MSc I MAI - Innovasjon og Internasjonal Innkjøp

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Innovasjonsfangst er nøkkelen

Innkjøp pleide å være om å finne de billigste prisene. Dette er ikke lenger tilfelle. I dag handler innkjøp om å jobbe med strategiske leverandører for å fange innovasjon og implementere det så raskt som mulig.

Fokuset er nå på innovasjonsfangst og fart-til-markedet, og rollen som innkjøp er blitt svært strategisk. Nøkkelleverandører har nå blitt en reell kraft av proposisjoner. Denne endringen krever en helt annen raske kjøpere.

MAI tilbyr flere kurs i innkjøp. MAI er anerkjent av multinasjonale selskaper som den ledende alderen for innkjøp og innovasjonsfangst for ny produktutvikling.

Hvorfor velge dette programmet?

En global visjon av selskapet

Transversale kurs gir MAI-kandidater muligheten til å utvikle seg på andre typer funksjoner: Markedsføring, strategi, produktutvikling, etc.

Styrken til et nettverk

Dette profesjonelle nettverket på over 4000 nyutdannede - de fleste arbeider for store bedrifter - er det eneste alumni-fellesskapet som har så mange innkjøpschefer i Europa. Det er også en del av KEDGE alumni-nettverket, som samler mer enn 60 000 nyutdannede fra hele verden.

Et program anerkjent av selskaper

Rekrutterere er i konstant kontakt med MAI å tilby både praktikplasser og faste stillinger til studenter og kandidater.

Virkelige arbeidsforhold

Studentene er utsatt for virkelige arbeidsforhold med hovedfokus på personlig ansvarlighet og empowerment. Forelesninger er avhengige av hverdagssaker, gruppearbeid, presentasjoner, ekte applikasjonsøvelser, rollespill, sammendragsrapporter, etc.

stipend

På KEDGE mener vi sterkt at finansieringshensyn ikke bør hindre elevene i å få tilgang til valg av valg.

Vi anerkjenner at å ta en grad krever motivasjon så vel som personlig og økonomisk forpliktelse. For å hjelpe deg med å skape din egen vei mot drømmekarrieren, tilbyr skolen en rekke stipendier til ambisiøse og talentfulle internasjonale studenter.

Hvem kan søke om stipend?

Bare ikke-franske studenter som søker til vår Internasjonale BBA, vår spesialiserte MSc og våre Master i Management Grande Ecole-programmer er kvalifisert for de stipendene. Utvekslingsstudenter er ikke kvalifisert for disse stipendiene.

Early Bird Stipendium

Søknader mottatt i Early Bird Discount-perioden vil automatisk få 10% rabatt på studieavgift . For å være kvalifisert, må studentene sende inn alle nødvendige dokumenter for søknaden deres til 28. februar 2019 på join.kedge.edu.

Mens rabatter på tidligfugl kan akkumuleres med meritbaserte stipendier.

Merit Stipendier

Akademisk begavede studenter kan søke om meritbaserte stipend: Achievement Scholarship eller Academic Excellence Scholarship . For å støtte deres søknader, må kandidatene til Merit Stipendene gi en motivasjonserklæring og bevis på deres akademiske prestasjoner.

Begge Merit Stipendier er dedikert til svært talentfulle studenter. Din søknad vil bli vurdert på to kriterier: karakteren som ble oppnådd i intervjuet med vårt faglige team og intervjuet og akademisk rekord (GPA, GMAT, GRE, etc.).

For å støtte deres søknader forventes studentene å gi en motivasjonserklæring og ethvert bevis på faglig fortreffelighet eller opplæringsopplæring.

Opptreden Stipendium

15% rabatt på studieavgift

Akademisk Excellence Stipendium

20% rabatt på studieavgift

De meritbaserte stipendene er ikke-kumulative (Dvs. bare ett merit-stipend kan gis per student), men kan være kumulativ med Early Bird Scholarship frem til 28. februar 2019.

Kristen Hoey Stipendium - ISLI MSc

Dette stipendiet er tilgjengelig for studenter fra USA , med en grad fra et universitet i USA , som ønsker å bli med i ISLI MSc-programmet . Dette stipendiet tildeles i minnet Kirsten Hoey en talentfull alumnus av ISLI-programmet. Hvert år vil et utvalg av amerikanske studenter med gode akademiske poster få 50% rabatt på studieavgift . For å være kvalifisert, vil studentene bli pålagt å sende inn et motivasjonsbrev på nettet som vil bli sendt til Kirsten HOEYs familie og MSc Program Director.

Kristen Hoey Scholarship kan ikke akkumuleres med andre stipendier.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bas ... Les mer

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bastia, and Bayonne). Minimér
Bordeaux , Marseille , Paris , Toulon , Shanghai , Dakar + 5 Mer Mindre

Akkrediteringer