MSc i Biologi

Beste studieprogrammer 99 Master of Science studier i Biologi 2018/2019

Biologi

Mastergrader er videreutdanning grader som tillater gradsøkere å satse på en mer høyt spesialisert fagområde. Mastergrader er ideelle for karriere-orienterte individer som ønsker å avansere i et felt de allerede er en del av, eller som har en veldig klar idé om hva slags jobb de leter etter når de går ut av skolen og inn i arbeidslivet.

Svaret på spørsmålet, hva er en mastergrad i biologi, ligger i å forstå hvordan utdanning i de biologiske vitenskaper er strukturert. Ved mange institusjoner, mastergrader er ytterligere spesialisert i plantebiologi, Animal biologi, molekylær biologi og andre relaterte felt. Studiet består av forelesninger, laboratoriearbeid, og uavhengige forskningsprosjekter.

En mastergrad i biologi gir en høyere grad av spesialisering enn en lavere grad i noen av de naturfaglige felt.I tillegg har mange institusjoner har laboratorier og fasiliteter som er kun tilgjengelig for studenter perusing sine innlegg oppgradere grader, så masterstudenter har tilgang til mer utstyr.

Kostnaden for en mastergrad i biologi varierer mellom institusjoner. Graden tar vanligvis to år med fulltidsstudier å fullføre, men slik at kostnaden for undervisning skal planlegges deretter.

Studenter som forfølge en mastergrad i biologi ofte velger en karriere innen forskning eller undervisning. Mange også går på å tjene en doktorgrad i samme felt, som ofte er nødvendig for stillinger på topp laboratorier og skoler i USA og rundt om i verden.

Det finnes en rekke grunner til å vurdere å forfølge en mastergrad i biologi online. Online klasser tillate elevene å studere i henhold til sin egen timeplan, slik at de er ideelle for å arbeide fagfolk eller andre travle mennesker.Det er også ideelt for folk i fjerntliggende områder som ikke er praktisk å klasserom.

 

Mange fine skoler rundt om i verden tilbyr mastergrader i biologi. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer

Mastergrad i systematisk biologi og økologi

University of Hradec Králové, Faculty of Science
Campus Heltidsstudier September 2019 Tsjekkia Hradec Kralove

Masterstudier av systematisk biologi og økologi følger bachelorstudiet. Studentene er også utdannet i andre biologiske disipliner nær denne spesialiseringen, som vil vise seg å være svært nyttig for vellykket overføring av kunnskap til praksis. [+]

Studenter av systematisk biologi og økologi utdannes kontinuerlig, for eksempel i entomologi, hydrobiologi, atferdsøkologi, akarologi, bryologi, mineralogi og paleontologi, parasitologi, ornitologi, bioteknologi eller dynamikk og styring av skogsøkosystemer.

De ansatte og studentene, som aktivt deltar i forskningen fra begynnelsen av studiene, er alle involvert i ulike forskningsprosjekter som utforsker de økologiske og biologiske problemene i regionen Øst-Bøhmen . Forskningsområdets hovedforskningsinteresser omfatter botanisk forskning, for det meste i beskyttede områder, plantens fysiologi, entomologi, parasitologi, akkordatologi, celle- og molekylærbiologi, mikrobiologi, agrokjemi, geomorfologi eller geodendrologi.... [-]


Master in Biology

Hampton University
Campus Heltidsstudier September 2019 USA Hampton

[+]

Scholastic Programmer og Organisasjoner

Instituttet tilbyr programmer som er utformet for samtidig å øke studentenes læring og samhandling utenfor klasserom og laboratorieinnstillinger. Disse inkluderer:

Pre-Health Program; SEEDS-programmet (Strategier for økologisk utdanning, utvikling og bærekraft); MAPS Club (Minority Association of Pre-Medical Students); Biologi Journal Club; FDI Biology Club.

[-]

Master i biologi (ms)

Inter American University of Puerto Rico
Campus Heltidsstudier 2 år January 2019 Puerto Rico Bayamón

Master of Science-grad i biologi tilbyr to studieretninger: Molekylær Bioteknologi og miljømessige og økologiske Sciences. Hovedvekten av disse programmene er å presentere et tverrfaglig læreplan fokusert på vitenskapelig resonnement for å forberede studentene for arbeid innen biologi håndtere de molekylære aspekter av bioteknologi, økologi eller miljøfag. [+]

Master of Science-grad i biologi tilbyr to studieretninger: Molekylær Bioteknologi og miljømessige og økologiske Sciences. Hovedvekten av disse programmene er å presentere et tverrfaglig læreplan fokusert på vitenskapelig resonnement for å forberede studentene for arbeid innen biologi håndtere de molekylære aspekter av bioteknologi, økologi eller miljøfag.

