Filter
Masters of Science
Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste studieprogrammer 93 Master of Science studier i Biologi 2019

Mastergrader er videreutdanning grader som tillater gradsøkere å satse på en mer høyt spesialisert fagområde. Mastergrader er ideelle for karriere-orienterte individer som ønsker å avansere i et felt de allerede er en del av, eller som har en veldig klar idé om hva slags jobb de leter etter når de går ut av skolen og inn i arbeidslivet.

Svaret på spørsmålet, hva er en mastergrad i biologi, ligger i å forstå hvordan utdanning i de biologiske vitenskaper er strukturert. Ved mange institusjoner, mastergrader er ytterligere spesialisert i plantebiologi, Animal biologi, molekylær biologi og andre relaterte felt. Studiet består av forelesninger, laboratoriearbeid, og uavhengige forskningsprosjekter.

En mastergrad i biologi gir en høyere grad av spesialisering enn en lavere grad i noen av de naturfaglige felt.I tillegg har mange institusjoner har laboratorier og fasiliteter som er kun tilgjengelig for studenter perusing sine innlegg oppgradere grader, så masterstudenter har tilgang til mer utstyr.

Kostnaden for en mastergrad i biologi varierer mellom institusjoner. Graden tar vanligvis to år med fulltidsstudier å fullføre, men slik at kostnaden for undervisning skal planlegges deretter.

Studenter som forfølge en mastergrad i biologi ofte velger en karriere innen forskning eller undervisning. Mange også går på å tjene en doktorgrad i samme felt, som ofte er nødvendig for stillinger på topp laboratorier og skoler i USA og rundt om i verden.

Det finnes en rekke grunner til å vurdere å forfølge en mastergrad i biologi online. Online klasser tillate elevene å studere i henhold til sin egen timeplan, slik at de er ideelle for å arbeide fagfolk eller andre travle mennesker.Det er også ideelt for folk i fjerntliggende områder som ikke er praktisk å klasserom.

 

Mange fine skoler rundt om i verden tilbyr mastergrader i biologi. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer Minimér

93 Resultater i Biologi

University of Luxembourg Faculty of Science, Technology and Communication

Dette masterprogrammet gir studentene mulighet til å skaffe seg dypere kunnskaper innen biovitenskap, og ta hensyn til nye beregningsmessige og høyeffektive eksperimentel ... [+]

Mål

Dette masterprogrammet gir studentene mulighet til å skaffe seg dypere kunnskaper innen biovitenskap, og ta hensyn til nye beregningsmessige og høyeffektive eksperimentelle teknologier. Dette innebærer håndtering av store mengder data og dermed bioinformatikk og nettverksanalyse er essensielle elementer i denne moderne utdanningen innen biovitenskap.

Hva er systembiologi?

Systembiologi (en forlengelse av biokjemi og fysiologi) ønsker å forstå og modellere systemer: individuelle celler, organer og hele organismer på grunnlag av deres dannende molekyler. Den integrerer etablerte disipliner i biovitenskap og renoverer dem for fremtidens utfordringer.

Målet med programmet... [-]
Luxembourg Luxembourg City
September 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Hradec Králové, Faculty of Science

Masterstudier av systematisk biologi og økologi følger bachelorstudiet. Studentene er også utdannet i andre biologiske disipliner nær denne spesialiseringen, som vil vise ... [+]

Studenter av systematisk biologi og økologi utdannes kontinuerlig, for eksempel i entomologi, hydrobiologi, atferdsøkologi, akarologi, bryologi, mineralogi og paleontologi, parasitologi, ornitologi, bioteknologi eller dynamikk og styring av skogsøkosystemer.

De ansatte og studentene, som aktivt deltar i forskningen fra begynnelsen av studiene, er alle involvert i ulike forskningsprosjekter som utforsker de økologiske og biologiske problemene i regionen Øst-Bøhmen . Forskningsområdets hovedforskningsinteresser omfatter botanisk forskning, for det meste i beskyttede områder, plantens fysiologi, entomologi, parasitologi, akkordatologi, celle- og molekylærbiologi, mikrobiologi, agrokjemi, geomorfologi eller geodendrologi.... [-]

Tsjekkia Hradec Kralove
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
University of Gibraltar

Designet og levert av ekspert akademikere og forskere, blander dette faget eller deltid tverrfaglig program teoretisk studie med praktisk, feltbasert arbeid. Du vil dekke ... [+]

Om dette kurset

Designet og levert av ekspert akademikere og forskere, blander dette faget eller deltid tverrfaglig program teoretisk studie med praktisk, feltbasert arbeid. Du vil dekke fagfagområder og få de ferdighetene som kreves for å takle de komplekse problemene knyttet til bærekraftig utvikling av marine økosystemer.

