MSc Human Resource Management

Generelt

Programbeskrivelse

Kursoversikt

Mennesker er kjernen i enhver virksomhet, noe som betyr at en HR-funksjon med høy ytelse er en av nøklene til suksess. Hull University Business School er et Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) godkjent senter. Nyutdannede på dette kurset vil være kvalifisert til å søke til CIPD for å bli et chartret medlem med den anerkjente status og karrierefordeler dette gir.

Våre forskningsaktive medarbeidere bringer sin internasjonalt anerkjente ekspertise til klasserommet, og kombinerer nyskapende teori med levende, virkelige casestudier, og bygger på sterk praktisk erfaring.

Dette programmet er ideelt for de som for tiden jobber i HR, som ønsker å videreføre karrierepotensialet, eller for de som ønsker å starte en HR-karriere. Du kan også velge å studere dette studiet på deltid til postgraduate diploma eller MSc nivå. Du vil utvikle evnen til å gjenkjenne og adressere etiske dilemmaer og samfunnsansvarsproblemer når du skrider frem gjennom programmet, og forstå det bidraget effektiv HR-ledelse gir til organisasjonssuksess.

Hva du skal studere

Du vil studere følgende moduler og HRM-ferdigheter, inkludert økonomi og talentledelse, og gjennomføre et forretningsprosjektoppgave. Du kan også studere for denne graden på deltid.

Kjernemoduler

Alle moduler er avhengig av tilgjengelighet, og denne listen kan endres når som helst.

  • Ledende, Managing and Developing People
  • Human Resource Management i kontekst
  • Sysselsettingsforhold
  • Kritiske begreper i HRM
  • Læring og utvikling
  • Strategisk og internasjonal HRM

122460_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpgFortsett / Unsplash

Dine fremtidsutsikter

Dette programmet forbereder deg på en karriere innen HR.

Karrieresupport er tilgjengelig fra Student and Graduate Center for Professional Success, som er det sentrale kontaktpunktet for å koble studenter og næringsliv.

Samler ansettelsesevne fra hele Hull University Business School, og tilbyr støtte som veiledning, CV-skriveverksteder. Studentene kan også få erfaring med å jobbe med næringslivet gjennom et år i bransjen eller gjennom kortsiktige praksisplasser og prosjekter.

Inntakskrav

Dette er et spesialistprogram som har som mål å fremme utviklingen av en kritisk informert utøver som er i stand til å bruke både teoretiske og praktiske ferdigheter for å oppnå HRM-resultater effektivt.

Du vil ha minimum 2: 2 honours degree eller internasjonalt tilsvarende, en akademisk referanse og en god beherskelse av engelsk.

Internasjonale studenter

Hvis du trenger et studievisum for nivå 4 for å studere, eller hvis det første språket ditt ikke er engelsk, vil du bli bedt om å fremlegge akseptabelt bevis på det engelskspråklige nivået.

Dette kurset krever akademisk IELTS 6.5 totalt sett, med 6,0 i hver ferdighet.

Hvis engelsk for øyeblikket ikke når universitetets nødvendige standard for dette programmet, kan du være interessert i et av våre engelskkurs.

Hvis du vil ha mer informasjon om dette programmet fra University of Hull vennligst fyll ut skjemaet og les vår personvernpolicy.

Sist oppdatert okt. 2019

Om skolen

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with ... Les mer

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with thousands of people from across the world. Minimér