MSc i anvendt kunstig intelligens og dataanalyse

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Verden er mer datadrevet enn noensinne, og mens spesialistiske analytiske, digitale, datavitenskapelige og kunstige intelligensferdigheter er etterspurt, er tilbudet fremdeles svært begrenset. Det er mangel på eksperter innen datavitenskap og kunstig intelligens, og denne mangelen på kompetanse betyr at for øyeblikket bare noen få selskaper faktisk er i stand til å utnytte det fulle potensialet i datasettene sine og transformere det til et konkurransefortrinn.

Dette nye MSc-programmet er designet som svar på mangelen på spesialist innen kunstig intelligens (AI) og Data Analytics (DA) i Storbritannia. Det vil gi deg ferdighetene og den profesjonelle innsikten du trenger for å starte en karriere i disse mangfoldige og raskt voksende sektorene.

Seksti £ 10.000 stipend vil bli tilbudt hjemme- / EU / internasjonale studenter * som deltar på dette programmet, som en del av en investering på 1,4 millioner pund av Office for Students (OfS), Department for Culture, Media and Sport (DCMS), Office for Artificial Intelligence og bransjebidrag.

* Vennligst sjekk kriterier for valgbarhet.

Programmet vil gi deg en anvendt forståelse av kunstig intelligens og dataanalyse. Dette programmet er egnet for søkere fra alle bakgrunner, og det kreves ingen teknisk kunnskap . Du vil utvikle de relevante tekniske ferdighetene du trenger som en del av programmet.

Tekniske ferdigheter du vil utvikle inkluderer kunnskap om Python, R, Julia, Weka, AWS, MS Azure, SAS, SPSS og Excel. Ikke-tekniske myke ferdigheter, hvis utvikling er nøkkelen til din langsiktige suksess i enhver bransje, inkludert datadrevet beslutningstaking, kritisk tenkning, forretningsferdighet og entreprenørskap, og kommunikasjon, teamarbeid og lederegenskaper.

Du vil ha muligheten til en 3 måneders betalt bransjeplassering som en del av programmet, noe som gir deg uvurderlig erfaring fra den virkelige verden og en mulighet til å bygge bransjekontakter.

Dine intellektuelle og ansettelsesevne vil bli videreutviklet gjennom tilgang til vårt profesjonelle utviklingsprogram for karrierer. I tillegg vil den foreslåtte læreplanen gi deg muligheten til å skaffe faglige sertifiseringer gjennom AWS Academy og SAS.

Du vil oppgradere som en selvsikker, kreativ, initiativrik, uavhengig datamodell og tolk, i stand til å velge passende AI og DS verktøy for et gitt praktisk problem og utføre empirisk analyse som strømmer inn i datadrevet beslutningstaking.

Profesjonell akkreditering

Vi er stolte av å være i en elitegruppe handelshøyskoler for å holde de tredoble akkrediteringer av Equis, AMBA og AACSB, ofte referert til som "Triple Crown".

Studentene vil få muligheten til å utvikle sine intellektuelle ferdigheter ytterligere og øke mulighetene for brukbarhet gjennom mikro-merker tilgjengelig via SAS-innhold og Amazon Web Services-innhold. Dette er uvurderlige bransjeanerkjente sertifiseringer som forbereder deg på mer jobbansvar - de vil åpne dørene for forskjellige ansettelsesalternativer, og du kan bruke dem hvor som helst i verden.

SAS er en av verdens ledende bransjestandard programvare for dataanalyse, brukt som en del av denne graden for å trene studenter. SAS er en av våre strategiske partnere. De er talsmenn for at våre studenter skal få sertifisering med programvaren, som brukes mye i næringslivet, som en del av dette programmet.

Alle elever vil ha muligheten til å søke profesjonell sertifisering med AWS Academy-programmet fra Amazon Web Services, som en del av programmet. Som medlem av AWS Academy vil University of Bradford hjelpe studenter med å bli dyktige og sertifiserte i bruk av AWS-teknologier og klare til å bli med i den dynamiske IT-arbeidsstyrken.

Inntakskrav

En 2: 2 (eller over) UK Honours-grad, eller en tilsvarende internasjonalt anerkjent kvalifikasjon, i alle STEM- eller ikke-STEM-relaterte fag. Arbeidserfaring er ikke nødvendig.

Modne studenter vil bli vurdert fra sak til sak. Søkere med ikke-graden kvalifikasjoner vil også bli vurdert som har relevant arbeidserfaring (minimum 3 års heltid) og vil bli vurdert på intervjubasis.

Engelskspråklige krav

IELTS: 6,0 totalt sett, uten delprøve mindre enn 5,5.

Hvis du ikke oppfyller IELTS-kravet, kan du ta en engelskspråklig kurs på University of Bradford .

Hva du vil studere

Den foreslåtte læreplanen (med forbehold om validering) inkluderer studier av:

 • Maskinlæring
 • Stor Data
 • Visual Analytics
 • Government Data Analytics
 • Data Analytics i helsevesenet
 • Digital markedsføring
 • Safe AI, Project Management
 • Management Consulting
 • Entreprenørskap og innovasjon
 • Utvikle ferdigheter for bedriftsledelse

Karrierehjelp

Universitetet er forpliktet til å hjelpe elevene med å utvikle og forbedre sysselsettingsegenskapen, og dette er en integrert del av mange programmer. Spesialiststøtte er tilgjengelig gjennom hele kurset fra karriere- og ansattstjenester, inkludert hjelp til å finne deltidsarbeid mens du studerer, plasserer, jobber ferie og utarbeider ledige stillinger. Studentene oppfordres til å få tilgang til denne støtten på et tidlig stadium og å bruke de omfattende ressursene på Karriere nettsiden.

Diskutere alternativer med spesialistrådgivere bidrar til å klargjøre planer ved å utforske opsjoner og raffineringskompetanse for jobbjakt. I de fleste av våre programmer er det direkte innspill av Karriereutviklingsrådgivere i læreplanen eller gjennom spesiallagde workshops.

AWS Academy-program fra Amazon Web Services (AWS)

School of Management har sluttet seg til det prestisjetunge verdensomspennende AWS Academy-programmet fra Amazon Web Services (AWS). Alle studenter vil bli gitt en mulighet til å forbedre deres ansettelsesevne og bidra til å gjøre dem klare for arbeidsverdenen.

AWS Academy er et globalt program som gir utdanningsinstitusjoner tilgang til cloud computing-innhold for å støtte studenters læring på en konkurrerende digital arbeidsplass. Som medlem av AWS Academy vil University of Bradford hjelpe studenter med å bli dyktige og sertifiserte i bruk av AWS-teknologier og klare til å bli med i den dynamiske IT-arbeidsstyrken.

Alle elever vil ha muligheten til å søke profesjonell sertifisering med ferdighetene som er oppnådd gjennom AWS Academy-innhold, levert av universitetsansatte som er AWS Academy-akkreditert.

Karrieremuligheter

Dette programmet er designet for å gjøre det mulig for deg som nyutdannet å starte eller forbedre en karriere innen kunstig intelligens og / eller datavitenskap, samt gi deg de ferdighetene du trenger for å jobbe i relatert konsulentvirksomhet eller for å starte en ny teknologisk virksomhet.

Karrieremuligheter inkluderer (men er ikke begrenset til):

 • Anvendt kunstig intelligens og datavitenskap profesjonell
 • Utdannet analytiker
 • Bedriftsanalytiker
 • Analytics-konsulent
 • Teknisk konsulent
 • Digital markedsføring analytiker
 • Manager for digital innsikt
 • Start ny teknisk virksomhet
Sist oppdatert May 2020

Om skolen

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... Les mer

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Minimér