I tillegg til tilgang til banebrytende fasiliteter og læringsressurser på vår Europa Point Campus, gir den ikoniske Gibraltar-strøk, et unikt sted for marin biologisk forskning, et naturlig laboratorium for studiene. Straitene og deres omegn har lenge vært anerkjent for deres marine biologiske mangfold.

Du er i stand til å velge en full- eller deltidsstudie og ha friheten til å velge utgangsprisen (Post Graduate Certificate, Post Graduate Diploma eller Full Master's Degree).... [-]

Gibraltar
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Goldsmiths, University of London

Dette masterprogrammet vil fremme en ny generasjon forskere som skal trent i både nevropomputasjonsmodellering og kognitiv nevrovitenskap. ... [+]

Forstå forholdet mellom hjernen, kognisjon og atferd er en av hovedutfordringene det vitenskapelige samfunnet står overfor. Hvilke nevrale prosesser ligger under "frie" beslutninger, dannelsen av nye minner, fremveksten av bevisst opplevelse? Computational cognitive neuroscience er en ung og spennende disiplin som takler disse langvarige forskningsspørsmålene ved å integrere datamodellering med eksperimentell forskning.

Dette masterprogrammet vil fremme en ny generasjon forskere som vil bli trent i både nevropomputasjonsmodellering og kognitiv nevrovitenskap. Hovedtemaene er teori og praksis av biologisk begrensede modeller av nevroner, kortikale kretser og høyere kognitive funksjoner (minne, beslutningstaking , språk) og grunnleggende for kognitiv nevrovitenskap (hjernemekanismer og strukturer som ligger til grunn for kognisjon og atferd, samt moderne nevroimaging og dataanalyse teknikker). Programmet er egnet for studenter fra en rekke fagområder (inkludert psykologi, databehandling, nevrovitenskap, ingeniørfag, biologi, matematikk, fysikk eller relaterte fag), og studenter uten tidligere programmeringserfaring er velkomne. Takket være den svært tverrfaglige og banebrytende karakteren av programmet, vil nyutdannede av disse masterne få et unikt sett av komplementære ferdigheter som vil gjøre dem ekstremt konkurransedyktige i å sikre forsknings- eller analytikerstillinger i både akademia og industri.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
University Of Debrecen

Biologi MSc-kurset trener fremtidens forskere innen genetikk, plantebiologi, økologi, evolusjonær biologi og zoologi. ... [+]

Faglig disiplin: Naturvitenskap

Grad: Master of Science (MSc)

Kvalifikasjon: Biolog

Varighet: 4 semestre

Studiepoeng: Mastergraden krever ferdigstilling av 120 studiepoeng (ETC).

Mål for programmet: Biologi MSc-kurset trener fremtidens forskere innen genetikk, plantebiologi, økologi, evolusjonær biologi og zoologi. Studentene skal lære spesialisert kunnskap innen biologi, økologi; hvordan å planlegge og gjennomføre forskningsprosjekter, samle og analysere data, skrive opp og publisere resultater; og gjennomføre sine egne småskala forskningsprosjekter under tilsyn av verdensberømte eksperter innen biologi og økologi.

Språkkrav: Engelskspråkkunnskaper (TOEFL 547 / IELTS 6.0 / muntlig eksamen)... [-]

Ungarn Debrecen
Februar 2020
Engelsk
Heltid studier
4 semestre
Campus
Les mer på norsk
California Polytechnic State University, San Luis Obispo

Dette grad programmet er utviklet for å forberede studentene på mange typer biologisk arbeid som krever avansert opplæring utover bachelorgrad, inkludert karrierer i indu ... [+]

Om programmet

Den Master of Science i biologi Programmet er utviklet for å forberede studentene på mange typer biologisk arbeid som krever avansert opplæring utover bachelorgrad, inkludert karrierer i industri og / eller sivil verneplikt, undervisning biologiske fag på barne, sekundære og samfunnet college nivåer, uavhengig forskning på feltet av spesialisering, eller fortsatt masterstudier ved andre institusjoner. En forskningsoppgave er nødvendig.

The Biological Sciences Department på Cal Poly tar lære ved å gjøre alvor. Over tre fjerdedeler av våre kurs inkluderer en lab-delen. Det betyr at våre studenter tilbringer mesteparten av sin tid ute i felten å samle inn data eller i lab kjører eksperimenter på moderne utstyr - ikke sitter ved pulter.... [-]

USA San Luis Obispo
September 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Vienna

... [+]

Å være en del av et vitenskapelig forskningsgruppe formidler prosesser av moderne vitenskap. Masterstudiet består av dyp kunnskap om visse grupper av dyr og profesjonell anvendelse av spesifikke forskningsmetoder innenfor områdene high-tech morfologi, bildebehandling og molekylærbiologi.

