MSc Business Analytics

Generelt

2 steder tilgjengelige
Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Et program for å ta deg med inn i World of Data Analytics

Som en bro mellom forretnings- og teknologifunksjonene, spiller forretningsanalytikere en kritisk rolle i å lede virksomheter gjennom dagens miljø for digital forstyrrelse, analysere og bruke data for å drive digital transformasjon, omdefinere kundeopplevelsen og levere lønnsomme resultater.

MSc in Business Analytics (MSBA) -programmet tilbyr en unik læreplan formet gjennom engasjement med ledende industripartnere for å reflektere reelle bransjebehov. Avanserte moduler som Analytics og Machine Learning in Business gir forståelse for teknologier som vil påvirke forretningsmiljøene i fremtiden. En praktisk praktisk tilnærming kombinert med praktikantmuligheter med bransjeledere, utstyrer MSBA-studenter til å bytte fra klasserom til arbeid med letthet.

Programmet ble utviklet i samarbeid med NTUs SCSE (School of Computing Science and Engineering) og SPMS (School of Physical and Mathematical Sciences), og lar også deltakerne ta tverrlistede moduler for å tilpasse læringsdybden på interessante områder.

Studiet kan fullføres på heltid (1 år) eller på deltidsplan (1,5 år til 2 år). Dette gir deltakerne fleksibilitet til å velge en timeplan som best passer deres karrierebehov og tempo i læring.

MSc Business Analytics Nanyang Technological University

Programoversikt

MSc Business Analytics (MSBA) ruster deltakerne til å utmerke seg innen domenet til forretningsanalyse. Læreplanen gir en sterk forretningsfølelse gjennom undervisning i forretningsstrategi og verktøyene for å sette pris på innsikten fra analysen av data gjennom kurs som AI og Big Data i Business and Data Management and Visualization. Læringen for dette programmet bruker en veldig praktisk tilnærming, med to prosjekter som lar deltakerne anvende klasseromskunnskap i virkelige forretningssituasjoner.

MSBA-kandidater vil være i en posisjon til å utføre rollen som ledende analyseprosjekter i sitt domene, dobbelthat som både leder for en forretningsenhet og analytisk forretningsførende, eller tjene som en profesjonell konsulent med ekspertise innen forretningsdomener.

Det svært fleksible programmet gjør det mulig for studenter å studere for programmet enten på heltid (1 år) eller på deltidsplan (1,5 år til 2 år).

Heltidsdeltakere av MSBA-programmet er pålagt å fullføre 8 kjernemoduler (inkludert 2 prosjekter) og 4 fulle valgfag. Deltidsdeltakere av MSBA-programmet er pålagt å fullføre 7 kjernemoduler (inkludert 2 prosjekter) og 5 fulle valgfag.

  • Krav til oppgradering: 36 akademiske enheter
  • Fullt kurs: 3 akademiske enheter
  • Halvkurs: 1,5 akademiske enheter

Hvorfor MSc Business Analytics

Ettersom organisasjoner integrerer digitale teknologier i forretningsmodellene sine, har relevansen av forretningsanalyse aldri vært større. Som en bro mellom forretnings- og teknologifunksjonene, spiller forretningsanalytikere en kritisk rolle i å lede virksomheter gjennom digital forstyrrelse, analysere og bruke data for å drive digital transformasjon, omdefinere kundeopplevelsen og levere lønnsomme forretningsresultater. I hendene på en dyktig forretningsanalytiker kan data gjøres om til et konkurransefortrinn.

MSc Business Analytics (MSBA) er designet for å lukke gapet mellom teknisk og forretningsmessig kunnskap for mer effektiv bruk av data på arbeidsplassen, enten det er innen ledelse, regnskap, markedsføring, økonomi, kommunikasjon eller administrasjon.

Deltakerne er forberedt på en fremtid med datadrevet beslutningstaking med et banebrytende program som har følgende unike punkter:

Sterke bransjeforbindelser og engasjement

MSBA nyter bred støtte og engasjement fra industrien, med mange ledende industripartnere som utformer læreplanen til bransjens realiteter og behov. Våre bransjepartnere gir muligheter for prosjekt og praksisplass, noe som øker sannsynligheten for at studentene våre sikrer arbeid etter endt utdanning.

Utviklet med fremtidsfokusert innhold

MSBAs førsteklasses læreplan inneholder avanserte moduler som Analytics og Machine Learning in Business som gir forståelse for teknologier som vil påvirke forretningsmiljøene i fremtiden.

