MSc Innkjøp, Logistikk og Supply Chain Management

University of Salford

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

MSc Innkjøp, Logistikk og Supply Chain Management

University of Salford

Dette programmet er en av svært få i Storbritannia at det nå er dobbelt akkreditert av både CIPS (Chartered Institute of Procurement og Supply Chain Management) og CILT (Chartered Institute of Logistics and Transport)

 • Forbedre arbeidsforholdet ditt og forberede deg på en ledelsesmessig, rådgivende eller operativ rolle
 • Sett logistikk teori til ekte praksis med et spennende Business Innovation Project
 • Deltidsstudie alternativ
 • Oversjøisk studie tilgjengelig
 • Arbeid / industriell plassering mulighet
 • Internasjonale studenter kan søke

Kursoversikt

Dette programmet vil oppmuntre og utfordre deg til å utvikle kunnskap og ferdigheter i global innkjøp, logistikk og supply chain management. Vårt undervisningsteam er forskningsaktiv, og du vil lære av dem den up-to-date teoretiske kunnskapen innen områder som automatisering og kunstig intelligens. Du vil også se på mulighetene og utfordringene fra Big Data Analytics, tingets internett, additivproduksjon, 3D-utskrift og robotteknologi. Vår kompetanse støttes av innspill fra industripartnere som Jaguar Landrover, Brother International og Manchester Airport som har bidratt til å utvikle programmet.

Det er betydelig teknisk kontekst og innspill i områdene Etterspørsel, Lagerstyring, Prosess / Supply Chain / Logistikkoptimering og Analytics. Spesielt kombinerer modulen "Advanced Logistics and Project Management" to meget viktige ferdigheter som er etterspurt i bransjen.

Du vil bli oppfordret til å utvide dine horisonter ved å gå utover den akademiske litteraturen for å se på de nyeste utviklingene som er publisert i den aktuelle handelspressen. Du vil også bli utfordret til å vurdere de etiske implikasjonene av global sourcing, for eksempel å se på globale katastrofale hendelser i forhold til produksjon og service.

I tillegg til å lære fra akademikere, vil du få muligheten til å lære av andre studenter, fra ekspertselskapslærere og fra samspillet med de to faglige organene, Chartered Institute of Procurement and Supply (CIPS) og Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT ) på konferanser, inviterte arrangementer og mer.

Kurset tilbyr også et fjernundervisningsmulighet gjennom vår offisielle partner Robert Kennedy College, Zürich, Sveits.

kursdetaljer

Programmet er blokkert og det er flere inngangspunkter gjennom hele året. Studentene vil ta modulene nedenfor i en sekvens avhengig av startdato.

Kurset leveres i fire blokker med intensiv studieperioder. For hver blokk studerer du en enkelt modul for en 6-ukers periode. Ansikt til ansikt undervisning leveres på campus i 6 timer hver uke. I tillegg vil du delta på det lærte elementet i Business Innovation Programmet en ettermiddag i uken i seks ukes blokkene.

Deltidsstudenter studere alternative moduler (en modul på, en modul av) for å fullføre sin grad på to år.

I løpet av denne perioden vil du også foreta uavhengig studie i egen tid med online support gjennom universitetets virtuelle læringsmiljø, Blackboard.

For den endelige tredjedel av studiene vil du jobbe med Business Innovation Project, som arbeider med din egen eller en annen organisasjon på live-kort.

Semester 1

 • Global Supply Chain Management
 • Operasjoner og Informasjonsforvaltning

Semester 2

 • Anskaffelsesrisiko og kontraktsforvaltning
 • Avansert prosjekt- og logistikkledelse

Semester 3

 • Business Innovation Project (BIP)

Denne modulen står for de siste 60 studiepoengene i din grad. Du vil få mulighet til å velge mellom et levende prosjekt, plassering, praktik eller avhandling, som alle er designet for å imøtekomme dine karriereoppdrag og forbedre din faglige opplevelse.

Du vil bli tildelt en veileder som vil veilede deg gjennom BIP-prosjektet. Du vil også ha mulighet til å engasjere seg med Student Hub og Student Life. Studentlivet kan hjelpe til med prosjektopplegg / plasseringsstøtte for studenter og muligheter for de som går på plassering for å delta i opplæringsarbeider for å sikre best mulig praksis. Student Hub kan hjelpe deg med å finne praktikplasser, plasseringer og live-prosjekter for Business Innovation Project.

Inntakskrav

Normalt minst 2: 2 æresgrad eller tilsvarende eller vellykket gjennomføring av Graduate Certificate.

Et bredt spekter av profesjonelle kvalifikasjoner er også akseptert enten i delvis eller fullstendig oppfyllelse av opptakskrav.

