MSc Global Accounting

Generelt

5 steder tilgjengelige

Programbeskrivelse

MSc Global Accounting

MSc Global Accounting gir en stipendiatpris med sterkt fokus på employability. Det er ideelt for studenter med numerisk bakgrunn som har en interesse i å utvikle en grundig spesialkunnskap og en kritisk forståelse av de viktigste aspektene av global regnskap, og spesielt hvem som ønsker å forfølge, forskyve eller bytte til en karriere i global regnskap.

Masterprogrammet er designet slik at du kan fullføre kurset i løpet av en 12 måneders periode. Du vil utvikle en bred forståelse av de viktigste konseptene i global regnskap med et strategisk perspektiv i en global sammenheng. Handelshøyskolen er stolt av dybden og praktisk relevansen av kunnskapen som er levert på programmene sine av akademikere med praktisk erfaring for å sikre at forskning blir smeltet sammen med relevant applikasjon i det virkelige liv. Du vil bruke teoretiske konsepter og regnskaps- og finansmodeller på realistiske casestudier, i et online miljø. Programmet gir de intellektuelle grunnlag som kreves for en karriere i et raskt skiftende arbeidsmiljø, en streng tilnærming til selvinnsikt og personlig utvikling og betydelig eksponering for arbeidsverdenen og dens nåværende krav.

Kurset gir utvikling av grundig intellektuell og profesjonell kunnskap om bedriftsøkonomisk styring som dekkes av en rekke moduler som omfatter styring, samfunnsansvar, risikostyring, bankregulering, bedriftsrapportering, økonomi og resultatstyring. Denne spekteret av fagområder vil gjøre det mulig for deg å ta opp eller videreføre dine faglige kvalifikasjoner, så vel som dine faglige kvalifikasjoner. Videre vil du oppnå verdifull erfaring innen forskning innen fagområdet gjennom gjennomføring av en avhandling, også presentasjon, kommunikasjon, samarbeid og kritiske problemløsningskompetanse.

Du kan utvide studieopplevelsen din ved å rotere på campusplasseringene våre i Storbritannia og Berlin. I løpet av din tid på ULaw Business School kan du fullføre moduler på alternative campussteder, og returnere til ditt "hjemme" campus for å fullføre den endelige modulen. Visa-begrensninger og studievilkår kan gjelde, men du støttes gjennom hele rotasjonsprosessen. Kontakt oss ( study@law.ac.uk ) for mer informasjon om alternativet Global Rotation. "

Kurskrav

  • 2,2 eller høyere fra en britisk bachelorgrad i et numerisk område (f.eks. Regnskap, finans eller næringsliv med regnskap eller finans)
  • Studenter som har oppnådd full eksamen kvalifisert status fra en profesjonell regnskapsfører er også kvalifisert. For eksempel;
    • ACCA / CIMA papirer: Fullt eksamen kvalifisert (alle 14 papirer ferdigstilt)
Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

University of Law Business School er en banebrytende ny Business School lansert i 2015 av University of Law. En kvalifisering fra University of Law Business School gir deg den viktige kanten når du sø ... Les mer

University of Law Business School er en banebrytende ny Business School lansert i 2015 av University of Law. En kvalifisering fra University of Law Business School gir deg den viktige kanten når du søker om din første jobb og gjennom din fremtidige karriere. Vi har en enestående suksess med en misunnelsesverdig rekord på 97%. Minimér
London , Leeds , Manchester , Berlin , Birmingham , London , London , Nottingham + 7 Mer Mindre