Master of Science i Økonomistudier

Beste studieprogrammer 179 Master of Science studier i Økonomistudier 2018

Økonomistudier

En Master of Science eller MSc er neste trinn i en post-videregående opplæring i en disiplin som vanligvis fokuserer på vitenskap og matematikk. Det tar vanligvis rundt to års heltidsstudie å fullføre et slikt program.

Hva er en MSc i økonomi? Dette studieprogrammet omfatter markeder og krefter som påvirker dem. Det inkluderer tilbud og etterspørsel, samt skatter, handelspolitikk og trender. Studien av disse fasene av produksjon og forbruk kan hjelpe folk å forstå overføringen av formue og gjeld og hvordan de kan påvirke det positivt. Økonomi kan også betegnes som studiet av beslutningsprosesser, siden målet med mange programmer er å regulere markedene riktig for å oppnå de beste resultatene.

Fordelene ved en MSc i økonomi er vidtgående. Ikke bare vil du sannsynligvis lære ferdigheter som for eksempel hvordan du bruker historiske trender til i dag for å kunne forutsi markedsforholdene nøyaktig, men du kan også lære personlig økonomi og tidsstyring. Disse ferdighetene kan hjelpe deg i ditt personlige liv, så vel som din profesjonelle.

Kostnaden for et studium varierer etter sted og skole. Ta kontakt med din valgskole for å finne et estimat av utgifter som er spesifikke for programmet ditt.

Karriere i økonomi spenner hele spekteret. Du kan velge å jobbe i den private sektoren, kanskje som en aksjemegler eller personlig rikdomsrådgiver. Statsstillinger er også tilgjengelige med en mastergrad; Finansrådgivere har ofte stor innflytelse på skatte- og handelspolitikk. Alternativt kan du velge å gå inn i virksomheten for deg selv som konsulent eller rådgiver. Utdanningsområdet tilbyr også muligheter til å jobbe på ansatte ved et universitet som professor eller kanskje publisere tankene dine i en handelspublikasjon eller online.

Skoler rundt om i verden tilbyr grad programmer, inkludert MSc i økonomi, både i en tradisjonell klasserom og online. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Msc I Maritim økonomi Og Logistikk (mel)

MEL Erasmus Center for Maritime Economics & Logistics
Campus Heltidsstudier Deltid 12 - 24 måneder September 2018 Nederland Rotterdam + 1 fler

MSc i Maritime Economics and Logistics (MEL) tar sikte på rask sporing lovende unge fagfolk til morgendagens ledere i næringslivet og regjeringen. Programmet forbereder eksperter med moderne økonomiske og administrative verktøy for effektiv beslutningstaking, og gir dem samtidig med metoder, begreper og teorier for å gjøre dem i stand til å forstå og analysere, i et helhetlig og tverrfaglig måte, kompleksiteten i global maritim forsyning kjeder. [+]

Programmet gjenspeiler MEL er helhetlig og integrert tilnærming i møte den komplekse sammenhengene globale maritime forsyningskjeder. I tillegg til de MEL kurs, vil programmet betydelig vekt på metodikk og analytiske ferdigheter. Også MEL avhandlingen spiller en stor rolle i læreplanen.

Karakteristiske kjennetegn ved programmet - Bridging teori til praksis - er MEL Events (sosial / kulturell integrering); Bedriftsbesøk (in situ erfaring); Faglig utvikling kurs (praktiske anvendelser av teorien); og Distinguished Lecture Series.

