MSc Mekanikk

Generelt

Programbeskrivelse

Kursoversikt

University of Hull ligger i et område med en levende og voksende industri, og er vert for store aktører innen luftfart, kjemisk, ingeniørdesign, farmasøytisk, transport, marine og energibransjer. Dette gjør byen til det ideelle stedet å studere maskinteknikk - den største ingeniørfag som tilbyr karriereutvikling i de fleste bransjesektorer.

Vår MSc i maskinteknikk har ansettbarhet i hjertet og gir deg muligheten til å utvikle dybdekunnskap, forståelse og forståelse av teoretiske og praktiske anvendelser av maskinteknikk, inkludert en kritisk bevissthet om aktuelle problemstillinger og utvikling. Det legges sterk vekt på praktisk anvendelse av kunnskap. Universitetet har sterke, direkte forbindelser med industrien, og gir deg muligheter til å jobbe med ingeniørprosjekter i den virkelige verden og forbedre karriereutsiktene dine. Dette programmet er utviklet for å gi en oppfølging for nyutdannede som har fullført en BIng i maskinteknikk eller et beslektet fag.

Akkreditert av Institution of Mechanical Engineers (IMechE) og Institutt for ingeniørvitenskap og teknologi (IET), oppfyller dette programmet delvis de faglige kravene for registrering som en Chartered Engineer. Akkrediterte MSc-kandidater som også har en akkreditert BIng (Hons) vil kunne vise at de har tilfredsstilt utdanningsgrunnlaget for CEng-registrering.

Hva du skal studere

Kjernemodul

Alle moduler er avhengig av tilgjengelighet, og denne listen kan endres når som helst.

  • Individuelt prosjekt

Obligatoriske moduler

Alle moduler er avhengig av tilgjengelighet, og denne listen kan endres når som helst.

  • Statistiske metoder og pålitelighetsteknikk
  • Prosjektledelse og forskningsferdigheter
  • Bærekraftige ingeniørsystemer

Valgfrie moduler

Alle moduler er avhengig av tilgjengelighet, og denne listen kan endres når som helst.

  • Energiteknologier
  • Ingeniørfag for kvalitet og Six Sigma
  • Avanserte materialer og prosessering
  • Beregningsmessig væskedynamikk og varmeoverføring
  • Building Energy Systems Design og praksis

gears, cogs, machineMustangJoe / Pixabay

Framtidige mål

Denne MSc gir deg ferdigheter, kompetanse og kunnskap for å lykkes på arbeidsplassen og forbereder deg til å gå videre til spesialist Ph.D. studere.

Det er mange muligheter til å samarbeide med lokale selskaper og organisasjoner i løpet av programmet, noe som forbedrer din ansettbarhet.

Du vil utvikle kunnskap, ferdigheter og selvtillit i avanserte maskintekniske emner, sammen med de overførbare ferdighetene som kreves av en rekke dagens ingeniører, fagpersoner og ledere.

Utforsk den virtuelle turen

https://virtualtour.hull.ac.uk/take-a-look-around/area-of-interest/choose-your-subject/mechanical-engineering

Inntakskrav

Normalt kan en Honours degree (typisk 2.2 eller over, eller internasjonalt tilsvarende) i en ingeniørfag eller beslektet disiplin, men mindre godt kvalifiserte søkere med relevant industriell erfaring kan vurderes.

Internasjonale studenter

Hvis du trenger et studievisum for nivå 4 for å studere, eller hvis det første språket ditt ikke er engelsk, vil du bli bedt om å fremlegge akseptabelt bevis på det engelskspråklige nivået.

Dette kurset krever akademiske IELTS 6.0 totalt sett, med ikke mindre enn 5,5 i hver ferdighet.

Hvis engelsk for øyeblikket ikke når universitetets nødvendige standard for dette programmet, kan du være interessert i et av våre engelskkurs.

Hvis du vil ha mer informasjon om dette programmet fra University of Hull vennligst fyll ut skjemaet og les vår personvernpolicy.

Sist oppdatert okt. 2019

Om skolen

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with ... Les mer

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with thousands of people from across the world. Minimér