$close

Filtre

Se resultater

En Master of Science, eller MSc, er en grad som lar elevene fortsette sin utdanning i et bestemt felt etter en bachelorgrad. Vanligvis vil denne typen program vare mellom 1 og 2 år, avhengig av universitetet og læreplanen. Hva er en MSc i dans? En MSc i dans er en grad som fokuserer på de fysiske aspektene av dans og bevegelse. Studentene kan forvente å lære om ulike dansestiler og bevegels… Les mer

En Master of Science, eller MSc, er en grad som lar elevene fortsette sin utdanning i et bestemt felt etter en bachelorgrad. Vanligvis vil denne typen program vare mellom 1 og 2 år, avhengig av universitetet og læreplanen.

Hva er en MSc i dans? En MSc i dans er en grad som fokuserer på de fysiske aspektene av dans og bevegelse. Studentene kan forvente å lære om ulike dansestiler og bevegelser som kvalifiserer dem som kunst. De vil også bli dyktige på å lære disse bevegelsene og utførelsen av forskjellige stilarter. De vitenskapelige aspektene ved dans blir drøftet i dybden, og det kan være nødvendig med deltakelse.

De som uteksaminerer med en MSc i dans vil være utstyrt med kunnskap om vitenskapelige og terapeutiske aspekter av dans og bevegelse. Denne typen dybdeopplæring vil gjøre det mulig for kandidater å bli dyktige i koreografi og undervisning.

Det er mange forskjellige institusjoner som tilbyr denne typen utvidet utdanning, og prisene for denne typen vil variere basert på programmet. Den beste måten å forstå hvor mye et potensielt program vil koste deg, er å kontakte høgskolen eller universitetet direkte.

Nyutdannede av dette programmet vil ha en mengde forskjellige muligheter til disposisjon etter ferdigstillelse. Mange vil ha den nødvendige opplæringen til å bli profesjonelle dansere eller koreografer. Andre kan velge å undervise dans eller dansteori profesjonelt. På grunn av den økende interessen for dans og bevegelse, kan de som oppnår en MSc i Dance, forvente å være i høy etterspørsel når graden er fullført.

Hvis du tenker på å fremme din utdanning ved å forfølge en Master of Science i Dance, bør du vurdere et onlineprogram. Dette kan tillate de som bor både nasjonalt og internasjonalt for å få tilgang til ønsket grad. For å komme i gang med et kurs, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle inn hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Sarah Lawrence College
Bronxville, USA

Dans / bevegelsesterapiprogrammet ved Sarah Lawrence College er basert på den empirisk støttede forutsetningen om at kropp og sinn er sammenkoblet og samhandler i helse og syk ... +

Dans / bevegelsesterapiprogrammet ved Sarah Lawrence College er basert på den empirisk støttede forutsetningen om at kropp og sinn er sammenkoblet og samhandler i helse og sykdom. Kroppsbevegelse gir både et middel for vurdering og en intervensjonsmåte for dans / bevegelsesterapeuter, som arbeider med individer eller med grupper, i behandlingen av utviklingsmessige, medisinske, sosiale, fysiske eller psykiske funksjonsnedsettelser. Lær å bruke dans / bevegelseterapi, en psykoterapeutisk bruk av bevegelse, for å fremme den emosjonelle, kognitive, fysiske og sosiale integrasjonen til individet. -
MSc
Engelsk
Campus