Dersom en student har oppnådd en anerkjent Honours-grad, men ikke oppfyller det normale kravet til opptakskrav, kan de fortsatt bli vurdert for oppføring dersom de kan vise relevant arbeidserfaring med minst to års varighet etter studie og akseptabelt ansvarsnivå.

Akkreditering av tidligere læring (APL)

Vi gleder oss over søknader fra studenter som kanskje ikke har formelle / tradisjonelle opptakskriterier, men som har relevant erfaring eller evne til å forfølge kurset vellykket.

Prosessen med akkreditering av tidligere læring (APL) kan hjelpe deg med å gjøre arbeidet ditt og livserfaringen telle. APL-prosessen kan brukes til oppføring på kurs eller for å gi deg unntak fra deler av kurset ditt.

To former for APL kan brukes til oppføring: Akkreditering av tidligere sertifisert læring (APCL) eller akkreditering av tidligere opplæringslæring (APEL).

Engelsk Språkkrav

Internasjonale søkere vil bli pålagt å vise ferdigheter på engelsk. En IELTS-score på 6,5 (ingen element under 5,5) er bevis på dette.

Hvis engelskspråkkvalifikasjonen ligger litt under dette nivået, kan kandidater ta en av de mange engelskkursene som er tilgjengelige på universitetet.

Egnet for

Dette kurset er ideelt for kandidater som ønsker å etablere en karriere innen innkjøp, logistikk og supply chain management, eller for eksisterende ledere som ønsker å utvikle sine ferdigheter og forbedre deres fremtidige karrieremuligheter.

Søkerprofil

Innkjøp og logistikk er en av verdens raskest voksende bransjer, og dette kurset er ideelt hvis du ønsker å bygge en karriere i denne dynamiske sektoren. Din bakgrunn kan være i frakt, logistikk eller generell virksomhet.

Gebyrer 2018-19

 • Heltid: £ 8,550
 • Deltid: £ 1,425 per 30 studiepoeng
 • Heltidsinternasjonal: £ 14 400

Tilleggskostnader

Du bør også vurdere ytterligere kostnader som kan omfatte bøker, skrivesaker, utskrift, bindende og generell opphold på turer og besøk.

undervisning

Opplæring fra ansikt til ansikt er levert på campus i to halv dager hver uke. I tillegg vil du delta på det lærte elementet i Business Innovation Programmet hver onsdag ettermiddag i seks ukes blokkene, med en selvstendig studie gjennomført på egen hånd gjennom universitetets virtuelle læringsmiljø, Blackboard. Individuelle studieplaner vil bli gitt under induksjonsuke.

Undervisningen leveres gjennom en kombinasjon av forelesninger, seminarer og opplæringsprogrammer, med et bredt spekter av læringsaktiviteter.

evaluering

I løpet av løpet av kurset vil en rekke evalueringsteknikker bli brukt. Typer av vurdering inkluderer; essays, oppgaver, eksamener, multiple choice tester, online tester, grupperapporter og portefølje arbeid. Vektingen mellom eksamen og kurs varierer mellom moduler og år.

Karrieremuligheter

Våre nyutdannede er svært ettertraktet i mange land for deres kunnskap og lidenskap for innkjøp og forsyningsvirksomhet.

Nyutdannede destinasjoner har tatt med stillinger med:

 • Rolls-Royce plc
 • Toyota
 • BASF
 • Ernst
 • Citibank

Arbeidsroller har inkludert inventaranalytikere, anskaffelsesoffiserer og ledere, fraktledere, lagerstyrere, transport-, logistikk- og leverandørkjedere.

Lenker med industrien

University of Salford vokste ut av instituttene på slutten av 1800-tallet som ga en talentfull, teknisk dyktig og profesjonell arbeidsstyrke for å støtte Storbritannias raskt voksende næringer. I det 21. århundre er dette fortsatt sterkt. Mens industrien har endret seg betydelig, er behovet for industrifokusert utdanning like viktig i dag.

Vi lærer de ferdighetene som arbeidsgivere trenger, og som et resultat, våre nyutdannede nyte gode internasjonale karrieremuligheter.

Pensum på tvers av våre hovedfaglige kurs balanserer faglig undervisning og faglig erfaring. Våre industripartnere gir oss innspill i læreplanen slik at undervisningen gjenspeiler bransjens nåværende og fremtidige behov og du utvikler ferdighetene som arbeidsgivere vil ha. Bedriftsinnovasjonsprosjektet, som danner den siste tredjedel av studien din, er utformet for å gi deg virkelig erfaring i verden, slik at du kan bruke teorien du har lært.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert May 11, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
1 - 2 år
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
8,550 GBP
£ 14 400 Internasjonalt / £ 8,550 Storbritannia
Information
Deadline