MSc Applied Social Research

Generelt

Programbeskrivelse

Dette Masters kurset gir deg de ferdigheter og kunnskaper du trenger for å utføre robust samfunnsforskning og evaluering.

Du lærer hvordan du samler, analyserer og rapporterer kvalitative og kvantitative data, med hensyn til etikk, pålitelighet og gyldighet. Du vil også kritisk undersøke de teoretiske grunnene som støtter sosial vitenskapelig forskning og utforske problemene med sosialnettet forskning. Til slutt vil du utvikle en forståelse av forholdet mellom forskning og politikk.

Vår MSc er anerkjent av Economic and Social Research Council (ESRC) som oppfyller retningslinjene for forskningstrening for å utføre doktorgrad i sosiologi, sosialpolitikk, sosialt arbeid eller sosialfaglig studier, samt forberede deg på en ESRC-anerkjent tverrfaglig PhD i familier, relasjoner og demografisk endring og sosial omsorg.

Topp grunner til å studere med oss

  1. Lær under ekspertveiledning fra forskere i verdensklasse.
  2. Få en forskningskvalifikasjon anerkjent av ESRC.
  3. Finansierte plasser tilgjengelige.

Kursmål

Målet med vår MSc Applied Social Research er å gi deg de ferdigheter og kunnskaper som kreves for å samle, analysere og rapportere kvalitative og kvantitative data, med hensyn til etikk, pålitelighet og validitet. Studiene vil gjøre det mulig for deg å:

  • Undersøk kritisk de teoretiske grunnlagene som ligger til grunn for samfunnsvitenskapelig forskning.
  • Undersøk spørsmål som gjelder sammenlignende samfunnsforskning.
  • Utvikle din forståelse av forholdet mellom forskning og politikk, og betydningene av evaluering, dens terminologi, praksis og bruk.

Profesjonell akkreditering

Vår MSc er anerkjent av Economic and Social Research Council (ESRC) som oppfyller retningslinjene for forskningstrening for å utføre doktorgrad i sosiologi, sosialpolitikk, sosialt arbeid eller sosialfaglig studier, samt forberede deg på en ESRC-anerkjent tverrfaglig PhD i familier, relasjoner og demografisk endring og sosial omsorg.

Arbeidsplasseringer

I løpet av studiene har du mulighet til å utføre en forskningsplassering for å få praktisk erfaring og etablere profesjonelle kontakter.

Kursdetaljer

Øk dine ferdigheter og utvide din kunnskap med seks dypmoduler og et avhandlingsprosjekt.

MSc / Postgraduate Diploma i anvendt samfunnsforskning består av seks obligatoriske undervisningsmoduler og, for MSc, en avhandling.

undervisning

Undervisningsmetoder er utformet for hver modul for å hjelpe deg med å utvikle nye ferdigheter og kontinuerlig fremgang. Du deltar i forelesninger, seminarer, opplæringsprogrammer, datamaskinbaserte workshops og gruppearbeid. Hvis du studerer kurset på heltid, tar du fire eller fem moduler per semester. Hvis du studerer deltid, tar du to moduler per semester.

evaluering

Enten du er en fullstendig eller deltidsstudent av MSc / PgDip, vil du oppleve en rekke ulike former for vurdering på tvers av de lærte modulene. Disse inkluderer essays, kritiske gjennomgang essays, bokanmeldelser, forskningsforslag, presentasjoner, en datalab-basert vurdering for kvantitativ dataanalyse og forskningsavhandlingen. Det er ingen undersøkelser.

Klasserom timer

Undervisning på dette kurset finner vanligvis sted hele dagen på fredag, men enkelte moduler kan bli undervist på andre dager.

Kursdirektør

David Griffiths, kursdirektør
+44 (0) 1786 467729
griffiths@stir.ac.uk

Gebyrer - 2020/2021

  • Oversjøisk £ 15.250
  • Hjem / EU £ 6.000
Sist oppdatert aug. 2020

Om skolen

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Minimér