Læringsmål

Den MSc i Maritime Economics and Logistics (MEL) tar sikte på rask sporing lovende unge fagfolk til morgendagens ledere i næringslivet og regjeringen. Programmet forbereder eksperter med moderne økonomiske og administrative verktøy for effektiv beslutningstaking, og gir dem samtidig med metoder, begreper og teorier for å gjøre dem i stand til å forstå og analysere, i et helhetlig og tverrfaglig måte, kompleksiteten i global maritim forsyning kjeder. På denne måten blir MEL nyutdannede forventes å være i stand til å handle og ta avgjørelser, med lederstil og besluttsomhet under komplekse og usikre forhold, i en global økonomisk og sosialt miljø.... [-]


MSc I økonomi

School of Business, Economics and Law at the University of Gothenburg
Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Sverige Gothenburg

Master of Science i økonomi er et praksis-orientert studieprogram som kombinerer analytiske verktøy med politiske applikasjoner. Programmet er designet for å møte den økende etterspørselen etter fagfolk med toppkvalitetsfag i privat sektor, samt i internasjonale organisasjoner og offentlig sektor, i Sverige og over hele verden. [+]

Undervisningsspråk: Engelsk

Master of Science i økonomi er et praksis-orientert studieprogram som kombinerer analytiske verktøy med politiske applikasjoner. Programmet er designet for å møte den økende etterspørselen etter fagfolk med toppkvalitetsfag i privat sektor, samt i internasjonale organisasjoner og offentlig sektor, i Sverige og over hele verden. En nylig studie viste at sysselsettingsgraden blant studenter med en videregående lavere grad i økonomi fra Göteborg var nær 100 prosent. Den største andelen arbeider i privat sektor, og mange av dem jobber i utlandet. De fleste av kandidatene har avanserte stillinger der de benytter seg av de ferdighetene de oppnådde under studiene.... [-]


MSc Anvendt økonomi

University of Bath
Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Claverton Down

Vår MSc Anvendt økonomi er en serie lærte kurs som gir streng opplæring i alle de viktigste aspektene av økonomi. [+]

Få en sterk jording i avansert økonomi, og ta kunnskapen et viktig skritt videre ved å bruke det på det feltet som mest interesserer deg.

Vår MSc Anvendt økonomi er en serie lærte kurs som gir streng opplæring i alle de viktigste aspektene av økonomi.

Fra en omfattende oppfriskningskurs i viktige matte- og økonomikompetanse vil du fortsette å få avansert trening i analysen av problemer i anvendt mikroøkonomi, makroøkonomi, økonometri og strategisk beslutningsprosess.

Viktigst av alt, vil du da få muligheten til å skreddersy kurset til det forretningsområde eller den politikken du er mest interessert i, og gi deg ekstra kompetanse og en start når du søker arbeid på dette feltet.... [-]


MSc Finance & økonomi

Warwick Business School
Campus Heltidsstudier 12 måneder August 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry

Se de mest avanserte verktøy i finans og bruke din økonomi bakgrunn som et springbrett for å øke din karriere muligheter [+]

Se de mest avanserte verktøy i finans og bruke din økonomi bakgrunn som et springbrett for å øke din karriere muligheter.

Dette kurset er ideelt for deg hvis du allerede har en sterk forankring i økonomi, er svært numerate, og ønsker å lære å bruke dine kunnskaper til å finansiere. Du vil vurdere arbeidsplasser i byen eller i kapitalmarkedene for ditt eget land, i områder som kapitalforvaltning, corporate finance, handel, økonomisk regulering, og økonomisk og finansiell rådgivning og sentrale banktjenester.

WBS drar nytte av utmerkede forbindelser til sentrale finansinstitusjoner og arbeidsgivere og dette kurset har dratt nytte av anbefalinger etter samråd med Bank of England, Goldman Sachs, Merrill Lynch, og mange av våre tidligere studenter.... [-]


Master Of Science I økonomi Og Statsvitenskap (EPS)

University of Milan
Campus Heltidsstudier 2 år October 2018 Italia Milan

EPS er et internasjonalt kurs helt undervist på engelsk med et høyt kvalifisert tverrfaglig læringsspor, integrering av avanserte analytiske verktøy i økonomi, statsvitenskap og kvantitative metoder. [+]

Kursmål og struktur

EPS er et internasjonalt kurs helt undervist på engelsk med et høyt kvalifisert tverrfaglig læringsspor, integrering av avanserte analytiske verktøy i økonomi, statsvitenskap og kvantitative metoder.

EPS-graden er et tverrfaglig program, og presenterer et balansert tilbud om kurs i økonomi og statsvitenskap og kvantitative metoder.

I løpet av det første året vil studentene bli utdannet i avanserte generelle verktøy i de tre fagområdene, mens i II-årig undervisning fokuserer på avanserte emner innen internasjonal økonomi og politikk.

Opplæring omfatter også internships i internasjonale organisasjoner eller bedrifter, interne laboratorier og skriving av en avhandling.... [-]


Economics and International Business

Loughborough University School of Business and Economics
Campus Heltidsstudier 1 år August 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Loughborough

[+]

TOEFL med en samlet poengsum på 92, og ingen sub-test scorer under 22

Ytterligere Karrieremuligheter

Nyutdannede vil bli utstyrt for en karriere i internasjonal business, ledelse og strategi rådgivning og industri. Potensielle karriere destinasjoner for internasjonale økonomer omfatter ledelse i multinasjonale selskaper, internasjonale organisasjoner, bransjeorganisasjoner og næringsliv og internasjonalt orienterte offentlige etater.

[-]

Master Of Economics (Leuven)

KU Leuven: Faculty of Economics and Business
Campus Heltidsstudier Deltid 1 år September 2018 Belgia Leuven + 1 fler

Master of Science i økonomi (ME) er et ettårig masterprogram, orientert mot studenter med brede interesser i sosiale og vitenskapelige saker som er i stand til kritisk og kreativ tenkning. [+]

Master of Science i økonomi (ME) er et ettårig masterprogram, orientert mot studenter med brede interesser i sosiale og vitenskapelige saker som er i stand til kritisk og kreativ tenkning.

Hva er 'Master of Economics' handler om?

Master of Economics programmet gir studenter med en bachelorgrad et teoretisk rammeverk, slik at de kan gi godt grunnlag svar på sosioøkonomiske spørsmål. Som økonom kan du observere de ulike aktørene (enkeltpersoner, bedrifter, innenlandske og utenlandske myndigheter) og deres samspill i verdensøkonomien. Du vil kunne tolke den generelle økonomiske situasjonen i en bredere sosial og juridisk sammenheng.

Programmet består av en felles kjerne av to programenheter og en masteroppgave.... [-]


Master I økonomi

Hanken School of Economics
Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Finland Helsinki

Økonomi er grunnlaget for en generell og systematisk forståelse av økonomiske transaksjoner i samfunnet. Lær mer om hovedfag i økonomi og den unike muligheten til å velge kurs fra tre universiteter. Vår spesialisering gir deg en balansert blanding av et bredt perspektiv og et dypt innblikk i økonomisk teori. Læreplanen er utformet for å matche etterspørselen etter profesjonelle økonomer i næringslivet og regjeringen. [+]

Masterstudiet i økonomi

Økonomi er grunnlaget for en generell og systematisk forståelse av økonomiske transaksjoner i samfunnet. Lær mer om hovedfag i økonomi og den unike muligheten til å velge kurs fra tre universiteter.

Vår spesialisering gir deg en balansert blanding av et bredt perspektiv og et dypt innblikk i økonomisk teori. Læreplanen er utformet for å matche etterspørselen etter profesjonelle økonomer i næringslivet og regjeringen.

Etter eksamen vil du være

Klar til å ta på seg utfordringer i raskt skiftende sammenhenger Trent til å bruke økonomiske data En ekspert på å kommunisere funnene dine Kunne visualisere den større konteksten av økonomi og påvirke politikken ... [-]

MSc in Economics & Strategy for Business

Imperial College Business School
Campus Heltidsstudier 1 år August 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

[+]

Ledende forskere vil føre moduler som fokuserer på de mest presserende og relevante problemstillinger i innovasjon, globalisering, digitale og energiøkonomi.

Innhold Programme

regnskap Analytics for Applied Economics and Business Bedriftsøkonomisk Corporate Strategy Strategisk markedsføring

[-]

MSc I økonomi

Lazarski University
Campus Heltidsstudier 2 år October 2018 Polen Warsaw

Økonomi er en fascinerende disiplin, men det er også ganske krevende. Kunnskaper om økonomi er avgjørende for å forstå dagens stadig skiftende verden. [+]

Økonomi er en fascinerende disiplin, men det er også ganske krevende. Kunnskaper om økonomi er avgjørende for å forstå dagens stadig skiftende verden.

Gjennom dette programmet skal studentene utvikle sine ferdigheter og faglig interesse for økonomi til å bli nøkkelaktører i virksomheten, uavhengig av den geografiske plasseringen av deres fremtidige jobb, ved å spesialisere seg i International Business Economics.

Nyutdannede fra Lazarskis økonomiprogrammer lærer innovative tilnærminger til nærings- og finansanalyse, noe som sikrer at de vil møte kravene til det moderne og dynamisk konkurransedyktige markedet.

Med gode akademikere, avledet av de beste polske og utenlandske universitetene, som har erfaring i seniorstillinger i næringsliv og offentlig forvaltning, vil studentene i dette programmet få praktiske analytiske ferdigheter, kunnskap om det internasjonale markedet, de vil lære om økonomiske prosesser, økonomiske operasjoner, samt lære å bruke sin kunnskap i forretnings- og internasjonale innstillinger.... [-]


Master Of Science I Kvantitativ økonomi

California Lutheran University
Nettstudie Campus Heltidsstudier Deltid 36 timer USA Thousand Oaks Westlake Village + 2 fler

Master of Science i Quantitative økonomi (MSQE) grad vektlegger praktiske anvendelser og interaktiv læring, blant annet tett samarbeid med medlemmer av en verdensklasse økonomi fakultetet og prognoser team. [+]

Oversikt

Master of Science i Quantitative økonomi (MSQE) grad vektlegger praktiske anvendelser og interaktiv læring, blant annet tett samarbeid med medlemmer av en verdensklasse økonomi fakultetet og prognoser team.

Hurtigfakta Studenter kan starte i august eller januar hvert år.

Vårt program har en intens kvantitative element, inkludert flere økonometri, finansiell økonomi, og teori enn de fleste masterprogrammene. Den økonometri Læreplanen inneholder unike prognoser og modellering komponenter som gir verdifulle hands-on anvendelse av teori.

høyt rangert

Master of Science i Quantitative økonomi har blitt rangert tredje i landet for kvantitative økonomi programmer av Finans Engineer.... [-]


Internasjonal økonomi Og Business (MSc)

University of Szeged
Campus 4 semestre September 2018 Ungarn Szeged

Målet med programmet i internasjonal økonomi [+]

Om programmet

Målet med programmet i internasjonal økonomi

Nivå på programmet: MScLengde på programmet: 4 semestreRegistrert av: EUStudiepoeng: 120Hvem skal søke?

Programmet er for studenter som har til hensikt å forfølge engelsk, en mastergrad i internasjonal økonomi og næringsliv, og som har fullført minst 60 studiepoeng i løpet av sine bachelorstudier innen relevante fagområder, som metodikk, økonomi, bedriftsstudier , eller samfunnsvitenskap.

Søknadskrav: BA Degree *, en demonstrert ferdighet på engelsk (B2 nivå eller tilsvarende sertifikat IELT S 6.0, TOE FL 95) og et individuelt intervju online.Undervisningsavgift: 2500 EUR per semesterStart av programmet: februarAndre gebyrer: 200 EUR inngang eksamen gebyr... [-]

Master I Internasjonal økonomisk Politikk Og Analyse

University of Westminster, Westminster Business School
Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Kurset tar sikte på å gi deg en grundig kunnskap og forståelse av den siste utviklingen i økonomi, med fokus på praktiske ferdigheter og utvikling av de ferdighetene som trengs av en arbeidsgruppe økonom. Den er spesielt rettet mot de med en genuin interesse for anvendelsen av økonomi til virkelige situasjoner. [+]

