MSc internasjonal business management

Aberystwyth University Business School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

MSc internasjonal business management

Aberystwyth University Business School

Master i International Business Management

Den Aberystwyth MSc International Business Management er MBM akkreditert av Association of MBAs. Svært få handelshøyskoler i hele verden har oppnådd dette prestisjetunge programmet akkreditering. Studenter i t han Aberystwyth School of Business and Management kommer fra mange deler av næringslivet, inkludert betydelige tall fra den raskt voksende økonomiske områder av Kina og det indiske sub-kontinentet: slik at både innhold og sammenheng i Master i International Business Management vil forberede deg for engasjement i virksomheten i det globale markedet.

Dette grad vil passe deg hva din første grad - Aberystwyth MBM programmet vil gi deg en solid forankring i business og ledelse, om du har studert dem før; om du allerede har noen erfaring fra næringslivet - noen av våre studenter gjør, noen gjør det ikke; hvis du er forpliktet til en karriere i International Business; hvis du har fokus, aspirasjon og engasjement for å lykkes.

Arbeidsevne

Hvert aspekt av Aberystwyth MBM programmet er utviklet for å forbedre arbeidsevne: ja, er vellykket gjennomføring av MBM i seg selv sikkert til å gjøre det; men vi setter mer pris på å den enormt økt kunnskap, evner og ferdigheter som du vil oppgradere. Vi tror at potensielle arbeidsgivere tar et lignende syn.

I tillegg tilbyr vi en karriere-utviklingsprogram for profesjonelle forvaltere, som tar sikte på å utvide dine kunnskaper, ferdigheter, erfaring og forståelse av ledelse og forretningsdrift. Vår ambisjon er å gjøre deg til en bedre leder, en bedre manager og en bedre kommunikator.


Lederskap i internasjonal sammenheng


De rike kulturelle mangfoldet i den internasjonale studentmasse på Aberystwyth SMB er en stor opplevelse i seg selv: men i tillegg vil det hjelpe deg å gjøre viktige oppdagelser om verden av internasjonal virksomhet, krav til ulike markedsplasser og viktigheten av kulturell bevissthet i arbeidet med kolleger og kunder fra hele verden: i Storbritannia og Vest-Europa, og i fremvoksende markeder i ny-tiltredelses EU-land, Kina, India og andre. En god leder på alle felt vil være åpen for nye ideer, nye mennesker og nye måter å gjøre ting. Aberystwyth SMB i moduler som arbeider spesifikt med International Commerce og i å dele med student kolleger fra hele verden rundt, og tilbyr deg store muligheter til å lære fra andre bedriftskulturer.


Administrerende Organisasjonen


MBM i første semester, og tilbyr et godt utvalg av moduler som introduserer grunnleggende av business og ledelse, som vil gjelde for enhver sfære av næringsvirksomhet - og i mange tilfeller, til mange typer ikke-business organisasjon. I første semester er moduler i Human Resource Management, forskning ferdigheter for ledere og Information Management Systems designet for å gjøre deg i stand til å maksimere produktiviteten og effektiviteten i en organisasjon, med fokus på organisatoriske leanness og helse, uten at arbeids- og ledelsesforhold som er avgjørende for organisasjonens videre suksess, til kvaliteten på livet til sine ansatte og til tjenesten det tilbyr sine kunder og andre interessenter.Finansiell kompetanse

Igjen, i alle bedrifter og i mange andre organisasjoner, er det et irreducible nødvendighet for ledere og ledere til å forstå de grunnleggende effektene av finans. Moduler i bedriftens økonomistyring og regnskap for ledere gjør det mulig å reflektere over og forbedre kunnskap og kompetanse i de økonomiske aspektene ved virksomheten, slik at du vil fremstå med en klarere forståelse av den økonomiske bunnlinjen, og dens effekt på alle aspekter av Business og organisatorisk strategi.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
1 år
Heltidsstudier
Price
Pris
6,100 GBP
International £ 13750, Storbritannia og EU £ 6100
Information
Deadline