Kursbeskrivelse

2. syklus i Engineering and Management of Manufacturing Systems, Atlântica , et kurs som har som mål å gi en solid, avansert og oppdatert opplæring, dypere kunnskap i ledelsen av industriproduksjon, for å skape høyt kvalifiserte fagfolk dyktig på dette området og i stand til å løse problemer knyttet til industrielle applikasjoner eller å forfølge en forskerkarriere på dette vitenskapelige feltet.

Det er ment at studentene skal oppnå ferdigheter til å kunne videreutvikle og anvende uavhengig kunnskap, bli en viktig ressurs i industrielle selskaper eller akademiske institusjoner, der de skal utvikle sin aktivitet innen teknologiledelse og innovasjon.

Syklusen med studier søker også å tiltrekke seg studenter fra andre opplæringskurs undervist i andre høyere utdanningsinstitusjoner og fagfolk innen områdene Management and Engineering (Aeronautics, Automotive, etc.) som ønsker å spesialisere seg i teknologiledelse og fremgang i hierarkiet av beslutningstaking i selskaper.

Nåværende syklus av studier har til formål å gi studenten muligheten til å utvikle selvstendig arbeid av jeg

mottakere

De kan søke om opptak til 2. studieprogram som fører til masterstudiet:

  • innehavere av en bachelorgrad eller juridisk tilsvarende
  • innehavere av en utenlandsk høyere akademisk grad, som er anerkjent som å oppfylle målene for graden av lisenciado av Master of Scientific Council;
  • innehavere av en skole, vitenskapelig eller profesjonell læreplan som er anerkjent som attesterer til kapasiteten til Mastergradsrådet for å gjennomføre denne studiestudien.

plan

  • Fra 26. oktober
  • Torsdag kl. 17.30-10.30
  • Fre 16h-22h
  • Lørdag kl 9 til 1 og 2 pm til 6 pm
Program undervist i:
Portugisisk

Se 3 flere kurs fra Atlântica »

Sist oppdatert November 6, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
2 år
Deltid
Pris
1,900 EUR
Årlig opplæring: € 1.900 (1. år), € 2.000 (2. år)
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist