MSc, Postgraduate Diploma, Postgraduate Certificate, Universitetssertifikat i Applied Professional Studies

Generelt

Programbeskrivelse

Hvis du allerede er kvalifisert i sosialt arbeid eller et yrkesrelatert yrke, er vår kurs i Applied Professional Studies den perfekte måten å utvide din kompetanse på.

Kurset gir deg muligheten til å utvikle kunnskap som er spesifikk for din rolle og innstilling. Relevante moduler er godkjent og akkreditert av organisasjoner som Scottish Social Services Council (SSSC) . Du vil få muligheten til å bygge mot en mastergrad kvalifisering med en rekke spesialist Pathways studier som fokuserer på områder som:

 • Barnevern og beskyttelse
 • Ledelse og ledelse i sosiale tjenester
 • Voksentjenester, støtte og beskyttelse
 • Avansert praksisfag i barnevern og beskyttelse
 • Utdanning for sosialt arbeidspraksis

Enten du jobber mot kjernemastrene eller følger en Pathway , finner du deg selv under studien av et etablert og pålitelig lærer team som har bidratt til å sikre at University of Stirling er rangert som felles 1. i Storbritannia for sosialt arbeid - det nasjonale Studentundersøkelse 2017. Så uansett hvor du håper din karriere vil lede, kan vi hjelpe deg med å komme dit.

Topp grunner til å studere med oss

 1. Joint 1st i Storbritannia for sosialt arbeid - The National Student Survey 2017.
 2. Studer deltid for å passe rundt dine personlige og profesjonelle forpliktelser.
 3. Følg ulike studie Pathways skreddersydd for å passe dine profesjonelle ambisjoner.

Kursmål

Dette kurset er en etterkvalifiserende pris laget for å støtte erfarne fagfolk i å utvikle avansert kunnskap og ferdigheter.

Kvalitet

Våre akademiske ansatte er kvalifiserte sosialarbeidere med et vell av erfaring og forpliktelse til de høyeste standardene innen undervisning og forskning.

Rykte

Vi har sterke partnerskap med faglige byråer, og sikrer at kurset alltid reflekterer oppdatert forskning, teori og svar på moderne praksisproblemer.

Verdi

Følg ulike studieveier og jobber mot en Postgraduate Certificate, Postgraduate Diploma eller Masters kvalifikasjon.

tilgjengelighet

Deltidsalternativer gir deg muligheten til å passe studier rundt dine personlige og faglige forpliktelser. Noen moduler leveres på lokale undervisningssteder for å øke tilgjengeligheten.

Velg mellom Pathways

Du er fri til å velge om du ønsker å jobbe mot en kjerne Masters kvalifisering eller følge en spesialist Pathway . Disse Pathways består av et utvalg av moduler hentet fra kjerne-MSc-programmet, og er utviklet for å bygge opp kompetansen din i et bestemt aspekt av sosial omsorg. Pathways inkluderer:

Barnevern og beskyttelse

Denne Pathway er best egnet hvis du allerede arbeider i barnevern og beskyttelse, på områder som sosialt arbeid, helse, utdanning eller politiet. Kurset bygger faglig kunnskap og kompetanse gjennom:

 • Hensyn til sentrale rammer (som tilknytningsteori og spenst).
 • Kritisk refleksjon rundt flerfaglig skjønn og beslutningstaking.
 • Undersøkelse av den siste forsknings- og praksisutviklingen innen omsorgsplanlegging og intervensjon.

Hver av de tre modulene på kurset leveres over syv dager gjennom en blanding av direkte undervisning og strukturerte læringsaktiviteter.

Pris: MSc, Postgraduate Diploma eller Postgraduate Certificate

Ledelse og ledelse i sosiale tjenester

En fleksibel studie Pathway anerkjent av den skotske sosiale tjenester Council (SSSC) som en passende kvalifisering for registrerte ledere. Deltakere på kurset kan komme fra helsearbeid, sosialt arbeid, utdanning, arbeidsterapi eller boligbakgrunn, og kan jobbe i bolig-, dagstjenester eller feltarbeid. Modulene innebærer direkte undervisningsdager som inkluderer:

 • Gruppediskusjoner og aktiviteter
 • Strukturerte læringsøkter for uavhengig studie
 • Handlingslæringssett

Det er omfattende online læringsmateriell som utfyller læringssessene og støtter samarbeidslæring.

