Filter
Masters of Science
Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste studieprogrammer 89 Master of Science studier i Biologi 2019/2020

Mastergrader er videreutdanning grader som tillater gradsøkere å satse på en mer høyt spesialisert fagområde. Mastergrader er ideelle for karriere-orienterte individer som ønsker å avansere i et felt de allerede er en del av, eller som har en veldig klar idé om hva slags jobb de leter etter når de går ut av skolen og inn i arbeidslivet.

Svaret på spørsmålet, hva er en mastergrad i biologi, ligger i å forstå hvordan utdanning i de biologiske vitenskaper er strukturert. Ved mange institusjoner, mastergrader er ytterligere spesialisert i plantebiologi, Animal biologi, molekylær biologi og andre relaterte felt. Studiet består av forelesninger, laboratoriearbeid, og uavhengige forskningsprosjekter.

En mastergrad i biologi gir en høyere grad av spesialisering enn en lavere grad i noen av de naturfaglige felt.I tillegg har mange institusjoner har laboratorier og fasiliteter som er kun tilgjengelig for studenter perusing sine innlegg oppgradere grader, så masterstudenter har tilgang til mer utstyr.

Kostnaden for en mastergrad i biologi varierer mellom institusjoner. Graden tar vanligvis to år med fulltidsstudier å fullføre, men slik at kostnaden for undervisning skal planlegges deretter.

Studenter som forfølge en mastergrad i biologi ofte velger en karriere innen forskning eller undervisning. Mange også går på å tjene en doktorgrad i samme felt, som ofte er nødvendig for stillinger på topp laboratorier og skoler i USA og rundt om i verden.

Det finnes en rekke grunner til å vurdere å forfølge en mastergrad i biologi online. Online klasser tillate elevene å studere i henhold til sin egen timeplan, slik at de er ideelle for å arbeide fagfolk eller andre travle mennesker.Det er også ideelt for folk i fjerntliggende områder som ikke er praktisk å klasserom.

 

Mange fine skoler rundt om i verden tilbyr mastergrader i biologi. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer Minimér

89 Resultater i Biologi

University of Luxembourg Faculty of Science, Technology and Communication

Dette masterprogrammet gir studentene mulighet til å skaffe seg dypere kunnskaper innen biovitenskap, og ta hensyn til nye beregningsmessige og høyeffektive eksperimentel ... [+]

Mål

Dette masterprogrammet gir studentene mulighet til å skaffe seg dypere kunnskaper innen biovitenskap, og ta hensyn til nye beregningsmessige og høyeffektive eksperimentelle teknologier. Dette innebærer håndtering av store mengder data og dermed bioinformatikk og nettverksanalyse er essensielle elementer i denne moderne utdanningen innen biovitenskap.

Hva er systembiologi?

Systembiologi (en forlengelse av biokjemi og fysiologi) ønsker å forstå og modellere systemer: individuelle celler, organer og hele organismer på grunnlag av deres dannende molekyler. Den integrerer etablerte disipliner i biovitenskap og renoverer dem for fremtidens utfordringer.

Målet med programmet... [-]
Luxembourg Luxembourg City
September 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Gibraltar

Designet og levert av ekspert akademikere og forskere, blander dette faget eller deltid tverrfaglig program teoretisk studie med praktisk, feltbasert arbeid. Du vil dekke ... [+]

Om dette kurset

Designet og levert av ekspert akademikere og forskere, blander dette faget eller deltid tverrfaglig program teoretisk studie med praktisk, feltbasert arbeid. Du vil dekke fagfagområder og få de ferdighetene som kreves for å takle de komplekse problemene knyttet til bærekraftig utvikling av marine økosystemer.

I tillegg til tilgang til banebrytende fasiliteter og læringsressurser på vår Europa Point Campus, gir den ikoniske Gibraltar-strøk, et unikt sted for marin biologisk forskning, et naturlig laboratorium for studiene. Straitene og deres omegn har lenge vært anerkjent for deres marine biologiske mangfold.

Du er i stand til å velge en full- eller deltidsstudie og ha friheten til å velge utgangsprisen (Post Graduate Certificate, Post Graduate Diploma eller Full Master's Degree).... [-]

Gibraltar
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
California Polytechnic State University, San Luis Obispo

Dette grad programmet er utviklet for å forberede studentene på mange typer biologisk arbeid som krever avansert opplæring utover bachelorgrad, inkludert karrierer i indu ... [+]

Om programmet

Den Master of Science i biologi Programmet er utviklet for å forberede studentene på mange typer biologisk arbeid som krever avansert opplæring utover bachelorgrad, inkludert karrierer i industri og / eller sivil verneplikt, undervisning biologiske fag på barne, sekundære og samfunnet college nivåer, uavhengig forskning på feltet av spesialisering, eller fortsatt masterstudier ved andre institusjoner. En forskningsoppgave er nødvendig.

