MSc i digital markedsføring og datavitenskap

Generelt

2 steder tilgjengelige

Programbeskrivelse

Utvikle dine kompetanser innen digital markedsføring og dataanalyse, og bli den nye generasjonen av markedsføringsteknologer.

 • For studenter som har en bachelorgrad i alle felt.
 • MSc i godkjent av Conférence des Grandes Ecoles.
 • 18 måneder inkludert 4 til 6 måneders praksis (120 studiepoeng).
 • Læres på engelsk.
 • Levert i Paris og Shanghai med en læringstur til San Francisco.

18 måneder til å bli en digital markedsføring profesjonell

Tilegne deg grunnleggende digital markedsføring

Kursene gir strategiske ferdigheter for å lykkes med å lede bedriftens strategier i en digital verden som er overfylt med data om kunder, produkter og interaksjoner. Ved slutten av første semester vil du kunne gå inn i et hvilket som helst selskap og bli digitale kunnskapsrike fagfolk som vet hvordan de kan dra nytte av en eksplosiv vekst av online teknologier for å utvikle virksomheten.

Innover i et datarik forretningsmiljø

MSc i Digital Marketing & Data Science fokuserer også på dataanalyse som inkluderer virksomhet, koding, databasetilgang, datavitenskap og maskinlæring med Python. Programmet er designet for å få deg til å forstå de mest innovative teknologiene og tilegne deg ferdighetene til å håndtere de kommende teknologiske forstyrrelsene i markedsføringen.

Oppfylle de virkelige behovene til rekrutterere

Rekrutterere står overfor en reell utfordring for å finne unge talenter med en "dobbel kompetanse", som er i stand til å gi en reell merverdi til bransjer som står overfor en dyp digital transformasjon. Mange selskaper samarbeider allerede med emlyon business school og rekrutterer studenter som Amazon, IBM, Google, TF1, Facebook eller Microsoft.

Program

MSc i pedagogikk innen digital markedsføring og datavitenskap kombinerer unik en sterk akademisk bakgrunn innen forretningsstudier, markedsføring, dataanalyse og strategi med en dyptgående og spesifikk digital kunnskap og datadrevet markedsføring.

Et eksempel på selskaper som deltar i programmet, vertsbedriftsbesøk og konferanser er 1000mercis, Amazon, AXA, Capgemini, Converteo, Criteo, Facebook, GE, Google, Hilti, IBM, Microsoft, Orange, Saint-Gobain og TF1.

Karriere

Karriere tjenester spor

Som student på MSc i digital markedsføring og datavitenskap, vil du dra nytte av et dedikert karrierespor som inkluderer workshops, ekspertpaneler, messer, arrangementer, bedriftsbesøk etc.

Careers Services Department gir kontinuerlig støtte til å identifisere karrieremål og utvikle handlingsplaner. Programspesifikke karriere tjenester inkluderer:

 • Workshops: Karriereverksteder hjelper deg med å forberede deg på internsøk og fremtidig karriere. Selvvurderingsverktøy og individuell coaching gir deg muligheten til å forberede ditt neste trekk.
 • Verktøy: Vårt brede utvalg av karriereverktøy hjelper deg med å finne ut mer informasjon om partnerbedrifter og sektor-spesifikke ressurser, inkludert databaser med praksis og jobbtilbud.
 • Arrangementer: Over 200 selskaper besøker emlyon business school hvert år og gir studentene kontinuerlig tilgang til næringslivet.

Graduate sysselsetting resultater

Naturligvis er ingen statistikk tilgjengelig relatert til nyutdannede ettersom programmet er nytt. Men du kan referere til gjennomsnittlige arbeidsegenskaper for emilyon business school for våre andre masterprogrammer. Hvis du tar erfaring og historiske data i betraktning, kan du med rimelighet forvente:

 • Sysselsettingsgraden på 90% innen 6 måneder.
 • En minimumsgjennomsnittslønn på € 40 / 45k basert på kandidatlønn de siste årene for vår MSc i programmer.
 • Geografisk beliggenhet: over hele verden, med generelt 70% i Frankrike for den første jobben etter endt utdanning, hovedsakelig i Paris.

Opptak

Er du kvalifisert?

Studenter som har en av følgende grader kan søke:

 • En godkjent Master 1 grad eller bachelorgrad tilsvarer Bac + 4.
 • En validert lisens 3 grad eller bachelorgrad tilsvarende Bac + 3, med en utmerket profil (begrenset til 30% av kohorten).

Studieavgift

€ 24 500

Prisingen er for 2020-inntaket. Alle indikerte avgifter inkluderer skolepenger, påmeldingsgebyr og livslangt medlemskap i emlyon business school forever alumni-nettverk.

Sist oppdatert nov. 2020

Om skolen

Created in 1872 and based in Lyon, France, with multiple international campuses, emlyon business school is a top European business school devoted to lifelong learning for entrepreneurial and internati ... Les mer

Created in 1872 and based in Lyon, France, with multiple international campuses, emlyon business school is a top European business school devoted to lifelong learning for entrepreneurial and international management. Minimér
Lyon , Shanghai , Paris , Lancashire , München , Saint-Étienne , Casablanca + 6 Mer Mindre