Nyutdannede av dette programmet vil være i stand til å avgi tekniske og vitenskapelige vurderinger relatert til sitt område av spesialisering og til generelle aspekter av biologi. De vil få erfaring i bruk og anvendelse av tilgjengelige teknologier for å forstå og å svare på spørsmål av faglig karakter. Programmet forsterker etiske aspekter i forskning og fremmer utviklingen av en integrert kunnskap om biologiske vitenskaper der studentens spesialisering er basert på.... [-]


Master i biologi

Vrije Universiteit Brussel
Campus Heltidsstudier 2 år September 2019 Belgia Brussels

Dette unike programmet tilbyr ulike spesialiseringer. Studentene kan velge mellom 1. Økologi og biologisk mangfold, 2. Molekylær [+]

PROGRAMBESKRIVELSE

På VUB tilbyr vi et sterkt, forskningsfokusert og avhandlingsbasert masterprogram hvor kandidatstuderende samhandler tett med sine lærere og veiledere fra den første dagen av deres oppføring. I tillegg ligger Belgia i nærheten av akademiske og medisinske institusjoner, bioteknologiske kunnskaper og myndigheter for å tilby det ideelle intellektuelle og karriere miljø.

Gå til programmets nettside

Programmet inneholder følgende profiler som studentene kan velge mellom:

Økologi og biologisk mangfoldMolecular and Cellular Life SciencesherpetologiMenneskelig økologiTropisk biologisk mangfold og økosystemer

OPPTAKSKRAV

Master of Science i biologi er åpen for innehavere av en bachelorgrad i biologi.... [-]


Ms integrerende biologi

Kennesaw State University
Campus Heltidsstudier September 2019 USA Kennesaw

Læreplanen av Kennesaw delstats Master of Science-grad i Integrative Biology (MSIB) avanserer forståelse ved å gi integrerende kurs og opplevelser spesielt designet for å skape forbindelser over biovitenskap spekteret. Denne tilnærmingen forbereder våre studenter som forskere godt rustet til å løse presserende problemer i biovitenskap. [+]

Hvorfor Integrative Biology?

Integrative Biology er en ny paradigme identifisert av National Academy of Sciences. Fordi biologiske systemer er så komplekse, løse life science problemer krever knytte begreper og informasjon mellom fag og organisatoriske skalaer. Læreplanen av Kennesaw State Master of Science-grad i Integrative Biology (MSIB) fremskritt forståelse ved å gi integrerende kurs og opplevelser spesielt designet for å skape forbindelser over biovitenskap spekteret. Denne tilnærmingen forbereder våre studenter som forskere godt rustet til å løse presserende problemer i biovitenskap.

Hvorfor Kennesaw Statens MSIB?

Uansett hva dine mål - videre masterstudier, opptak til profesjonell skole, arbeidsplasser eller karriereutvikling - vårt program integrerer kjerne biologiske prinsipper med fleksibilitet til å skreddersy utdanning til dine behov og interesser. Vi har planlagt kjernen kurs til å omfatte ikke bare de grunnleggende life science begreper, men også praktiske aspekter som vil forberede deg til å fungere i den virkelige verden av vitenskap. Våre studenter sentrere sin erfaring i en avhandling fokusert på en bestemt problemstilling, som arbeider med en veileder de velge mellom en gruppe av fakultetet medlemmer som arbeider på et bredt mangfold av organismer som dyr, planter og mikroorganismer. Din veileder vil være i laboratoriet eller feltet gjør eksperimenter med deg, og gir deg den personlige oppmerksomheten du trenger for å lykkes. Med våre godt utstyrte forskningsfasiliteter, eksterne og interne forskningsmidler, og høy kvalitet publikasjon rekord, tilbyr Kennesaw Statens MSIB programmet en unik kombinasjon av "store navn" fremragende forskning med "liten skolens forskning veiledning, så vil du være klar for neste trinn.... [-]


Master i systembiologi

Maastricht University, Faculty of Science and Engineering
Campus Heltidsstudier 2 år September 2019 Nederland Maastricht

Vil du bedre forstå de underliggende mekanismene i livet? Vil du vite mer om hvordan du kan bruke biologi og matematikk til å få dypere innblikk i utviklingen av dyr og planter, utviklingen av sykdommer og muligens utviklingen av nye terapier? Så Systembiologi er det rette programmet for deg! Dette programmet vil gi deg kunnskap og praktiske ferdigheter som er nødvendige for å løse kompleksiteten til disse systemene og bruke den til faglige, industrielle og samfunnsmessige fremskritt. Etter at du har oppgradert, vil din evne til å forene livsvitenskap og matematikk gi deg en god kandidat til en karriere innen medisinsk forskning, stoffutvikling og bioteknologi. [+]

Vil du bedre forstå de underliggende mekanismene i livet? Vil du vite mer om hvordan du kan bruke biologi og matematikk til å få dypere innblikk i utviklingen av dyr og planter, utviklingen av sykdommer og muligens utviklingen av nye terapier? Så Systembiologi er det rette programmet for deg!