The Biological Sciences Department på Cal Poly tar lære ved å gjøre alvor. Over tre fjerdedeler av våre kurs inkluderer en lab-delen. Det betyr at våre studenter tilbringer mesteparten av sin tid ute i felten å samle inn data eller i lab kjører eksperimenter på moderne utstyr - ikke sitter ved pulter.... [-]

USA San Luis Obispo
September 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University Of Debrecen

Biologi MSc-kurset trener fremtidens forskere innen genetikk, plantebiologi, økologi, evolusjonær biologi og zoologi. ... [+]

Faglig disiplin: Naturvitenskap

Grad: Master of Science (MSc)

Kvalifikasjon: Biolog

Varighet: 4 semestre

Studiepoeng: Mastergraden krever ferdigstilling av 120 studiepoeng (ETC).

Mål for programmet: Biologi MSc-kurset trener fremtidens forskere innen genetikk, plantebiologi, økologi, evolusjonær biologi og zoologi. Studentene skal lære spesialisert kunnskap innen biologi, økologi; hvordan å planlegge og gjennomføre forskningsprosjekter, samle og analysere data, skrive opp og publisere resultater; og gjennomføre sine egne småskala forskningsprosjekter under tilsyn av verdensberømte eksperter innen biologi og økologi.

Språkkrav: Engelskspråkkunnskaper (TOEFL 547 / IELTS 6.0 / muntlig eksamen)... [-]

Ungarn Debrecen
Februar 2020
Engelsk
Heltid studier
4 semestre
Campus
Les mer på norsk
University of Turku

Takket være Darwin, vet vi at evolusjonsprosessen har formet den forvirrende variasjonen vi ser rundt oss. Gjennom dette masterstudiet vil studentene tilegne seg et ekspl ... [+]

utu.fi/degrees

Takket være Darwin, vet vi at evolusjonsprosessen har formet den forvirrende variasjonen vi ser rundt oss. Gjennom dette masterstudiet vil studentene tilegne seg et eksplisitt evolusjonært biologisk perspektiv i studiet av naturen, og dermed øke kapasiteten for å forstå mønstre og prosesser, på skalaer som varierer fra celle- til økosystemnivå.

Studenter fra dette

Det legges vekt på å oppnå datavitenskap (programmerings) ferdigheter, med kompetanse innen bioinformatikk, molekylær og kvantitativ genetikk. Lærere inkluderer eksperter på humant genetikk, mikrobiell og kvantitativ evolusjonsgenetikk. Ekspertise innen fylogenetikk av dyr og planter hentes inn av eksperter fra Museum of Natural History. De ferdigheter og kunnskap som er oppnådd baner vei for fremtidige karriereveier i akademia eller industri.... [-]

Finland Turku
August 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Vienna

... [+]

Å være en del av et vitenskapelig forskningsgruppe formidler prosesser av moderne vitenskap. Masterstudiet består av dyp kunnskap om visse grupper av dyr og profesjonell anvendelse av spesifikke forskningsmetoder innenfor områdene high-tech morfologi, bildebehandling og molekylærbiologi.

Avhengig av de valgte hele masterstudiet kurs, kan du enten fortsette med en doktorgrad / PhD-program eller arbeid i områder av anvendt vitenskap.

grunnforskning ved universiteter, museer og andre forskningsinstitusjoner; [-]
Østerrike Wien
Kontakt skolen
Engelsk,Tysk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Eötvös Loránd University

Studentene deltar i intensiv avansert og høyt nivå kurs på de ulike feltene i biologi, som er mest relevante for deres spesialisering, for å gjøre dem informert om de sis ... [+]

Studentene deltar i intensive, avanserte og høyt nivå kurs i de forskjellige felt av biologi, som er de mest relevante for deres spesialisering, for å gjøre dem informert om den nylige utviklingen og frontlinjeproblemer. Cirka 60% av tiden er praktiske timer (brukt på laboratorie- / feltpraksis og på forskning) for å sikre kunnskap om topp moderne metoder.

Læreplanen er satt sammen fra intensive kurs på avansert nivå om de teoretiske aspektene av utvalgte fagområder og spesielle seminarserier om problemer i et smalere naturfelt.