Avhengig av de valgte hele masterstudiet kurs, kan du enten fortsette med en doktorgrad / PhD-program eller arbeid i områder av anvendt vitenskap.

grunnforskning ved universiteter, museer og andre forskningsinstitusjoner; [-]
Østerrike Vienna
Kontakt skolen
Engelsk,Tysk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Eötvös Loránd University

Studentene deltar i intensiv avansert og høyt nivå kurs på de ulike feltene i biologi, som er mest relevante for deres spesialisering, for å gjøre dem informert om de sis ... [+]

Studentene deltar i intensive, avanserte og høyt nivå kurs i de forskjellige felt av biologi, som er de mest relevante for deres spesialisering, for å gjøre dem informert om den nylige utviklingen og frontlinjeproblemer. Cirka 60% av tiden er praktiske timer (brukt på laboratorie- / feltpraksis og på forskning) for å sikre kunnskap om topp moderne metoder.

Læreplanen er satt sammen fra intensive kurs på avansert nivå om de teoretiske aspektene av utvalgte fagområder og spesielle seminarserier om problemer i et smalere naturfelt.

Programmet innebærer også praktiske kurs og en veiledet forskningsaktivitet, som er nødvendig for utarbeidelse av ”M.Sc. Avhandling". I de to første semestrene er det lagt vekt på teori og grunnleggende laboratorie- eller feltpraksis. Tredje og fjerde semester er viet til forskning og utarbeidelse av en avhandling. Opplæringsmediet er engelsk, slik at studentene kan få en bedre beherskelse av akademisk engelsk innen forskjellige felt av biologi.... [-]

Ungarn District V.
September 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
New Jersey Institute of Technology

Master of Science i biologi er designet for å gi studentene avansert kunnskap om både plante-og dyrbiologi og mikrobiologi. Programmet krever vellykket gjennomføring av m ... [+]

Oversikt

Master of Science i biologi er designet for å gi studentene avansert kunnskap om både plante-og dyrbiologi og mikrobiologi. Programmet krever vellykket gjennomføring av minimum 30 studiepoeng på kandidatnivå kurs. Studentene forventes å opprettholde et karakterpoeng gjennomsnitt på 3,0 og er pålagt å fullføre minst ett 3-studiepoeng på fire av følgende fem kjerneområder:

Cellbiologi / biokjemiMolekylbiologiBeregningsbiologiØkologi / EvolutionPlantbiologi ·

En delvis liste over kurstilbud i hvert av disse områdene finner du nedenfor. For å fullføre gradskravene må studentene enten fullføre en avhandling basert på laboratorie- eller biblioteksforskning.

Opptakskrav... [-]
USA Newark
September 2019
Engelsk
Campus
Les mer på norsk
University of Padova

Masterkurset i Kognitiv Neurovitenskap og Klinisk Neuropsykologi vil tilby deg de nyeste utviklingene innen nevrovitenskapelig forskning, dets kliniske applikasjoner og h ... [+]

Kursbeskrivelse

Programmet til den toårige MSc er designet for å tilby en opplæring i et spesialisert område av psykologi og har som mål å bli anerkjent som en høykvalifisering for akademiske og profesjonelle formål på internasjonalt nivå.

Kursene spenner innenfor psykologi, nevrologi og psykiatri og deres kliniske anvendelser (i samarbeid med instituttene for nevrovitenskap og medisin).

Hele graden er sterkt fokusert på laboratorier - utstyrt med instrumenter som TMS, tDCS, GEODESIC programvare - som gjør at studentens teoretiske læring kan integreres med bruk av denne teknologien med det formål å øke deres praktiske ferdigheter også.... [-]

Italia Padua
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Weizmann Institute of Science, Feinberg Graduate School

Studien av nevrovitenskap er sett av mange som den ultimate vitenskapens grense. Den består av et mangfoldig sett tilnærminger, fra studien av gener, til studiet av nevro ... [+]

Brain Sciences: Systems, ComputationalNeurovitenskap og hjerneforskning

Studien av nevrovitenskap er sett av mange som den ultimate vitenskapens grense. Den består av et mangfoldig sett tilnærminger, fra studien av gener, til studiet av nevroner, synapser, kretser, oppførsel og kognisjon. Neurovitenskap i Weizmann-instituttet omfatter forskning i alle disse aspektene. Instituttet har et stort og pulserende samfunn av nevrologer, og det er et av de ledende sentrene for nevrolog og hjerneforskning verden over. Ved hjelp av et omfattende utvalg av modeller og toppmoderne teknikker, forsøker Neuroscientists at Weizmann å forstå nevronfunksjonen i helse og sykdom.

