Filter
Masters of Science
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Studietype: Alle Pacing: Deltid

Deltid MScs i Barnepass i Storbritannia 2020

En Master of Science eller Master er et praktisk grad vanligvis innen realfag og samfunnsfag. MSc kan være kurs-basert, forskningsbasert, eller en blanding av de to.

Barneomsorg omfatter en integrert studie av barn som kan omfatte biologiske, sosiale, psykologiske og pedagogiske begreper. Det kan være til nytte for de som planlegger å bli fagfolk på områder som arbeider med barn for å forstå dem og ta vare på dem holistisk.

Utdanning i Storbritannia er en delegert sak med hver av de landene i Storbritannia har separate systemer under ulike regjeringer: den britiske regjeringen er ansvarlig for England, og den skotske regjeringen, den walisiske Regjeringen og Nord-Irland direktør er ansvarlig for Skottland , Wales og Nord-Irland, henholdsvis.

Deltid Master of Science i Barnepass i Storbritannia

Les mer Minimér

1 Resultater i Barnepass, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Grader
Beliggenhet
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Studietype
Pacing
Andre valg innen dette fagområdet:
University of Stirling

Denne MSc er undervist av vårt ekspert team av psykologer som spesialiserer seg på tidlig barndomsutvikling. Målet er å trene deg i hvordan du skal utføre forskning på ba ... [+]

Oversikt

Denne MSc er undervist av vårt ekspert team av psykologer som spesialiserer seg på tidlig barndomsutvikling. Målet er å trene deg i hvordan du skal utføre forskning på barns utvikling. Dette kurset er egnet for kandidater i psykologi eller relaterte emner, samt fagfolk som arbeider med barn som en del av deres videre faglige utvikling.

Vi dekker en rekke emner, fra sosial og kognitiv utvikling til autisme og andre atypiske utviklingsspørsmål, til helsepsykologien til spedbarnsfôringspraksis.

Undervisningen er grunnet i praksis med innspill fra sosialpsykologer, helsesykologer, nevropsykologer og primatologer. I tillegg til en månedslang plassering, vil du også ha nytte av praktisk læring gjennom vår egen lekegruppe, som er integrert i undervisning og forskning på MSc.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
12 - 24 måneder
Campus
Les mer på norsk