MSc Arbeids- og organisasjonspsykologi

Generelt

Programbeskrivelse

Nøkkelinformasjon

 • Varighet: 1 år på heltid, 2 år på deltid
 • Startdato: september 2020
 • Søk innen: 1. august 2020 (internasjonalt), 1. september 2020 (Storbritannia / EU)

Hvis du er interessert i hvordan folk tenker og oppfører seg på jobben - og i å hjelpe dem med å optimalisere trivsel og ytelse - er dette kurset for deg. Du vil lære å spille en nøkkelrolle i å utvikle kunnskap, og å påvirke beste praksis og politikk på arbeidsplassen, både i dag og i fremtidens raskt skiftende arbeidsplass.

Lært av School of Psychology og University of Sussex Business School , vil du få verdifulle ferdigheter og kunnskaper innen:

 • Psykologisk vurdering på jobb;
 • Læring, trening og utvikling;
 • Ledelse, engasjement og motivasjon;
 • Trivsel og arbeid;
 • Organisasjonsdesign, endring og utvikling.

Kurset vil også dekke problemstillinger som er relevante for fremtidens arbeid, og gir deg den siste tanken rundt en rekke emner som digital tilkobling, relasjonell tilknytning på jobb, klasse og maskulinitet, holdninger til mangfold, forbrukerpsykologi og moderne ledelse.

praksisplasser

Du kan ha muligheten til å sikre deg en praksisplass gjennom våre lokale profesjonelle partnerskap, sammen med anvendte tilbud om forskningsprosjekter.

Akkreditering og partnerskap

Dette kurset søker akkreditering mot kravene til Graduate Basis for Chartered Membership (GBC) fra British Psychological Society (BPS). Å ta et BPS-akkreditert kurs er nødvendig hvis du ønsker å satse på en karriere som yrkespsykolog, og jobbe mot chartret status. De som ønsker å oppnå akkreditering av trinn 1, må ha GBC fra BPS.

Våre profesjonelle nettverk inkluderer Roffey Park Institute og Institute for Employment Studies (IES). Begge er involvert med studentene våre gjennom tilbud om spesialistøkter, profesjonell veiledning og andre ad-hoc muligheter.

Fulltid og deltidsstudie

Velg å studere dette kurset på heltid eller deltid. Som deltidsstudent blir du hovedsakelig undervist på en ukedag gjennom året, med omtrent to uker med intensivt undervist moduler over sommerperioden år 1 som passer rundt arbeidsforpliktelsene dine.

Dette kurset er for tiden underlagt validering, i tråd med våre prosedyrer for å sikre kvaliteten på grader. Dette betyr at enkelte kursdetaljer kan endres. Valideringsprosessen blir avsluttet før kurset starter.

Avgifter og stipendier

Hvor mye koster det?

avgifter

 • UK / EU-studenter: £ 12,450 per år
 • Kanaløyene og Isle of Man-studenter: £ 12,450 per år
 • Internasjonale studenter: 22 500 £ per år

Vær oppmerksom på at gebyrene dine, når de er satt, kan bli forhøyet på årsbasis.

Hvis du er en selvfinansiert internasjonal student som begynner på et masterkurs i september 2020, må du betale et undervisningsavgift.

Tilleggskostnader

British Psychological Society (BPS) medlemskap

Du kan velge å bli studentmedlem i British Psychological Society (BPS). Dette koster rundt £ 26 (mer informasjon er tilgjengelig på BPS nettsted). Du trenger ikke være medlem av kurset ditt.

British Psychological Society (BPS) bekreftet trening

Du har muligheten til å ta British Psychological Society (BPS) -bekreftet trening, for eksempel i bruk av psykometriske evner og personlighetstester. Opplæring leveres av eksterne leverandører, avhengig av tilgjengeligheten. Hvert kurs koster rundt £ 400. Du trenger ikke å trene for kurset ditt.

Kursturer

Det kan være muligheter for kursturer som besøk i profesjonell praksis. Disse er ikke obligatoriske for kurset. Kostnadene varierer, men vil variere fra £ 50 til £ 100. Du må betale for din egen transport og mat.

Hvordan kan jeg finansiere kurset mitt?

Postgraduate Masters lån

Du kan låne opp til £ 11 222 for å hjelpe deg med gebyrer og levekostnader hvis kurset ditt starter 1. august 2020 eller senere. Lån er tilgjengelig fra Student Loans Company hvis du er fra Storbritannia eller hvis du er statsborger i EU som studerer for en Masters.

stipend

Målet vårt er å sikre at hver student som ønsker å studere hos oss, til tross for økonomiske barrierer slik at vi fortsetter å tiltrekke talentfulle og unike individer. Stipend for dette kurset er ennå ikke bekreftet.

Masters Scholarships - Alekzandra Terzova, Journalism MA fra University of Sussex on Vimeo.

Jobber mens du studerer

Vårt karriere- og ansettelsessenter kan hjelpe deg med å finne deltidsarbeid mens du studerer.

Karriere

Etter endt utdanning vil du være godt forberedt på profesjonell praksis som yrkes- eller organisasjons- / bedriftspsykolog innen områder som:

 • Internt i privat sektor og offentlig sektor (MI6, militær, NHS, nødetater, myndigheter og siviltjeneste);
 • Test-forlag;
 • Forskningskonsulenter og institutter;
 • Politiske tenketanker;
 • Konsulentvirksomhet;
 • HR-konsulentvirksomhet, og innen HR / personer / velværavdelinger i organisasjoner;
 • Selvstendig næringsvirksomhet.

På kurset blir du invitert til å møte psykologer fra forskjellige bransjer og delta på vurderingsdager i den virkelige verden. Du vil også dekke viktige områder som er relevante for fremtidens arbeid, inkludert effekten av teknologi, holdninger til mangfold og den fjerde industrielle revolusjon.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

The University of Sussex is a leading research-intensive university near Brighton. They have both an international and local outlook, with staff and students from more than 100 countries and frequent ... Les mer

The University of Sussex is a leading research-intensive university near Brighton. They have both an international and local outlook, with staff and students from more than 100 countries and frequent engagement in community activities and services. Minimér