MSc i matinnovasjon og produktdesign
Lund University
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Lund, Sverige
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
2 år
Tempo
Fulltid
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Programoversikt
Erasmus Mundus Joint Master Degree in Food Innovation and Product Design (FIPDes) er et toårig akademisk program innen matvitenskap og produktutvikling, drevet av Université Paris Saclay og AgroParisTech (Frankrike), sammen med TU Dublin (Irland) , UNINA (Italia) og Lund University .
FIPDes Master har som mål å gi en europeisk dimensjon i det kunnskapsintensive området for matforskning og utvikling og er svært relevant for både EU- og tredjelandsstudenter som ønsker å bli ansatt i landbruksmat- og drikkesektoren. Programmet ble godkjent av EU-kommisjonen i 2010 og startet i 2011.
Læreplan
Programstruktur
Semester 1:
- Matvitenskap og teknologi
- Bærekraft
- FoU-prosjektledelse
Semester 2:
- Kulinarisk innovasjon
- Opprettelse av virksomhet
- Markedsføring
Spesialiseringer - Semester 3 og 4:
- Matdesign og ingeniørfag
- Sunn matdesign
- Matemballasjedesign og logistikk
- Mastergradsprosjekt
Karrieremuligheter
Karrieremuligheter
Nyutdannede vil være i stand til å ta på seg de store utfordringene og mulighetene i sektoren for matinnovasjon, sammen med produktdesign og emballasje. De vil vanligvis enten starte sin egen produksjons- eller konsulentvirksomhet, finne stillinger i og utenfor Europa, enten i landet sitt eller i en nasjonal gren av et stort internasjonalt matvaremerke, eller de vil returnere til akademia som doktorgradsstudenter innen mat/innovasjon felt.