MSc bærekraft og tilpasning i byggemiljøet

Generelt

Programbeskrivelse

Mestere i miljøbygging

Klimaendringer er to viktige utfordringer for moderne arkitektur: hvordan kan byggene gjøres bærekraftige, og hvordan kan de utformes for å ta hensyn til klimaendringene? Denne mastergraden står overfor disse utfordringene gjennom en unik kombinasjon av akademisk studie med praktisk praktisk arbeid, og gir deg kunnskap, ferdigheter og erfaring du trenger for å utvikle en miljøkarriere i byggemiljøsektoren.

Emnet benytter konseptene om bærekraft og tilpasningstransformasjon for å skape en forståelse av det byggede miljøet på lokalsamfunnet og individuelle byggnivåer. Nøkkelbyggingsproblemer som er dekket av kurset inkluderer: energiledelse og lav energi design, bærekraftig materiale, miljøprestasjonsvurdering og energiforsyning. Studentene kan videre forfølge interesser i urban design, samfunn, økologi, vann, økologisk sanitet, politikk og økonomi.

Hvordan læres kurset?

Vår MSc-programmet er undervist enten ved fjernundervisning eller gjennom boligblokker i en av de mest fantasifulle miljøbygningene i Storbritannia, eller i en blanding av de to.

Hvilken kvalifikasjon vil du motta?

Vellykket gjennomføring av programmet MSc Bærekraft og tilpasning i byggemiljøet ved Centre for Alternative Technology fører til tildeling av Master of Science (MSc) ved UEL.

Modulene inkluderer

 • Bærekraft og tilpasningskonsepter og planlegging
 • Økosystemtjenester, arealbruk og vann og avfallshåndtering
 • Tilpasning Transformasjon Politikk og økonomi
 • Byer og fellesskap
 • Energistrømmer i bygninger - Deler A og B
 • Energiforsyning (fornybar energi)
 • Bygge ytelsesvurdering og evaluering
 • Bærekraftige materialer i byggemiljøet
 • Bygget miljø Anvendt prosjekt eller Byggemiljø praksis basert prosjekt

Hvorfor studere hos CAT?

Å studere ved Centre for Alternative Technology (CAT) er en virkelig unik opplevelse. CAT har i de siste 40 årene vært i forkant av miljøbevegelsen, banebrytende kullsyreholdig og fornybar teknologi. På Grunnskolen for Miljø (GSE) drar studenter nytte av vår omfattende praktiske og akademiske kunnskap, og utdanner seg med de ferdighetene som trengs for å bli ledende aktører i bærekraftsektoren. Finn ut mer om våre fasiliteter her: https://gse.cat.org.uk/index.php/postgraduate-courses/msc-sustainability-and-adaptation/sa-site-and-facilities

Praktisk læring

Ved CAT foregår hands-on læring side om side med akademisk studie. Centre for Alternative Technology (CAT), et inspirerende læringsmiljø, undervises på stedet. Beliggende i et ubrukt skiferbrudd på kanten av Snowdonia nasjonalpark, er CAT et levende laboratorium for praktiske, bærekraftige løsninger. Den inneholder noen av de mest innovative og berømte miljøbevisste bygningene i landet, samt et av de mest varierte utvalgene av installerte fornybare teknologier, på stedet vann og kloakk, bærekraftig skog og hektar med organiske hager.

fleksibilitet

Det er en fleksibel grad, undervist i blokker tatt enten med et intensivt opphold på fem eller seks netter i sentrum eller ved fjernundervisning. MSc-studenter er fri til å velge mellom disse undervisningsmodene for hver modul. Det er et valg av moduler, tatt over ett år eller to - noe som betyr at graden kan være deltid. Det er en mastergrad som er designet for å gi deg best mulige opplevelser, samtidig som du maler pent inn i presset av moderne profesjonelt og familieliv.

Immersiv læringsmiljø

Valgfrie boligmodul uker inkluderer forelesninger, seminarer, gruppearbeid og praksis. Anvendt arbeid har en tendens til å dominere senere i uken når vi har lagt det teoretiske grunnlaget. Disse modul ukene gir et virkelig nedsenkende miljø for å unnslippe det daglige livet og bruke deg selv til ny læring. Mange fremtredende eksperter gir gjesteforelesninger eller hold seminarer under disse modulene, da det er et kurs som søker å trekke på kompetansen og læring av hele miljøsektoren.

Er dette kurset for deg?

Hvis du ønsker å besøke for en overnatting under en modul, hvor du kan delta på forelesninger og workshops og møte ansatte og studenter, vennligst kom til en av våre åpne dager:

 • Fredag ​​19. mai 2017 10:45 - 16:30
 • Fredag ​​23. juni 2017 10:45 - 16:30
 • Lørdag 15. juli 2017 10:45 - 16:30

For å bestille, vennligst kontakt Shereen Soliman: study@cat.org.uk

Bærekraft og tilpasning i byggemiljø: Opptakskrav

Bærekraft og tilpasning i byggemiljøkursene er ment å imøtekomme et bredt spekter av interesser. For godkjenning på programmet gjelder følgende krav:

Bachelor grad.

Studenter som ikke har formelle kvalifikasjoner, men som kan demonstrere at de har oppnådd passende kunnskaper og ferdigheter tilsvarende gradstandarden, og at de vil dra nytte av og bidra til programmet, kan aksepteres. Studenter kan bli tatt opp med avansert status gjennom anerkjennelse av kreditt eller akkreditering av erfaring eller sertifisert læring i henhold til University of East London Akkreditering av (Experiential) Learning (A (E) L) politikk.

En student kan få opptak til et program med avansert status, med opptil halvparten av studiepoengene som er knyttet til prisen, oppnås ved akkreditert erfaringslæring, eller opp til to tredjedeler gjennom akkreditert sertifisert læring. (Når en kombinasjon av erfaring og sertifisert læring er involvert opptil halvparten av studiepoengene for prisen kan oppnås gjennom akkreditert erfaringslæring med ytterligere studiepoeng oppnås gjennom akkreditert sertifisert læring opp til maksimalt to tredjedeler av studiepoengene for prisen ).

Studenter som søker å gå inn i faser av programmet, kan bli tatt opp gjennom normal akkreditering av erfaringslæring (AEL) eller akkreditering av sertifiserte læringsprosesser, eller gjennom en godkjent artikulasjonsavtale. Derfor må slike søkere kunne demonstrere og bevise at de har de nødvendige læringsutbytte som nevnt i modulene som de søker fritak for.

Universitetet i Øst-London og CAT er sterkt forpliktet til å utvide deltakelse og likestilling for alle.

Ved søkere hvis morsmål ikke er engelsk, er IELTS 6,5 (eller tilsvarende) nødvendig.

Opplæringsgebyrer 2017

 • Storbritannia / EØS-studenter £ 6 250 *
 • Internasjonale studenter - £ 7,500 *

Overnatting / Mat / Servicegebyr: £ 200 - £ 250 * per modulmøte på stedet

Oppgaveverkstedsdager (2 dagers oppmøte på stedet) 100 £ *

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

"No organisation is better placed to deliver skills for a zero carbon future, no building is better built to deliver that training.” The Graduate School at CAT is a world class training centre with ov ... Les mer

"No organisation is better placed to deliver skills for a zero carbon future, no building is better built to deliver that training.” The Graduate School at CAT is a world class training centre with over 35 years expertise in sustainability practice. Based in the Wales Institute for Sustainable Education (WISE) the GSE offers unparalleled teaching and accommodation facilities, including: Minimér
Machynlleth