MSc Human Resources Management

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Hvorfor velge dette kurset

Vår MSc i HR-ledelse vil gi deg ferdighetene du trenger for å hjelpe organisasjoner av alle slag med en dynamisk, fremtidsrettet HR.

Vi kombinerer engasjerende akademisk studie med utvikling av viktige faglige ferdigheter som vil imponere potensielle arbeidsgivere. Kurset vårt er også akkreditert av Chartered Institute of Staff and Development.

Utenfor selve undervisningsopplegget gir deg også tilgang til spennende samtaler og verdifulle nettverksarrangementer med HR-ledere, ferdighetsworkshops og mye mer. Du vil også ha muligheten til å drive anvendt HR-forskning i en reell organisasjon.

Hva du vil studere

Vår MSc Human Resource Management vil utvikle din evne til å bruke menneskelige ressurser for å skape merverdi for organisasjoner og deres arbeidskraft. Dette kurset legger sterk vekt på både å stimulere akademisk studie og utvikling av faglige ferdigheter ved å anvende evidensbasert analyse og forskning på samtids HR-spørsmål.

Dette kurset har et sterkt anvendt fokus; for eksempel vil du motta essensiell opplæring i HR-analyse og forskningsferdigheter og deretter anvende det du har lært i en profesjonell organisasjon.

Kursstrukturen følger også nøye kravene til Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) Advanced Diploma in HRM, og gir deg muligheten til å bli et chartret medlem av CIPD etter å ha fullført alle modulene som er spesifisert i deres krav.

Profesjonell anerkjennelse

MSc - Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB)

Akkreditert av foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

MSc - Chartered Institute of Staff and Development (CIPD)

Akkreditert av Chartered Institute of Staff and Development (CIPD).

Studere og jobbe i utlandet

Det kan være muligheter for å tilegne seg verdifull europeisk erfaring ved å jobbe eller drive forskning i utlandet i løpet av studiet eller kort tid etter. Det er mulig å gjøre dette i sommerperioden med et Erasmus-stipend som jobber med avhandlingen din eller som nyutdannet. For å kvalifisere ditt Erasmus-traineeship må det være minst to måneder.

Kursstruktur

Kurset er bygget opp rundt Institutt for mennesker og organisasjoner sentrale forsknings- og undervisningsstyrker:

  • Ledelse og beslutningstaking
  • Organisasjons- og HR-vurdering
  • Kvalitet på arbeidslivet.

I semester 1 vil du bli introdusert for grunnlaget for menneskeledelse og forvaltning av menneskelige ressurser. Du vil også bli introdusert for metoder og analyser for HR-forskning. I semester 2 har du muligheten til å enten spesialisere deg videre i avanserte HRM-områder eller velge å studere for en bredere forståelse av det grunnleggende i virksomheten.

Du vil delta på HR-ferdighetsworkshops og HR-policyer og øve seminarer gjennom hele studieåret i tillegg til undervisningen din. Disse workshopene og seminarene blir levert av ledende HR-fagfolk, og gir deg muligheten til å utvikle dine praktiske evner så vel som ditt profesjonelle nettverk.

Hvis du ikke vil oppnå CIPD-kvalifikasjoner, vil du kunne lage en grad som omfatter bredere, grunnleggende kunnskaper i virksomheten ved å ta valgfrie moduler i strategi og regnskap og økonomi i stedet. Kurset vårt er designet slik at du kan skreddersy det til dine egne karriere ambisjoner.

Du vil kunne utvikle dine profesjonelle ferdigheter gjennom våre vanlige utøverarrangementer med senior HR-ledere, og vår valgfrie plasseringsmodul gir deg muligheten til å forsterke teorien du vil lære med praksis i en ekte virksomhet.

plasseringer

Som en del av dette kurset har du muligheten til å fullføre en profesjonell opplæringsplassering, hvor du kan bruke det du har lært i en relevant organisasjon og få praktisk erfaring for CVen din.

Vi tilbyr støtte og veiledning for å hjelpe deg med å sikre en plassering ved siden av tilgang til ledige portaler, som inkluderer tusenvis av plasseringsmuligheter hvert år og lar deg oppdage selskaper vi har forbindelse med. Vi kan også veterinere og støtte deg for en plassering hos et nytt selskap som du henvender deg til. Vi plasserer vanligvis ikke studenter direkte.

Hvis du velger å ikke fullføre en plassering eller ikke sikre deg en plassering, fullfører du ni måneders undervisning og bruker deretter tre måneder på å jobbe med en avhandling. Dette betyr at du vil fullføre dette kurset om 12 måneder.

Hvis du velger og sikre en plassering, fullfører du ni måneder med undervisning og bruker deretter seks måneder på å jobbe med plassering. Dette betyr at du fullfører kurset om 15 måneder i stedet for 12.

Internasjonal relevans

I dagens globaliserte verden er det en god sjanse for at når du først er ferdig utdannet, vil du finne deg selv i en multinasjonal organisasjon i minst en del av karrieren. Du vil støte på ledelsesproblemer som kommer ut av moderne organisasjoners tverrkulturelle natur. Dette kurset er målrettet designet for å være internasjonalt i innhold og fokus for å forberede deg på dette miljøet. Våre akademikere har betydelig internasjonal erfaring, så du vil bli undervist av eksperter på området.

Inntakskrav

  • Minimum 2: 2 Storbritannias honours degree (eller internasjonalt ekvivalent) i enten Business Administration, Economics, Human Resource Management, Law or Psychology.
  • Kandidater med grad i et annet fag pluss minst ett års relevant arbeidserfaring vil bli vurdert fra sak til sak.
Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

University of Surrey ble opprettet 9. september 1966 med tildeling av det kongelige charteret, men røttene deres går tilbake til en sent bekymring fra 1800-tallet for å gi større tilgang til videre og ... Les mer

University of Surrey ble opprettet 9. september 1966 med tildeling av det kongelige charteret, men røttene deres går tilbake til en sent bekymring fra 1800-tallet for å gi større tilgang til videre og høyere utdanning for de fattige innbyggerne i London. Minimér

Akkrediteringer

AACSB Accredited