MSc kommunikasjonsnettverk og programvare

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Hvorfor velge dette kurset

Når samfunnet utvikler seg, og teknologien ved siden av, stiller vi større krav til internett. Både tradisjonelle og kommende telekommunikasjonsinfrastrukturer fortsetter å migrere til internett på forskjellige fremtidsrettet måter. Det er en økende etterspørsel etter dyktige kandidater som kan utvikle og støtte mobilnett og fremtidige internettjenester. Du kan bli en av disse nyutdannede ved å studere dette kurset.

På vårt MSc i kommunikasjon, nettverk og programvarekurs, vil du dra nytte av ekspertene i vårt 5G Innovation Center, som går i spissen for endring i det spennende løpet til neste generasjons kommunikasjonsnettverk.

Hva du vil studere

På vårt MSc Communications Networks and Software-kurs vil du lære kjerneaspektene ved mobilnett og det endrede internettmiljøet. Du får innsikt i utviklingen innen neste generasjon 5G mobil og trådløs kommunikasjon, kontinuerlig utvikling av internett-teknologier og støttende programvareløsninger.

Du vil fullføre et MSc-prosjekt, som kan omfatte eksperimenter utført i våre banebrytende testanlegg, inkludert testnettet for mobilnettverk på campus på 5GIC, som er et fullt funksjonelt akademisk 5G-nettverksteststed.

Det er også rom for å utforske en rekke andre temaer som fremtidige internetteknologier, 5G mobilnettverk og administrasjon og kontroll av nettverkstjeneste, så vel som nye nettverkstjenester som bredbåndsapplikasjoner og 'internett for ting' applikasjoner.

Profesjonell anerkjennelse

MSc - Institution of Engineering and Technology (IET).

Godkjent av Institution of Engineering and Technology på vegne av Engineering Council som oppfyller kravene til videre læring for registrering som en Chartered Engineer. Kandidatene må ha en CEng-akkreditert BEng / BSc (Hons) første grad for å oppfylle alle CEng-registreringskrav.

Studere og jobbe i utlandet

Det kan være muligheter for å tilegne seg verdifull europeisk erfaring ved å jobbe eller drive forskning i utlandet i løpet av studiet eller kort tid etter. Det er mulig å gjøre dette i sommerperioden med et Erasmus-stipend som jobber med avhandlingen din eller som nyutdannet. For å kvalifisere ditt Erasmus-traineeship må det være minst to måneder.

Forskning

Gjennom prosjektet ditt vil du ha den unike muligheten til å delta i forsknings- og innovasjonsaktivitetene som ble utført i Institute for Communication Systems, hjemmet til 5G Innovation Center. Innovativt arbeid kan føre til forskningsbidrag, patenter eller publikasjoner. Kjernematerialet læres av ansatte som driver med praktisk forskning, inkludert mobilnettverk, 'tingenes internett' og webtjenester.

Graduate prospekter

Som utdannet på dette kurset, vil du finne at det vil være et hav av muligheter tilgjengelig i kommunikasjonssektoren. Industribedrifter som Huawei og CGI har rekruttert og fortsetter å søke dyktige kandidater fra Surrey for å støtte mobilnett og fremtidige internettjenester.

Inntakskrav

Minimum 2: 2 Storbritannias honours degree i enten kommunikasjonsteknikk, datateknikk, elektroteknikk, elektroteknikk og datateknikk, elektronisk ingeniørvitenskap, informasjons- og kommunikasjonsteknologi, informatikk eller telekommunikasjon, eller en anerkjent tilsvarende internasjonal kvalifikasjon. Vi vil også vurdere relevant arbeidserfaring hvis du ikke oppfyller disse kravene.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

University of Surrey ble opprettet 9. september 1966 med tildeling av det kongelige charteret, men røttene deres går tilbake til en sent bekymring fra 1800-tallet for å gi større tilgang til videre og ... Les mer

University of Surrey ble opprettet 9. september 1966 med tildeling av det kongelige charteret, men røttene deres går tilbake til en sent bekymring fra 1800-tallet for å gi større tilgang til videre og høyere utdanning for de fattige innbyggerne i London. Minimér