Denne innovative kurset tilbyr både MSc og MA bekker. Det har blitt designet for å utvikle din evne til å anvende økonomisk analyse til politiske saker og forretningsmessige problemer, som ofte er tvetydig og mangesidig. Selv om det er en sterk teoretisk kjerne, kurset fokus for kurset er veldig mye på praktisk anvendelse av økonomiske teknikker på problemer, og på å utvikle evnen til å formidle innsikt som økonomisk analyse kan gi. Kurset er laget i forbindelse med regjeringens økonomiske Tjenesten (GES) - en stor arbeidsgiver for økonomi nyutdannede i Storbritannia. The University of Westminster er den eneste engelske universitetet for å ha sikret GES anbefalt status for et praktisk kurs i økonomi. Kurset tar sikte på å gi deg en grundig kunnskap og forståelse av den siste utviklingen i økonomi, med fokus på praktiske ferdigheter og utvikling av de ferdighetene som trengs av en arbeidsgruppe økonom. Den er spesielt rettet mot de med en genuin interesse for anvendelsen av økonomi til virkelige situasjoner. I tillegg til å styrke din evne til å anvende relevante økonomiske prinsipper i støtte fra politikk og strategiutvikling, skal emnet utvikle din evne til å kommunisere komplekse problemstillinger til brede publikum, din bevissthet om betydelige kilder til økonomiske og finansielle data, problemene står overfor når gjennomføre politikk evaluering og din evne til selvbevissthet og gruppe arbeider.... [-]


MSc International Bedriftsøkonomi

University of Sussex - School of Business, Management and Economics
Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Brighton

Forbedre studiet av internasjonal virksomhet med en solid jording i den økonomiske teorien som forklarer forretningsadferd, både på firmaets nivå og innenfor den globale makroøkonomien. [+]

NøkkelinformasjonVarighet: 1 års fulltidStartdato: september 2018Søk innen: 1. august (Internasjonal), 1. september (UK / EU)

Forbedre studiet av internasjonal virksomhet med en solid jording i den økonomiske teorien som forklarer forretningsadferd, både på firmaets nivå og innenfor den globale makroøkonomien.

Du vil finne ut om mikroøkonomiske prinsipper knyttet til teorier om bedrifter og forbrukere, og makroøkonomiske prinsipper som støtter nasjonale og internasjonale økonomier.

Du vil også lære om ledelsesøkonomi og hvordan bedrifter prøver å optimalisere sine menneskelige ressurser. Du får ferdighetene - og har muligheten - til å gjennomføre uavhengig forskning innen et forretningsområde, som vil utvide dine arbeidsplasser.... [-]


Msc økonomi

Birkbeck, University of London
Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år October 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London + 1 fler

Dette programmet er utviklet for å utstyre deg med verktøy og teknikker for å undersøke viktige økonomiske spørsmål. Det gir en forankring i matematiske og økonometriske teknikker, og fortsetter med å diskutere grunnlaget for mikroøkonomi og makroøkonomi og deres søknad til nye økonomiske problemer. [+]

Dette programmet er utviklet for å utstyre deg med verktøy og teknikker for å undersøke viktige økonomiske spørsmål. Det gir en forankring i matematiske og økonometriske teknikker, og fortsetter med å diskutere grunnlaget for mikroøkonomi og makroøkonomi og deres søknad til nye økonomiske problemer.

Du vil lære å uttrykke originale ideer i akademiske papirer og for å teste dem med bruk av økonometri. Studiet av økonometrien omfatter lineære og dynamisk lineære regresjonsmodeller, et bredt spekter av hypotese og teknikker for å estimere systemer av ligninger. Teknikkene er illustrert med økonomiske eksempler, for eksempel modeller med rasjonelle forventninger, samt forbruk, produksjon og penger etterspørselsfunksjonene.... [-]