Pris: MSc, Postgraduate Diploma eller Postgraduate Certificate

Voksentjenester, støtte og beskyttelse

Vår Adult Services, støtte og beskyttelse Pathway er utformet for å utvikle din teoretiske, etisk og praktisk forståelse av hvordan voksenstøtte er levert. Det tar hensyn til utfordringene ved å endre lover, retningslinjer og servicestrukturer, og hjelper deg med å oppdatere rammene dine for å tenke på voksne tjenester når du engasjerer deg med ledende forskere og praksiseksperter.

Pris: MSc, Postgraduate Diploma eller Postgraduate Certificate

Avansert praksisfag i barnevern og beskyttelse

Leveres av representanter for University of Stirling , NSPCC og en rekke eksperter fra hele Skottland, er dette fullt akkreditert programmet introdusert for å hjelpe deg med å utvikle avanserte ferdigheter i barnevern og beskyttelsespraksis med barn og familier. I motsetning til de fleste andre postgraduate kurs i feltet, har dette kurset vekt på å oppnå praktisk kompetanse og erfaring, og du vil få kunnskap, ferdigheter og erfaring for å jobbe innenfor de mest utfordrende innstillingene.

Pris: MSc, Postgraduate Diploma eller Postgraduate Certificate

Utdanning for sosialt arbeidspraksis

Denne Pathway fremmer den analytiske og reflekterende praksisen og har som mål å utstyre praksisutdannere og i sin tur elevene for effektiv praksis i komplekse moderne sosiale miljøer. Kurset er plassert innenfor MSc Applied Professional Studies struktur. Du kan velge å kombinere denne prisen med en annen studie på høyere nivå for å oppnå MSc Applied Professional Studies.

Pris: MSc, Postgraduate Diploma eller Postgraduate Certificate

Kursdetaljer

Forbedre din kompetanse på de sosiale områdene som betyr mest for deg med våre fleksible MSc Applied Professional Studies.

undervisning

Moduler undervises gjennom en kombinasjon av kontaktundervisningsdager, strukturert læring som gjør bruk av universitetets online læringsplattform og selvstyrt privatstudie.

Studentgruppene er små, og klasseromssamlinger blir levert i seminarstil med en blanding av PowerPoint-presentasjoner, liten gruppearbeidsaktivitet og et høyt nivå av samhandling mellom programleder og studenter.

Klasseromsmøter ledes av universitets akademikere og forskere som er aktivt involvert i det sosiale arbeidet; og eksperteksperter fra ekstern praksis. Deres bidrag forbedrer den samtidige relevansen av undervisningen og gir et kritisk perspektiv til de temaene som dekkes. Denne utvekslingen av praksis og kunnskapskompetanse er replikert mellom undervisningsdager gjennom strukturerte læringsoppgaver, online diskusjonsfora og peer vurdering.

Den elektroniske læringsplattformen gir et bredt spekter av læringsressurser som fungerer som utgangspunkt for selvstyrt studie. Dette kurset oppmuntrer til et høyt refleksjonsnivå over egen praksis, samt anvendelse av læring til din profesjonelle rolle.

Kursdirektør

Duncan Helm, kursdirektør
+44 (0) 1786 466302
duncan.helm@stir.ac.uk

Gebyrer - 2020/2021

Hjem / EU-studenter Utenlandske studenter
20-studiepoeng 778 £ 1 694 pund
40-studiepoeng 1 566 £ * 3 389 £ *
60-studiepoeng 2.333 pund £ 5 084

* Det koster et tilleggsgebyr på £ 144 for IDI (tilbakemelding av lederstiler) på Leadership and Management-modulen (APSPG07).

Du vil være ansvarlig for å betale skolepenger for hver modul du melder deg på. Dine gebyrer blir holdt på samme nivå gjennom hele kurset. Hvis du trenger å forlenge studietiden din, kan du være ansvarlig for et ekstra gebyr.

Ekstra avgifter kan gjelde.

Sist oppdatert aug. 2020

Om skolen

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Minimér