MSc Security Management

Generelt

Programbeskrivelse

Din kvalifisering innen sikkerhetsadministrasjon

Hvorfor sikkerhetsadministrasjon?

Å forstå sikkerhetstruslene på lokalt, nasjonalt og globalt nivå er nøkkelen for en rekke organisasjoner og arbeidsplasser. Økt bruk av teknologi i det moderne samfunnet etterlater en uforberedt virksomhet sårbar, og risikoen for terrorhendelser må dempes.

Vårt studiekurs i Security Management er designet for å møte denne utfordringen, slik at deltakere og organisasjoner får muligheten til å forstå problemene som gjelder sikkerhetsstyring, terrorbekjempelse og etterretning og rettshåndhevelse. Lær hvordan forskjellige sikkerhetsstrategier designes og implementeres på et praktisk og teoretisk nivå via fjernundervisning for best å forstå viktigheten av sikkerhetsstyring.

Dandelion

  • Når: 14. september 2020
  • Hvor: Leveres online via Liverpool John Moores University
  • Varighet: 11-28 måneder avhengig av valgt rute

Opplæring i sikkerhetsstyring fra virkelige utøvere er viktig, ettersom det lar deg best implementere strategiene du lærer til virkelige scenarier. I løpet av studiet vil du bruke casestudier for å takle et bredt spekter av aktuelle sikkerhetsproblemer på arbeidsplassen. Oppdag virkningen av globalisering på sikkerhetsstyring og sikkerhetssjefens betydning for stater og organisasjoner.

Hvem studerer MSc i sikkerhetsadministrasjon?

Kurset er perfekt for de som leter etter eller for tiden er ansatt i en heltidskarriere innen sikkerhetsstyring, inkludert væpnede styrker, risikostyring, privat sikkerhet, forretningskontinuitetssjefer, hjemlandssikkerhet, økonomiske kriminalsjefer og mer. Det er også godt egnet for fagpersoner med et vell av erfaring i sikkerhetsbransjene som mangler tidligere akademisk kvalifikasjon og ønsker å forbedre karriereutsiktene deres gjennom høyere utdanning.

7 tilgjengelige moduler

Kursplanen er utviklet for å gi en dyp innsikt i sikkerhetsstyring, og dens rolle i å forhindre global kriminalitet, terrorisme og hvitvasking av penger.

  • Sikkerhetsstudier
  • Sikkerhetsstyring
  • Internasjonal økonomisk kriminalitet og sikkerhet
  • Terrorisme og terrorbekjempelse
  • Intelligensanalyse
  • Samtidsspørsmål innen kriminalitet, sikkerhet og sikkerhet
  • Avhandling om sikkerhetsadministrasjon

Velge ditt studienivå

Kurset er tilgjengelig på Postgraduate Certificate, Postgraduate Diploma og Master of Science nivå. De som studerer PGCert vil ta de tre første modulene, mens PGDip-studentene vil ta de seks første modulene. De som velger å studere kurset på MSc-nivå, har muligheten til å fullføre en avhandling om et emne av interesse, slik at studentene kan delta i et bransjefokusert forskningsprosjekt for å anvende sine kunnskaper og ferdigheter til sine egne karriere ambisjoner.

Lær på nettet med støtte fra bransjeeksperter

I løpet av studiet har du tilgang til fakultetet ved Liverpool John Moores University. Lær av erfarne fagfolk innen terrorbekjempelse, akademikere og fageksperter, inkludert professor Mick Creedon, Dr Rex Li, Dr. Daniel Silverstone og Dr Helen Selby-Fell.

Dette er et Liverpool John Moores University-program og kvalifisering, med påmelding og levering administrert av Informa Connect. Kurset blir undervist, vurdert, kvalitetssikret og tildelt av Liverpool John Moores University.

Om Liverpool John Moores University

Liverpool Mechanics Institute ble grunnlagt av mennesker med makt og innflytelse som anerkjente de transformative effektene av utdanning og effekten som læring og ambisjon kan ha for enkeltpersoner, lokalsamfunn og samfunn. Det var den første slike institusjon som ble stiftet i England.

Denne lille pionerbevegelsen ble fulgt av etableringen av Liverpool Institute and School of Art og Liverpool Nautical College, og i 1900 åpnet Irene Mabel Marsh IM Marsh campus. Disse organisasjonene la sammen grunnlaget for Liverpool John Moores University, en institusjon som har vokst og blomstret og fortsetter å gi muligheter for alle.

I dag, med et levende samfunn med 25 000 studenter fra over 100 land over hele verden, 2500 ansatte og 250-graders kurs, er Liverpool John Moores University et av de største, mest dynamiske og fremtidsrettet universitetene i Storbritannia.

Security Studies-programmet er levert av Liverpool Center for Advanced Policing Studies ved Liverpool John Moores University. Universitetet kombinerer faglig anerkjente kvalifikasjoner med innovative og sosialt orienterte kurs. Senteret har et enestående rykte for forskning, med vitenskapelig ansatte som regelmessig bidrar til bransjetidsskrifter, rådgivende grupper, regjeringspolitikk, samt å få jevnlig offentlig eksponering gjennom presse og kringkasting medier.

Om Liverpool Center for Advanced Policing Studies

Etablert i 2015, Liverpool Center for Advanced Policing Studies (LCAPS) har et vell av profesjonell, praktisk og akademisk erfaring. LCAPS bruker denne erfaringen til å drive forskning og gi opplæring innen feltene politiarbeid, kriminalitetsforebygging og allierte sikkerhetsyrker.

Liverpool Center for Advanced Policing Studies samler forskningsaktive ansatte fra hele universitetet.

LCAPS 'tverrfaglige læringsportefølje utstyrer studenter og utøvere med ferdighetene de trenger for å svare på de komplekse kravene til moderne politiarbeid.

Liverpool Center for Advanced Policing Studies 'portefølje av underviste grader utvides og LCAPS vil snart tilby en av de mest omfattende porteføljene av akademiske politiprogrammer.

avgifter

Grad Fram til 15. mai 2020 Etter 15. mai 2020
Postgraduate Certificate: 3 150 £ / 3 950 US $ 3.495 pund / 4370 dollar
Postgraduate Diploma: £ 5 950/7 450 USD £ 6,595 / 8 235 US $
Mestere: £ 8 850/11 065 US $ £ 9,795 / USD 12 245
Sist oppdatert april 2020

Om skolen

Informa is a leading international events, intelligence and scholarly research group.

Informa is a leading international events, intelligence and scholarly research group. Minimér