agri-Food Technology, og tilbyr korte kurs i jordbruk og agronomi sammen med forsker- og forskningsprogrammer.
Campusen spenner over mer enn 200 hektar, og inkluderer skogområder, parkområder, vassdrag og gressletter. Det har en gård som arbeider og en rekke kulturminner, sentrert rundt den historiske verneverdige Riseholme Hall.
Universitetets nasjonale senter for matproduksjon (NCFM) er basert i Holbeach, i sør Lincolnshire. Dette knutepunktet for produksjon av matvareproduksjon har spesialiserte fasiliteter og industristandard utstyr, inkludert analytiske laboratorier med testkjøkken og sensorisk testing, et teknikersenter og prosesseringsanlegg.
Akkrediteringer og medlemskap
Dette kurset er akkreditert av Institute of Food Science and Technology (IFST). IFST er Storbritannias ledende fagorgan for matvitenskap og teknologi.
Forskning
University of Lincoln har lansert verdens første senter for doktorgradsopplæring i Agri-Food Robotics i samarbeid med University of Cambridge og University of East Anglia. Dette nye avanserte opplæringssenteret innen robotikk innen landbruksmat skaper den største gruppen av robotikk og autonome systemer (RAS)-spesialister noensinne for den globale mat- og jordbrukssektoren, takket være en finansieringspris på flere millioner pund fra Engineering and Physical Sciences Forskningsrådet (EPSRC).
Thorvald er en av en rekke banebrytende roboter og fremtiden for autonomt jordbruk. University of Lincoln , gjennom Lincoln Institute for Agri-Food Technology, bygger de digitale "hjernene" for å jobbe på Thorvalds stålrammede 200 kg kvadratiske chassis, som er i stand til å bære ytterligere 200 kg nyttelast.
intervjuer
Alle søkere som oppfyller de opprinnelige faglige kravene til dette kurset, er pålagt å gjennomføre et intervju med akademisk personale før en beslutning om tilbud om plass kan tas. Det forventes at søkere vil være i stand til å demonstrere en stor interesse for jordbruk og alle aspekter av farm-to-fork prosessen. For å gjøre denne prosessen tilgjengelig for alle søkere, bruker vi Skype som det foretrukne mediet for de søkere som ikke er i stand til å reise til Lincoln før programmet starter.
Hvordan du studerer
Denne MSc er med vilje omfattende og er designet for å forberede studentene på muligheter i den brede og raske landbruksmatvaresektoren. Programmet tar en helhetlig, altomfattende tilnærming fra gård til gaffel, og erkjenner behovet for å optimalisere ytelsen og best forsikre / kontrollere matvarene i forsyningskjeden for landbruket.
Programmoduler
- Avansert matproduksjon
- Agri-Robotics
- Digitalisering i landbruksnæringen
- Matsikkerhet og teknisk ledelse
- Globale forsyningskjedesystemer for agri-mat
- Nytt produkt- og prosessutvikling
- Prinsipper for avlingsvitenskap
- Forskningsmetoder
- Samarbeidsprosjekt
Etter det underviste elementet i programmet, vil studentene gjennomføre et samarbeidsforskningsprosjekt, hvor de vil få muligheten til å knytte kontakter og anvende kunnskapen sin i en virkelig setting med en seks måneder lang profesjonell praksisrute.
Studentene forventes å betale for sine egne reise-, oppholds- og generelle levekostnader mens de gjennomfører dette prosjektet. Det forventes at studentene identifiserer og sikrer sine egne prosjekter. Støtte er tilgjengelig for de som trenger det.
Kontakt og uavhengig studie
Ukentlig kontakttid på dette programmet kan variere avhengig av de enkelte modulene og studiestadiet. Studiet på høyere nivå innebærer en betydelig andel av selvstendig studium, og utforsker materialet som dekkes i forelesninger og seminarer. Som en generell veiledning, for hver time som brukes i klassen, forventes studentene å bruke minst to til tre timer i en uavhengig studie. For mer detaljert informasjon vennligst kontakt programlederen.