Programmet innebærer også praktiske kurs og en veiledet forskningsaktivitet, som er nødvendig for utarbeidelse av ”M.Sc. Avhandling". I de to første semestrene er det lagt vekt på teori og grunnleggende laboratorie- eller feltpraksis. Tredje og fjerde semester er viet til forskning og utarbeidelse av en avhandling. Opplæringsmediet er engelsk, slik at studentene kan få en bedre beherskelse av akademisk engelsk innen forskjellige felt av biologi.... [-]

Ungarn District V.
September 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
New Jersey Institute of Technology

Master of Science i biologi er designet for å gi studentene avansert kunnskap om både plante-og dyrbiologi og mikrobiologi. Programmet krever vellykket gjennomføring av m ... [+]

Oversikt

Master of Science i biologi er designet for å gi studentene avansert kunnskap om både plante-og dyrbiologi og mikrobiologi. Programmet krever vellykket gjennomføring av minimum 30 studiepoeng på kandidatnivå kurs. Studentene forventes å opprettholde et karakterpoeng gjennomsnitt på 3,0 og er pålagt å fullføre minst ett 3-studiepoeng på fire av følgende fem kjerneområder:

Cellbiologi / biokjemiMolekylbiologiBeregningsbiologiØkologi / EvolutionPlantbiologi ·

En delvis liste over kurstilbud i hvert av disse områdene finner du nedenfor. For å fullføre gradskravene må studentene enten fullføre en avhandling basert på laboratorie- eller biblioteksforskning.

Opptakskrav... [-]
USA Newark
September 2020
Engelsk
Campus
Les mer på norsk
Radboud University

Cognitive Neuroscience Master's program på Radboud University er unikt i verden på grunn av sin tverrfaglige tilnærming. Psykologer, fysikere, biologer, matematikere, lin ... [+]

Åpen dag

Vil du lære mer om dette programmet, besøke campus og møte nåværende studenter og ansatte? Bli med på Master's Open Day 16. november 2019!

ProgramoversiktDette programmet er designet for studenter med bakgrunn i språkvitenskap, fysikk, biologi, medisin, matematikk, atferdsvitenskap, kunstig intelligens eller en beslektet disiplinFå praktiske forskningsevner ved å bruke avansert teknologi omgitt av medstudenter og eksperter fra en rekke fagdisipliner og tilnærmingerOppdag innsikt i hvordan hjernen lærer, reagerer og forstår omverdenenForbered deg på en karriere som forsker ved et akademisk institutt, en politiker, en pedagog, et spesialisert land og merHvorfor studere kognitiv nevrovitenskap ved Radboud University ?... [-]
Nederland Nijmegen
September 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of New Haven

For studenter som ønsker å forfølge eller fremme karriere i de raskt utviklede feltene innen bioteknologi, grunnleggende vitenskap og farmakologi, er Master of Cell and M ... [+]

For studenter som ønsker å forfølge eller fremme karriere i de raskt utviklede feltene innen bioteknologi, grunnleggende vitenskap og farmakologi, er Master of Cell and Molecular Biology ideell.

Programmet gir studentene den avanserte opplæringen de trenger for å lykkes i disse banebrytende områdene.

Med fremveksten av ny forskning innen celle- og molekylærbiologi er det vanskelig for en lavere grad å gjøre en forskjell i yrket ditt. Prosjektet fokuserer på biokjemi og molekylærbiologi teknikker og gir studentene avansert trening for å hjelpe dem med å lykkes i disse banebrytende områdene.

Prosjektet er tilgjengelig i både essay og ikke-papirformater. Studenter som velger en oppgaveskjema må gjennomføre et oppgaveprosjekt under veiledning av avdelingslærer. For studenter som velger å ha ingen papirer, skal de i tillegg til laboratoriekursene ta en skriftlig helhetlig eksamen. Den omfattende eksamenen vil vurdere studenters forståelse av kursene og vurdere deres evne til å søke forskning og teoretisk kunnskap innen celle- og molekylærbiologi og presentere denne informasjonen i et effektivt skriftlig format.... [-]

USA 300
September 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
University of Hradec Králové, Faculty of Science

Masterstudier av systematisk biologi og økologi følger bachelorstudiet. Studentene er også utdannet i andre biologiske disipliner nær denne spesialiseringen, som vil vise ... [+]

Studenter av systematisk biologi og økologi utdannes kontinuerlig, for eksempel i entomologi, hydrobiologi, atferdsøkologi, akarologi, bryologi, mineralogi og paleontologi, parasitologi, ornitologi, bioteknologi eller dynamikk og styring av skogsøkosystemer.

De ansatte og studentene, som aktivt deltar i forskningen fra begynnelsen av studiene, er alle involvert i ulike forskningsprosjekter som utforsker de økologiske og biologiske problemene i regionen Øst-Bøhmen . Forskningsområdets hovedforskningsinteresser omfatter botanisk forskning, for det meste i beskyttede områder, plantens fysiologi, entomologi, parasitologi, akkordatologi, celle- og molekylærbiologi, mikrobiologi, agrokjemi, geomorfologi eller geodendrologi.... [-]

Tsjekkia Hradec Kralove
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Swansea University

Denne mastergraden er designet for å bygge bro mellom forskningsstudier og doktorgradsforskning innen kognitiv nevrovitenskap, eksperimentell psykologi og bildemetoder. ... [+]

Kursoversikt

Denne mastergraden er designet for å bygge bro mellom forskningsstudier og doktorgradsforskning innen kognitiv nevrovitenskap, eksperimentell psykologi og bildemetoder.

Du lærer hvordan du designer, analyserer og evaluerer nevroimaging-eksperimenter som bidrar til vår forståelse av hjernemekanismene som ligger til grunn for aspekter ved kognisjon og atferd som hukommelse, oppmerksomhet, objektgjenkjenning, nevrodegenerasjon og hjerne traumer.

Du vil få en grundig opplæring i kognitiv nevrovitenskapelig forskning, introdusere prinsippene for nevroimaging og få praktisk erfaring i strukturell og funksjonell magnetisk resonansavbildning (sMRI og fMRI), elektroencefalografi (EEG) og transkraniell likestrømsstimulering (tDCS).... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Swansea
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Memphis

Institutt for biologiske vitenskap legger vekt på den biologiske vitenskapens integrative natur, med fokus på forskningsprogrammer som forener tre hovedfokus: evolusjon / ... [+]

MScs i Biologi. Om Biologiske VitenskapInstitutt for biologiske vitenskap legger vekt på den biologiske vitenskapens integrative natur, med fokus på forskningsprogrammer som forener tre hovedfokus: evolusjon / økologi, fysiologi og biokjemi, celle og molekylærbiologi. Fakultetets forskningsprogrammer gjenspeiler den tverrfaglige styrken til avdelingen vår. Nylige fakultetsledninger, støtter vår rike tradisjon for forskningstrening i de tradisjonelle grunnleggende biologiske disiplene, samtidig som vi tilbyr spesialiseringer som fremmer tverrfaglige relasjoner.Hva er læreplanen?AvhandlingMinst 30 semester timer er nødvendig utover baccalaureate grad, hvorav 21 må være på 7000 nivå. Et karakterpo... [-]
USA Memphis
Kontakt skolen
Engelsk
Campus
Les mer på norsk
Northeastern Illinois University

Master of Science i biologi programmet serverer de som er interessert i avansert opplæring i anvendt eller grunnleggende biologisk forskning og undervisning. Programmet g ... [+]

Master of Science i biologi programmet serverer de som er interessert i avansert opplæring i anvendt eller grunnleggende biologisk forskning og undervisning. Programmet gir også grunnlag for videre utdannet eller profesjonell studier. MS i biologi er bredt basert, slik at elevene kan skreddersy sine kurs for å passe sine interesser. Laboratoriekompetanse er integrert i mange biologiske karriere, og studentene oppfordres til å inkludere labkurs i deres studieprogram. Fakultetet i MS i Biologi-programmet har kompetanse innen en rekke underdisipliner, inkludert økologi, organisk, celle- og molekylærbiologi. Alle nytilkomne studenter matriculate i høstsemesteret.

Programmål

Etter fullføring av MS i Biologi-programmet vil studentene ha:... [-]

USA Avondale
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 6 år
Campus
Les mer på norsk
Wroclaw University of Environmental and Life Sciences

Du får teoretisk kunnskap og praktiske ferdigheter i mikroskopiske teknikker, teknikker for fylogeni gjenoppbygging, laboratorieanalyser, celle og vev kultur teknikker, a ... [+]

Varighet: 2 år (4 semestre)

Yrkestittel: herre

Study profil: generell akademisk

Begynn Måned: Oktober

Avgift semester Undervisning: 1600 EUR-landskamper, 800 EUR-EU / EØS-borgere, siste semester uten skolepenger for alle studenter

Oversikt

Laboratorieteknikker i biologi 2. klasse kurset gir en student med teoretisk og praktisk kunnskap på området mikroskopiske teknikker, teknikker for fylogeni gjenoppbygging, laboratorieanalyser, celle og vev kultur teknikker, analytiske teknikker i Hydrobiology og ecotrophology, primater genomikk, analysemetoder og vurdering av animalsk opprinnelse produkter. En kursdeltaker vil bli opplært til å håndtere profesjonelle laboratorieapparater for å utvikle sine egne faglige ferdigheter uavhengig. Kunnskap under studiene vil også omfatte biologi metodikk og statistikk samt bioinformatikk. Kurset er utviklet for å mestre generell og spesifikk analyse, analytisk kjemi ved håndtering av optiske og elektronmikroskop. Studiet dekker feltet av farge og opprettholde prøver og in vitro dyrking teknikker. ... [-]

Polen Wrocław
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 semestre
Campus
Les mer på norsk