Systembiologi blir det vanlige i biologiske fag i dette århundret. Det kan brukes til systematisk å samle kunnskap på alle nivåer, fra molekyler til hele økosystemer og dets integrasjon i kvantitative (datamaskiner) modeller. Disse modellene muliggjør en nøyaktig simulering av biologiske prosesser.

Dette programmet vil gi deg kunnskap og praktiske ferdigheter som er nødvendige for å løse kompleksiteten til disse systemene og bruke den til faglige, industrielle og samfunnsmessige fremskritt. Etter at du har oppgradert, vil din evne til å forene livsvitenskap og matematikk gi deg en god kandidat til en karriere innen medisinsk forskning, stoffutvikling og bioteknologi.... [-]


Master i biologisk og miljøvitenskapelig fag

Jyväskylä University Faculty of Mathematics and Science
Campus Heltidsstudier 2 år August 2019 Finland Jyväskylä

Målet med programmet er å produsere eksperter innen biologi og miljøvitenskap. Programmet inneholder to spesialiseringsområder (majors): bærekraftig forvaltning av innenlandske akvatiske ressurser, økologi og evolusjonær biologi. [+]

Mastergradsprogram i biologisk og miljøvitenskapelig, Master of Science (2 år)

SØKER

Søknadsrunden åpnes 15. november 2017, og søknadsfristen er 10. januar 2018.

Les mer om dette programmet på universitetets nettside.

formål med studien

Målet med masterprogrammet er å produsere eksperter innen biologi og miljøvitenskap. Du har mulighet til å spesialisere seg på ett av følgende spesialiseringsområder:

bærekraftig forvaltning av vannmiljøer i innlandet økologi og evolusjonær biologi

Spesialiseringsområdet for bærekraftig forvaltning av innenlands akvatiske ressurser fokuserer på miljø- og biologiske prosesser som bestemmer egenskapene og økosystemtjenestene i innlandsvann og økologisk, økonomisk og sosialt bærekraftig bruk av naturressurser. Spesialisering område av økologi og evolusjonær biologi fokuserer på grunnleggende konsepter og teorier om økologi, genetikk og evolusjonær biologi og evnen til å bruke disse på individ, befolkning, samfunn og økosystem nivå.... [-]


Biologiske fag

International Accelerator
Campus Heltidsstudier Deltid September 2019 USA Boston

Vi tilbyr både forskning og ikke-forskningsbaserte grader. Vårt primære mål er mot forskerutdanning; elevene drive en forskningsbasert sti tjene enten Ph.D. eller MS grader. Studenter oppnå Ph.D. grader vanligvis fortsette som postdoktorer på en karriere spor rettet mot akademisk forskning og undervisning eller industriell forskning. [+]

Biological Sciences

Graduate Program

Vi tilbyr både forskning og ikke-forskningsbaserte grader. Vårt primære mål er mot forskerutdanning; elevene drive en forskningsbasert sti tjene enten Ph.D. eller MS grader. Studenter oppnå Ph.D. grader vanligvis fortsette som postdoktorer på en karriere spor rettet mot akademisk forskning og undervisning eller industriell forskning.

Oversikt over Graduate Program

Studenter som oppnår MS grader vanligvis fortsette som Ph.D. studenter her eller andre steder, eller finne passende stillinger i utdanning, næringsliv eller myndigheter. Vi tilbyr tre ikke-forsknings Profesjonelle mastergrader. The Professional Science mastergrader i Bioinformatikk og i bioteknologi er begge rettet mot opplæring studentene til å jobbe med bedrifter i de vitenskapelige sammenhenger av disiplinene. Den profesjonelle mastergrad i Undervisning (MAT) er rettet mot å utvikle høy kvalitet realfagslærere i videregående opplæring. ... [-]


MS i biologiske vitenskap

University of Memphis
Campus January 2019 USA Memphis

Institutt for biologiske vitenskap legger vekt på den biologiske vitenskapens integrative natur, med fokus på forskningsprogrammer som forener tre hovedfokus: evolusjon / økologi, fysiologi og biokjemi, celle og molekylærbiologi. Fakultetets forskningsprogrammer gjenspeiler den tverrfaglige styrken til avdelingen vår. Nylige fakultetsledninger, støtter vår rike tradisjon for forskningstrening i de tradisjonelle grunnleggende biologiske disiplene, samtidig som vi tilbyr spesialiseringer som fremmer tverrfaglige relasjoner. [+]

MScs i Biologi. Om Biologiske VitenskapInstitutt for biologiske vitenskap legger vekt på den biologiske vitenskapens integrative natur, med fokus på forskningsprogrammer som forener tre hovedfokus: evolusjon / økologi, fysiologi og biokjemi, celle og molekylærbiologi. Fakultetets forskningsprogrammer gjenspeiler den tverrfaglige styrken til avdelingen vår. Nylige fakultetsledninger, støtter vår rike tradisjon for forskningstrening i de tradisjonelle grunnleggende biologiske disiplene, samtidig som vi tilbyr spesialiseringer som fremmer tverrfaglige relasjoner.Hva er læreplanen?AvhandlingMinst 30 semester timer er nødvendig utover baccalaureate grad, hvorav 21 må være på 7000 nivå. Et karakterpoeng gjennomsnitt på 3,0 må opprettholdes. Studentene skal ta kurs som orienteringsgradstudie (litteraturkilde innen biologi, datapresentasjon, grafikkteknikk og manuskriptforberedelse), Lærebiologiundervisning (undervisning i laboratorieavdelinger av eksisterende grunnkurs i biovitenskap), Avhandling Forslag ( utarbeidelse av et prosjektprosjekt i stipendium og muntlig forsvar), Seminar i biologi (presentasjoner av emner i biologi) og avhandling. Deltakelse på avdelingseminarer er obligatorisk.Non-ThesisDet kreves minst 36 semester timer med utdannet kurs, hvorav 26 må være på 7000-nivået. Det totale antall semestertimer som kreves for oppgradering, bestemmes av studentens rådgivende utvalg basert på faglig bakgrunn. Studenter vil ta kurs som orienteringsgradstudie (litteraturkilde innen biologi, datapresentasjon, grafikkteknikk og manuskriptforberedelse), Biovitenskapsbiologi I (introduksjon og anvendelse på deler av hele kroppen gir ingeniører og fysikere en forståelse av aspekter av det kjemiske, fysiske og mekaniske grunnlaget for celleform, funksjon og motilitet, integrert behandling av emner innen cellulær biokjemi, proteinsyntese, energibesparende Pathways og membranfysikk) og Seminar i biologi (presentasjoner av emner i biologi). Et karakterpoeng gjennomsnitt på 3,0 må opprettholdes.Forskningsassistentskap og oppdragsgivere er tilgjengelig for Biologiske vitenskapelige studenter på... [-]

MSc i Hydrobiology - vannkvalitet ledelse

University Of Debrecen
Campus Heltidsstudier 4 semestre September 2019 Ungarn Debrecen

Dette vannforvaltning MSc kurset utvikler kunnskap og forståelse i fysiske, kjemiske og økologiske aspekter av vann vitenskap i tempererte, tropiske og halvtørre soner. [+]

Den vannforvaltning er en ekstremt stadig mer kompleks utfordring, og det har politisk prioritet overfor verdenssamfunnet. Enestående klima, økonomisk, teknologisk og demografisk endring krever en ny generasjon av dedikerte fagfolk som er forpliktet til og opplært i tverrfaglige natur vann vitenskap og ledelse. Dette vannforvaltning MSc kurset utvikler kunnskap og forståelse i fysiske, kjemiske og økologiske aspekter av vann vitenskap i tempererte, tropiske og halvtørre soner. Det gir et fundament i grunnleggende prosesser i hver tast fagområder, samt interaksjoner gjennom den hydrologiske syklusen, og de ulike hydrologiske prosesser og funksjon, og virkningen dette har på helse. ... [-]


Master of Science in Biology with an Emphasis in Education

Grand Canyon University
Nettstudie Campus 8 uker September 2019 USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 fler

[+]

Klasser begynner ofte på forskjellige steder, inkludert vår hovedcampus.

[-]

Biologi (MS)

New Jersey Institute of Technology
Campus September 2019 USA Newark

Master of Science i biologi er designet for å gi studentene avansert kunnskap om både plante-og dyrbiologi og mikrobiologi. Programmet krever vellykket gjennomføring av minimum 30 studiepoeng på kandidatnivå kurs. Studentene forventes å opprettholde et karakterpoeng gjennomsnitt på 3,0 og er pålagt å fullføre minst ett 3-studiepoeng på fire av følgende fem kjerneområder: [+]

Oversikt

Master of Science i biologi er designet for å gi studentene avansert kunnskap om både plante-og dyrbiologi og mikrobiologi. Programmet krever vellykket gjennomføring av minimum 30 studiepoeng på kandidatnivå kurs. Studentene forventes å opprettholde et karakterpoeng gjennomsnitt på 3,0 og er pålagt å fullføre minst ett 3-studiepoeng på fire av følgende fem kjerneområder:

Cellbiologi / biokjemiMolekylbiologiBeregningsbiologiØkologi / EvolutionPlantbiologi ·

En delvis liste over kurstilbud i hvert av disse områdene finner du nedenfor. For å fullføre gradskravene må studentene enten fullføre en avhandling basert på laboratorie- eller biblioteksforskning.

Opptakskrav... [-]

Master of Science i biologi, spesialitet laboratorieteknikker i biologi

Wroclaw University of Environmental and Life Sciences
Campus Heltidsstudier 4 semestre October 2018 Polen Wrocław

Du får teoretisk kunnskap og praktiske ferdigheter i mikroskopiske teknikker, teknikker for fylogeni gjenoppbygging, laboratorieanalyser, celle og vev kultur teknikker, analytiske teknikker i Hydrobiology og ecotrophology, primater genomikk, metoder for analyse og vurdering av animalsk opprinnelse produkter. [+]

Varighet: 2 år (4 semestre)

Yrkestittel: herre

Study profil: generell akademisk

Begynn Måned: Oktober

Avgift semester Undervisning: 1600 EUR-landskamper, 800 EUR-EU / EØS-borgere, siste semester uten skolepenger for alle studenter

Oversikt

Laboratorieteknikker i biologi 2. klasse kurset gir en student med teoretisk og praktisk kunnskap på området mikroskopiske teknikker, teknikker for fylogeni gjenoppbygging, laboratorieanalyser, celle og vev kultur teknikker, analytiske teknikker i Hydrobiology og ecotrophology, primater genomikk, analysemetoder og vurdering av animalsk opprinnelse produkter. En kursdeltaker vil bli opplært til å håndtere profesjonelle laboratorieapparater for å utvikle sine egne faglige ferdigheter uavhengig. Kunnskap under studiene vil også omfatte biologi metodikk og statistikk samt bioinformatikk. Kurset er utviklet for å mestre generell og spesifikk analyse, analytisk kjemi ved håndtering av optiske og elektronmikroskop. Studiet dekker feltet av farge og opprettholde prøver og in vitro dyrking teknikker. ... [-]


Integrert MSc-PhD i Brain Sciences: Systems, Computational

Weizmann Institute of Science, Feinberg Graduate School
Campus Heltidsstudier Deltid October 2018 Israel Rehovot

Studien av nevrovitenskap er sett av mange som den ultimate vitenskapens grense. Den består av et mangfoldig sett tilnærminger, fra studien av gener, til studiet av nevroner, synapser, kretser, oppførsel og kognisjon. Neurovitenskap i Weizmann-instituttet omfatter forskning i alle disse aspektene. [+]

Brain Sciences: Systems, ComputationalNeurovitenskap og hjerneforskning

Studien av nevrovitenskap er sett av mange som den ultimate vitenskapens grense. Den består av et mangfoldig sett tilnærminger, fra studien av gener, til studiet av nevroner, synapser, kretser, oppførsel og kognisjon. Neurovitenskap i Weizmann-instituttet omfatter forskning i alle disse aspektene. Instituttet har et stort og pulserende samfunn av nevrologer, og det er et av de ledende sentrene for nevrolog og hjerneforskning verden over. Ved hjelp av et omfattende utvalg av modeller og toppmoderne teknikker, forsøker Neuroscientists at Weizmann å forstå nevronfunksjonen i helse og sykdom.

Weizmann-instituttet tilbyr dette konkurransedyktige integrerte MSc / PhD-sporet (Brain Sciences: Systems, Computational... [-]


Msc zoologi

University of Vienna
Campus Heltidsstudier 2 år March 2019 Østerrike Vienna

[+]

Å være en del av et vitenskapelig forskningsgruppe formidler prosesser av moderne vitenskap. Masterstudiet består av dyp kunnskap om visse grupper av dyr og profesjonell anvendelse av spesifikke forskningsmetoder innenfor områdene high-tech morfologi, bildebehandling og molekylærbiologi.

Avhengig av de valgte hele masterstudiet kurs, kan du enten fortsette med en doktorgrad / PhD-program eller arbeid i områder av anvendt vitenskap.

grunnforskning ved universiteter, museer og andre forskningsinstitusjoner; [-]