Weizmann-instituttet tilbyr dette konkurransedyktige integrerte MSc / PhD-sporet (Brain Sciences: Systems, Computational... [-]

Israel Rehovot
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
Northeastern Illinois University

Master of Science i biologi programmet serverer de som er interessert i avansert opplæring i anvendt eller grunnleggende biologisk forskning og undervisning. Programmet g ... [+]

Master of Science i biologi programmet serverer de som er interessert i avansert opplæring i anvendt eller grunnleggende biologisk forskning og undervisning. Programmet gir også grunnlag for videre utdannet eller profesjonell studier. MS i biologi er bredt basert, slik at elevene kan skreddersy sine kurs for å passe sine interesser. Laboratoriekompetanse er integrert i mange biologiske karriere, og studentene oppfordres til å inkludere labkurs i deres studieprogram. Fakultetet i MS i Biologi-programmet har kompetanse innen en rekke underdisipliner, inkludert økologi, organisk, celle- og molekylærbiologi. Alle nytilkomne studenter matriculate i høstsemesteret.

Programmål

Etter fullføring av MS i Biologi-programmet vil studentene ha:... [-]

USA Avondale
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 6 år
Campus
Les mer på norsk
University of Memphis

Institutt for biologiske vitenskap legger vekt på den biologiske vitenskapens integrative natur, med fokus på forskningsprogrammer som forener tre hovedfokus: evolusjon / ... [+]

MScs i Biologi. Om Biologiske VitenskapInstitutt for biologiske vitenskap legger vekt på den biologiske vitenskapens integrative natur, med fokus på forskningsprogrammer som forener tre hovedfokus: evolusjon / økologi, fysiologi og biokjemi, celle og molekylærbiologi. Fakultetets forskningsprogrammer gjenspeiler den tverrfaglige styrken til avdelingen vår. Nylige fakultetsledninger, støtter vår rike tradisjon for forskningstrening i de tradisjonelle grunnleggende biologiske disiplene, samtidig som vi tilbyr spesialiseringer som fremmer tverrfaglige relasjoner.Hva er læreplanen?AvhandlingMinst 30 semester timer er nødvendig utover baccalaureate grad, hvorav 21 må være på 7000 nivå. Et karakterpo... [-]
USA Memphis
Kontakt skolen
Engelsk
Campus
Les mer på norsk
Long Island University

MS i biologi er utviklet for å forberede studentene på utdannet eller profesjonelt studier, samt for å komme inn på arbeidsmarkedet. Studenter kan forfølge en generell ma ... [+]

Handle om

MS i biologi er utviklet for å forberede studentene på utdannet eller profesjonelt studier, samt for å komme inn på arbeidsmarkedet. Studenter kan forfølge en generell mastergrad eller velge fra en av tre konsentrasjoner: molekylær / cellulær biologi, mikrobiologi eller medisinsk mikrobiologi. Studenter som velger generell mastergrad utformer sin studium, med godkjenning av sin rådgiver, og kan variere fra bærekraft, økologi, systematikk, miljøstudier eller utviklingsbiologi.

Studentene kan velge en av to Pathways å fullføre graden: (1) fullføre et forskningsprosjekt under rådgivning fra en av fakultetets medlemmer, og skrive og vellykket forsvare en avhandling basert på denne forskningen; eller (2) ta en grundig eksamen basert på kursene som er fullført. Den generelle mastergraden og de tre konsentrasjonene har sett med nødvendige kjernefag (se Studiekurs) som studenten må fullføre; Ytterligere kurs er fullført fra valgfag.... [-]

USA New York Brookville
September 2019
Engelsk
Campus
Les mer på norsk
The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

Hvert masterstudium inkluderer kursarbeid og kan inneholde en avhandling, og er designet av studenten i samråd med en avdelingskonsulent. Vær oppmerksom på at Graduate Te ... [+]

Hvert masterstudium inkluderer kursarbeid og kan inneholde en avhandling, og er designet av studenten i samråd med en avdelingskonsulent. Vær oppmerksom på at Graduate Teaching Assistantships ikke er tilgjengelig for MS-studenter.

Mastergrad med avhandling krever Tjuefire kreditt timer Avhandling (6 studiepoeng) basert på originalforskning Tilfredsstillende gjennomføring av avsluttende omfattende eksamen Den ikke-avhandling mastergrad krever 30 kreditt timer Tilfredsstillende gjennomføring av avsluttende omfattende eksamen Fifth Year Masters (BS / MS)

Biologi-avdelingen tilbyr potensialet til en femteårig mastergrad som en del av et BS / MS-program, som krever at studenten fullfører 6 studiepoeng i tillegg til sine bachelorgradskrav.... [-]

USA Washington
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk