MSc i Business

Beste studieprogrammer 146 Master of Science studier i Business 2018

Business

En Master of Science (MSc) i Business grad er utformet for å gi deg faglig og praktisk kunnskap i både nasjonale og internasjonale næringspolitikk. Hvis du er interessert i å fremme din karriere i verden av virksomheten, kan denne graden være ideelt for deg.

Hva er en mastergrad i Business? Kort sagt, er dette graduate grad utformet for å ta din karriere til neste nivå, eller åpne opp karriereveier som kan ha vært tidligere utilgjengelig for deg. Det finnes mange forskjellige emner som inngår i de fleste programmer av denne art, herunder økonomi, regnskap, administrasjon, markedsføring, ledelse informasjonssystemer, transport og logistikk, internasjonal business strategi, og forretningsjuss.

Hvorfor forfølge en mastergrad i Business? Det er mange fordeler med å skaffe denne graden, så mange forskjellige typer ferdigheter er lært gjennom hele programmet.Disse ferdighetene, inkludert forståelsen av resultatregnskap, balanse, kontantstrømmer, og lignende, kan brukes på kontoret så vel som for din personlige økonomi. Videre mange arbeidsgivere ser positivt på jobbsøkere som har oppnådd en høyere grad av denne art, noe som gjør at du potensielt mer konkurransedyktig i dagens arbeidsmarked.

Kostnaden for denne type grad varierer sterkt, avhengig av institusjonen du delta. Noen programmer kan ta flere år å fullføre, mens andre er mer konsentrert i naturen, slik at du kan fullføre raskere. Andre hensyn inkluderer kostnadene til lærebøker, samt transport til og fra universitetet hvis det er aktuelt. Sørg for at du undersøker universitetet grundig før man søker å sikre at det er en riktig passform.

Personer som fullfører en mastergrad i Business program har et bredt utvalg av potensielle karriereveier å velge mellom etter endt utdanning.Blant disse stiene inkluderer karrierer som finansielle ledere og analytikere, konsulenter, investeringsbankfolk, og regnskapssjefer, for å nevne noen.

Det er både nasjonale og internasjonale muligheter for å forfølge en mastergrad i Business. Hvis du jobber heltid eller har andre forpliktelser som hindrer deg fra å tjene en grad på tradisjonell måte, kan en online program være ideelt for deg. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer

MSc Data Analytics Og Markedsføring

GISMA Business School
Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år October 2018 Tyskland Berlin + 1 fler

Lær en rekke viktige markedsføringsevner, blant annet å analysere statistikk og tolke store datamengder, med dette programmet levert og tildelt av Arden University. [+]

MSc Data Analytics og markedsføring

Lær en rekke viktige markedsføringsevner, blant annet å analysere statistikk og tolke store datamengder, med dette programmet levert og tildelt av Arden University.

Alt innholdet er godkjent av Chartered Institute of Marketing (CIM), som betyr at du skal studere de mest relevante emnene - og du kan legge til enda mer verdi for din grad ved å sende inn vurderingene til CIM.

Arden er en spesialist fjernundervisning universitet som har hjulpet 50.000 studenter over hele verden lykkes de siste 26 årene. I 2015 sa 79% av Arden-elevene at deres studier bidro til å forbedre karrieren.

Program undervist på engelsk i Tyskland. Fleksible betalingsplaner tilgjengelig, gjelder for oktober '18!... [-]


Master Of Science I Business Analytics

Rady School of Management
Campus Heltidsstudier 12 måneder September 2018 USA La Jolla

Master of Science i Business Analytics (MSBA) på Rady School er et intensivt program som vil gi deg ferdighetene til å lykkes i datarike forretningsmiljøer. Programmet tilbyr strenge, praktisk opplæring som vil forberede deg på å bruke data og analyser for å identifisere forretningsmuligheter, generere forretningsinnsikt og skape forretningsløsninger. [+]

Master of Science i Business Analytics (MSBA) på Rady School er et intensivt program som vil gi deg ferdighetene til å lykkes i datarike forretningsmiljøer. Programmet tilbyr strenge, praktisk opplæring som vil forberede deg på å bruke data og analyser for å identifisere forretningsmuligheter, generere forretningsinnsikt og skape forretningsløsninger.

Som MSBA-student får du både de kvantitative ferdighetene til å skape bedre beslutningsverktøy og muligheten til å administrere lag og kommunisere effektivt med interessenter gjennom hver fase i et analyseprosjekt.

Hvis du er klar til å søke på dette programmet, kan du gjøre dette her.

I Rady School MSBA programmet lærer du å:Bruk prediktiv analyse og optimalisering for datastyrt beslutningstaking i markedsføring, økonomi, ledelse og driftSamle, rense, visualisere og analysere dataBruk statistiske og optimaliseringsverktøy (f.eks. R, Skinnende, Radiant)Opprett og implementer forretningsanalysløsningerKarrierer i Business Analytics... [-]

Ms Analytics

Kogod School of Business, American University
Nettstudie Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år September 2018 USA District of Columbia + 2 fler

Master of Science i Analytics-program (MSAN) ved Kogod School of Business forbereder deg til å gjøre organisatoriske beslutninger og løse dynamiske forretnings problemer ved hjelp av dataanalyse. Den MSAN hjørnestein er kjernen av programmet. Du vil samarbeide med lokale organisasjoner for å generere løsninger på reelle analyseproblemer. MSAN nyutdannede holde stillinger som business intelligence analytiker, finansanalytiker, regnskapsanalyse spesialist, og forretningsanalyse konsulent. [+]

Den Master of Science i Analytics program (MSAN) ved Kogod School of Business forbereder deg til å gjøre organisatoriske beslutninger og løse dynamiske forretnings problemer ved hjelp av dataanalyse. Den MSAN hjørnestein er kjernen av programmet. Du vil samarbeide med lokale organisasjoner for å generere løsninger på reelle analyseproblemer. MSAN nyutdannede holde stillinger som business intelligence analytiker, finansanalytiker, regnskapsanalyse spesialist, og forretningsanalyse konsulent.

Heidi Friedrich elsket hands-on læringsopplevelser hun fikk i Kogod MS Analytics program. "I vår hjørnestein praksis, jobbet vi med et selskap å bruke vår kompetanse i et konsulent engasjement", sier... [-]


Master Of Science In Business Analytics

The Whitman School of Management at Syracuse University
Nettstudie Heltidsstudier September 2018 USA Syracuse

BusinessAnalytics @ Syracuse hjelper data-drevne tenkere å utvikle eller skjerpe sin evne til å tolke komplekse data og veilede sine organisasjoner når det gjelder å ta mer informerte og handlebare beslutninger. [+]

Leveres online av Martin J. Whitman School of Management ved Syracuse University, BusinessAnalytics @ Syracuse hjelper data-drevne tenkere å utvikle eller skjerpe sin evne til å tolke komplekse data og veilede sine organisasjoner når det gjelder å ta mer informerte og handlingske beslutninger.

Gjennom et handlingsorientert nettbasert læringsformat utvikler og utvikler elevene sin kompetanse innen områder som for eksempel prediktiv analyse, datamodellering og informasjonssystemer. Studentene bygger også kommunikasjonsevnen som er nødvendig for å hjelpe bedrifter med å tolke data og ta strategiske beslutninger.

Studentene er i stand til å skreddersy sin utdanning til sine egne unike mål gjennom en rekke valgfag i tillegg til å fullføre følgende kjerneklasser:... [-]


Master I Forretningsanalyse

Wake Forest University - School of Business
Campus Heltidsstudier 10 måneder July 2018 USA Winston-Salem Charlotte + 1 fler

I Wake Forest Master of Science in Business Analytics (MSBA) program, vil du lære avanserte metoder for å bruke analytics til forretningsmessige utfordringer på tvers av en rekke funksjoner og bransjer. Du vil også lære språket av virksomheten og hvordan du arbeider med hell i team mens effektivt kommunisere resultatene. [+]

Start din karriere i High-Demand Field of Business Analytics

Muligheter innen forretningsanalyse har eksplodert som store organisasjoner har vedtatt datastyrt og teknologifokuserte strategier på tvers av nesten alle bransjer. på Wake Forest Master of Science in Business Analytics (MSBA) programVil du lære avanserte data metoder for å søke på tvers av funksjoner som spenner fra finans til markedsføring til drift og menneskelige ressurser. Vi utvikler problemløsere som kan ta data fra innsikt til å påvirke, og kan tilføre verdi til en organisasjon fra dag én.

Program høydepunkter inkluderer: Fokus på erfaringskunnskap prosjekter med vår partnere og i klassen bruk av faktiske salgsdata fra vår unike Senter for Retail Innovation bedriftens partnerskap. Skille deg ved å bygge sterkere kommunikasjon, teamarbeid og lederegenskaper, og en forståelse av ansvar og etisk bruk av data for å gjøre bedre beslutninger. Vekt på opplæring på tvers av hele spekteret av analysemetodikk med sterk forretningskunnskap fra innovative kurs som forretnings Metrics og Analytics i styrerommet. Wake Forest School of Business har utviklet MSBA program med innspill fra vår partnere for å møte deres bransjen trenger. Deres tilbakemeldinger er klart - vi trenger prestasjons klar analytikere som demonstrerer virksomhet kunnskap og eksepsjonelle kommunikasjonsevner. ... [-]

MSc Business Med International Management-London Campus-

Northumbria University London Campus
Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Programmet har blitt utviklet for nyutdannede i ikke-forretningsområder som ønsket å legge til en forretningsdimensjon i deres spesialisering. For å lykkes i dette programmet trenger du entusiasme, engasjement og en vilje til ikke bare å jobbe hardt, men lære nye måter å tenke på. Vi forventer også at du skal vise initiativ og kunne jobbe selvstendig. [+]

Startdato: september, januar, mai

Undervisningsavgift (2017/18): Storbritannia / EU: £ 8,000 Internasjonalt: £ 14,000

Arbeide i en stor, moderne, internasjonal organisasjon, et mellomstort selskap eller til og med et lite oppstartsselskap krever en rekke forretningsmuligheter. De mest verdifulle medarbeidere er de som ikke bare har en solid kunnskap og forståelse for de ulike delene av en bedrift, men de som er raske elever og lagspillere med lederskapspotensial.

MSc Business med International Management programmet vil gi studentene både den generelle forretningskunnskap og forståelse, samt de personlige ferdighetene som trengs for en rekke roller. Programmet har blitt utviklet for nyutdannede i ikke-forretningsområder som ønsket å legge til en forretningsdimensjon i deres spesialisering.... [-]


MSc In Business Analytics

ESADE Business School
Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Spania Barcelona

ESADE er MSc i Business Analytics som mål å trene denne nye profesjonelle, bygge bro over gapet mellom verden av databehandling og at næringslivsledere og direktører. [+]

STOR DATA flytter de grunnleggende paradigmer av næringslivet, og skaper en helt ny form for virksomhet. Med fødselen av nye teknologier og store data utviklingen kommer behovet for stadig mer mangefasettert fagfolk, eksperter på IT, matematikk, statistikk og business. ESADE sin MSc in Business Analytics tar sikte på å trene denne nye profesjonelle, bygge bro over gapet mellom verden av databehandling og at næringslivsledere og direktører.

HVORFOR The Master i Business Analytics? Vekt på områder som programmering og plattformer, og kombinerer dette teknisk kunnskap med en visjon. Tett kontakt med næringslivet takket være vår ekspert fakultetet, blant annet en tur til Silicon Valley og gruppearbeid i samarbeid med anerkjente selskaper i dette området slik oss Amazon, Microsoft, Santander og Telefónica. Mulighet for å oppnå sertifisering fra Amazon og andre plattformer. Det er en fin tid å utvikle en karriere i Big Data og bli en av svært få fagfolk som er opplært til å arbeide på dette feltet. ... [-]

Master Of Science I Underholdningsbransjen

Full Sail University
Nettstudie Campus Heltidsstudier Deltid 12 måneder September 2018 USA Winter Park + 2 fler

Med flere tiårs erfaring forbereder kandidatene for yrker innen underholdningsindustrien, har Full Sail universitet et unikt perspektiv på hva slags ferdigheter du kommer til å trenge å utmerke seg i virksomheten, og vi har brukt denne kunnskapen i laging læreplanen for vår underholdning masterstudiet. [+]

Vellykkede gründere i alle felt dele noen viktige egenskaper: kreativitet, lidenskap, lederskap, og en evne til å tenke utenfor boksen. For innovatører i underholdningsindustrien, disse trekkene er ikke bare gunstig - de er avgjørende. Mulighetene i virksomheten rike verden av underholdning media er stadig voksende. Nå, mer enn noen gang, er det behov for kreative fagfolk til å kanalisere sin visjon og ferdigheter til en industri som eneste begrensningen er fantasien av sine nøkkelspillere.

Med flere tiårs erfaring forbereder kandidatene for yrker innen underholdningsindustrien, har Full Sail universitet et unikt perspektiv på hva slags ferdigheter du kommer til å trenge å utmerke seg i virksomheten, og vi har brukt denne kunnskapen i laging læreplanen for vår Underholdning masterstudiet.... [-]


Msc Mote Virksomhet Opprettelse

British School of Fashion
Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Dette banebrytende programmet er utformet i samarbeid med ledende moteforetak for å reflektere den særegne arten av virksomhetsskaping i denne sektoren. Studentene skal utvikle innsikt i strategier og praksis viktige for å utvikle og opprettholde en vellykket motebransjen. [+]

Den MSc Fashion Business Creation Er et banebrytende, særpreget program, som integrerer de nyeste faglige forskningsinnsiktene i mote og næringsliv generelt, med praktisk erfaring hentet fra høynivåforbindelser i bransjen.

Programmet omfatter en kritisk gjennomgang av anatomien på en motebransjen og undersøker prosessen og handlinger forbundet med strategiutvikling og implementering i nye og utviklingsmoteområder. Studentene skal utvikle en god forståelse av globale fremdriftsstrategier, blant annet hvordan man lager og markedsfører et motemerke i dagens digitalfokuserte verden.

De vil også ha mulighet til å utdype deres innsikt i modestrategier ved å gjennomføre et internasjonalt eller industrielt konsulteprosjekt takket være GCU Londons sterke forbindelser med ledende organisasjoner innen moteindustrien.... [-]


MSc Business Analytics

Warwick Business School
Campus Heltidsstudier 12 måneder August 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry

Bygg din kvantitative rådgivning ferdigheter med våre MSc Business Analytics. Bli med oss ​​å få en forståelse av rollen til forretningsanalyse i å løse business problemer, forbedre forretningssans og kommunikasjonsevner, og få kommersielle forskningserfaring. [+]

Lær hvordan du kan oppnå forretningsinnsikt fra intelligent bruk av store datasett

Er du ute etter å bygge kvantitative konsulentferdigheter?

Bli med oss ​​å lære hvordan å få innsikt fra store datasett gjennom å bruke statistiske metoder, optimalisering teknikker og prediktive modeller, og bruke disse til virksomheten problemer.

Få en forståelse av rollen til forretningsanalyse i en organisasjon, forbedre forretningssans og kommunikasjonsevner, og få noen kommersiell forskningserfaring for din CV gjennom prosjektet og avhandling.

Vårt partnerskap med IBM og SAS sikrer at fokus er på både faglig og praktisk dyktighet, inkludert to moduler (Analytics i praksis og tekst Analytics) som ble utviklet i fellesskap med disse selskapene.... [-]


Master Of Science In Business, Innovasjon Og Entrepreneuriship

INSEEC London
Campus Heltidsstudier August 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

The MSc Business, Innovation and Entrepreneuriship tog entreprenører, strategi og organisering konsulenter, prosjektledere [+]

Master of Science in Business, Innovation and Entrepreneuriship

&nbsp

The MSc Business, Innovation and Entrepreneuriship tog entreprenører, strategi og organisering konsulenter, prosjektledere og salgsledere. Det er rettet mot vitenskapelige og / eller ingeniør studenter som ønsker å skaffe seg strategiske, ledelsesmessige, økonomiske, kommersielle og entreprenørskap expertises. Programmet oppfyller behovene til bedrifter i trening allsidige ledere i stand til å ta globale beslutninger. Det gir også reell merverdi i forhold til virksomheten utviklingsprosjekt og bedriftsetablering. Kurs

MANAGEMENT JURIDIQUE, finansmannen ET FINANSPOLITIKK

&nbsp... [-]


Msc I Internasjonal Ledelse Og Forretningsutvikling

Glasgow Caledonian University, London (GCU London)
Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 3 år January 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London + 1 fler

MSc International Management and Business Development gir studentene en helhetlig forståelse av de utfordringer ledere som opererer i et internasjonalt organisatoriske miljøet samt de strategier, retningslinjer og praksis nøkkelen til å utvikle eksisterende eller nye virksomheter på en ansvarlig måte. [+]

Dette kurset er utviklet for å utvikle ledere som med hell kan operere i den dynamiske, raske globale forretningsverdenen.

Dette programmet er akkreditert av Chartered Management Institute (CMI). Studentene er kvalifisert til Associate Membership mens de studerer på programmet, og underlagt CMI-godkjenning, kan også bli tildelt et CMI Diploma Level 7 i strategisk ledelse og ledelse.

Utviklet som svar på veksten av globaliseringen, går programmer din teoretiske kunnskaper og praktiske ferdigheter i internasjonal ledelse og forretningsutvikling, samtidig utvikle din evne til å tilpasse seg disse på tvers av ulike kulturmiljøer.

Den MSc International Management og forretningsutvikling gir studentene en helhetlig forståelse av de utfordringer ledere som opererer i et internasjonalt organisatoriske miljøet samt de strategier, retningslinjer og praksis nøkkelen til å utvikle eksisterende eller nye virksomheter på en ansvarlig måte.... [-]


Ms Forretningsanalyse Og Informasjonshåndtering

Krannert School of Management, Purdue University
Campus Heltidsstudier 11 måneder June 2018 USA West Lafayette

Master of Science in Business Analytics og Information Management er utviklet for å utdanne studenter i state-of-the-art informasjonsteknologi og analytiske teknikker. Studentene skal gjennomgå en grundig pensum og utvikle fortrolighet med en rekke programvareverktøy i dag brukes i virksomheten. [+]

I flere tiår har den Krannert School of Management brukes en analytisk tilnærming til virksomheten for å utvikle industriledere. Vi er spesialister på å utvikle studenter som tar sikte på å bygge på sine STEM bakgrunn for å etablere, bly, og vokser fremtredende organisasjoner.

De Master of Science in Business Analytics og Information Managementer designet for å utdanne studenter i state-of-the-art informasjonsteknologi og analytiske teknikker. Studentene skal gjennomgå en grundig pensum og utvikle fortrolighet med en rekke programvareverktøy i dag brukes i virksomheten. Studentene skal også ha muligheter til å være involvert i erfaringskunnskap.

Dette programmet fokuserer like mye på begge teknologiene og teknikker for å bedre forberede studentene på den nåværende og fremtidige landskapet av forretningsdata. Studentene vil ha bredere eksponering for ulike funksjonelle områder av virksomheten og hvordan de bruker informasjon. Videre skal studentene også kunne spesialisere seg i områder av interesse som forsyningskjeden. Dette programmet tilbyr unik behandling av data analytics, gamification, og optimalisering modellering og betydelig dybde i SAS modellering og bruk. Mange kurs vil bli kombinert med andre masterprogrammer for å sikre studentene utvikle kompetanse til å arbeide i tverrfaglige team og på tvers av funksjonelle grenser. Studentene har tilgang til jobbsøking rådgivning, on-campus rekruttering, og et mangfold av karriereressurser.... [-]


Master Of Science I Business Intelligence

Saint Joseph's University, Haub School of Business
Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år September 2018 USA Philadelphia + 1 fler

Vår STEM utpekte graduate program tilbyr en unik og streng tilnærming til forretningsutdanning. Ved å integrere teknologi, kvantitative ferdigheter og analyser i en relevant virksomhet [+]

En mastergrad i data-drevet profesjonell

I over et tiår har Saint Josephs sivilingeniør i Business Intelligence

Dette STEM-utpekte programmet forbereder 21. århundre fagfolk for å drive organisatorisk ytelse på alle funksjonelle områder ved å bruke data for å utvikle nye muligheter, få konkurransefortrinn, identifisere effektive strategier og forbedre beslutningstaking.

Nyutdannede fra MS i Business Intelligence

Hvorfor tjene Master i Business Intelligence

- Relevante og aktuelle akademikere

Ved å integrere teknologi, kvantitative ferdigheter og analyser i en relevant forretningskontekst, gir dette programmet grunnlaget du trenger for å effektivt trekke ut og evaluere data for beslutningstaking. Denne kompetansen gjør at du kan skille deg fra det utviklede feltet av forretningsanalyse og utvikle dybdekunnskap, samt kritiske forretningsferdigheter.... [-]


Master of Science in Business Analytics

Rensselaer Polytechnic Institute, Lally School of Management
Campus Heltidsstudier 1 år August 2018 USA Troy

[+]

Master of Science studier i Business. [-]