Anvendt læring

Ved å bruke data fra den virkelige verden levert av industripartnere overfører MSBA kunnskap til studentene våre gjennom en praktisk tilnærming. Denne tilnærmingen begrunner MSBA-studenter i realitetene i bransjen og gjør dem i stand til å bytte fra klasserom til å jobbe effektivt og raskt.

Forsterket av NTUs etablerte styrker

MSBA er utviklet i samarbeid med NTUs SCSE (School of Computing Science and Engineering) og SPMS (School of Physical and Mathematical Sciences). Dette lar deltakerne ta tverrlistede moduler for å tilpasse dybden på læring i områder av spesiell interesse.

Opptakskrav

Søkere som ønsker å søke på Nanyang MSc Business Analytics (MSBA), må oppfylle minimumskrav for opptak nedenfor:

  • En god bachelorgrad i alle fagområder.
  • En god GMAT / GRE score.
  • TOEFL / IELTS for søkere hvis første grad ble tatt på et annet språk enn engelsk.

Søkere uten arbeidserfaring er velkomne til å søke.

Institusjonskoden for følgende tester er:

  • GMAT: V27-ZV-91
  • GRE: 3802
  • TOEFL: 9705

Både heltids- og deltidsprogrammer starter i juli.

Søknad åpnes: 31. august 2020

Søknadsfrist

Rund Frist
1 30. november 2020
2 31. januar 2021
3 31. mars 2021

Karriereutvikling

La oss være akseleratoren i din karriereise

GSCDO er her for å oversette NBS-opplevelsen din til den rette jobben passer midt i et bedriftslandskap som er i stadig endring. Vi sørger for at du får den beste starten på din karriereise.

Et bredt spekter av aktiviteter er organisert gjennom studieåret med tanke på deg. Vi presser hele tiden grensene for å gi deg mulighet til en givende, men likevel oppfylle karriere.

1-til-1 karriererådgivning

Vårt spesialiserte team av karriererådgivere vil samarbeide tett med deg for å utvikle og implementere en robust karrierehandlingsplan. Du kan få ekspertråd om jobbsøking, gjenoppta og følgebrev, samt lønnsforhandlinger.

Karriereressurser

Eksklusiv for NBS-studenter, er CareerFIT en one-stop portal som gjør hendelsesregistreringer, praksisplasser og jobbsøk tidseffektive. Du kan laste opp CVene dine og sende jobbsøknader med et enkelt klikk.

Fortsett boka

Denne publikasjonen blir sendt til rekrutterere hver måned for å identifisere og få kontakt med kandidater som vil passe godt for deres organisasjoner.

Karriereferdigheter Workshops

Vi lanserer praktiske workshops som dekker personlig merkevarebygging, effektiv nettverk, tekniske intervjuer og business case.

Rekrutteringsarrangementer

Mange ledende virksomheter kommer regelmessig til NBS for å finne praktikanter og potensielle heltidsansatte. Det er også internship og karrieremesser, rekrutteringssamtaler og høyttalerserier for deg for å maksimere eksponeringen din mot arbeidsgivere og få effektive forbindelser

Globale muligheter

Vi har også utvidet vår rekkevidde med selskaper utenfor Singapore for å gi deg flere sysselsettingsmuligheter.

praksisplasser

Vi oppfordrer deg til å forfølge erfaringsmessige læringsmuligheter i løpet av studiene. Som sådan kilder vi til praksisplasser som lar deg anvende din virksomhetsanalytikunnskap i en virkelig verden. På denne måten vil du få et enormt konkurransefortrinn på arbeidsmarkedet etter endt utdanning.

Trykk på Into Alumni Network

NBS alumni-nettverk spenner over mer enn 90 land og inkluderer rundt 50 000 nyutdannede. Benytt deg av kraften i dette fellesskapet ved å koble deg til alumner på LinkedIn eller på sammenkommentøkter organisert av GSCDO. Mange er dyktige fagpersoner som er ivrige etter å veilede deg og dele erfaringer i NBS som letter deres suksess.

Sist oppdatert aug. 2020

Om skolen

Young and research-intensive, Nanyang Technological University (NTU Singapore) is ranked 13th globally. It is also placed 1st amongst the world’s best young universities for the sixth consecutive year ... Les mer

Young and research-intensive, Nanyang Technological University (NTU Singapore) is ranked 13th globally. It is also placed 1st amongst the world’s best young universities for the sixth consecutive year. Minimér
Singapore , Singapore + 1 Mer Mindre