close

Filtre

Se resultater

49 MScs i Ernæringsfysiologi 2020

En Master of Science i matvitenskap er en kandidats som forbereder folk til å arbeide i ulike aspekter av matproduksjon og utvikling. Som en Master of Science, tar programmet en grundig, til tverrfaglig tilnærming gi studentene en dypere forståelse av mattrygghet og vitenskap. Hva er en mastergrad i matvitenskap? Dette grad fokuserer på helse, mat kvalitet og sikkerhet, og matproduksjon. Kan… Les mer

En Master of Science i matvitenskap er en kandidats som forbereder folk til å arbeide i ulike aspekter av matproduksjon og utvikling. Som en Master of Science, tar programmet en grundig, til tverrfaglig tilnærming gi studentene en dypere forståelse av mattrygghet og vitenskap.

Hva er en mastergrad i matvitenskap? Dette grad fokuserer på helse, mat kvalitet og sikkerhet, og matproduksjon. Kandidater lærer om alle trinn i produksjonen, fra å vokse eller fangst til matlaging og forbruker. Graden trekker fra et bredt spekter av disipliner, inkludert kjemi, biologi, ernæring og kjemiteknikk. Studentene lærer om egenskaper som gir mat sin smak og helsemessige fordeler, de prosessene som vanligvis brukes i matproduksjon, og ulike metoder for å forbedre mat kvalitet eller sikkerhet.

En avansert grad i matvitenskap kan være verdifulle på grunn av den økende offentlig fokus på å produsere mat på en bærekraftig måte og forbruker bare sunn mat. Kandidater med en Master of Science i denne disiplinen er unikt rustet til å ta på seg jobber som fokuserer på sunn eller miljøvennlig matproduksjon.

Kostnaden for å tjene en Master of Science kan være vesentlig forskjellig fra en region og institusjon til den neste. Potensielle studenter bør nøye undersøke de ulike programmer for å identifisere en med håndterbare utgifter.

Folk som har studert matvitenskap kan fungere i matproduksjon, produktutvikling, eller kvalitetskontroll. Spesifikke jobber omfatter bedre vekst eller produksjonsprosesser, utvikling av nye matvarer, og hindre forurensning eller andre mattrygghet. Mat forskere kan jobbe for arbeidsgivere som spenner fra store selskaper til offentlige etater.

I dag kan MSc i Food Science være tjent online. Siden mange institusjoner fortsatt ikke tilbyr denne graden, kan nettbaserte kurs være et utmerket alternativ for folk som ønsker å fullføre en utdanning uten å flytte eller å gi opp en nåværende jobb. Alle som er interessert i denne graden kan lett lære mer om læreplaner, priser og andre grad programdetaljer. Søk etter ditt program under og kontakt direkte inntakskontoret på skolen av ditt valg ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Minimér
Related fields of study
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
KU Leuven
Leuven, Belgia

Denne toårige europeiske mesteren fremmer innovasjon og teknologi som hjelper deg med å utmerke deg med fremtidige behov og bærekraft innenfor FOOD4S ("matstyrken") -paradigme ... +

Denne toårige europeiske mesteren fremmer innovasjon og teknologi som hjelper deg med å utmerke deg med fremtidige behov og bærekraft innenfor FOOD4S ("matstyrken") -paradigmet: Sustainable Food Systems Science and Engineering. -
MSc
Fulltid
2 år
Engelsk
Campus
 
EM Normandie Business School
Rouen, Frankrike

Dette programmet er undervist i fransk.

Dette programmet er undervist i fransk. -
MSc
Fulltid
Fransk
sep. 2020
15 May 2020
Campus
 
ISARA Lyon
Lyon, Frankrike

Er du interessert i bærekraftig matproduksjon “fra gård til gaffel” og hvordan håndtere matforedling og annen matproduksjonsrelaterte aktiviteter på en bærekraftig måte? Vil d ... +

Er du interessert i bærekraftig matproduksjon “fra gård til gaffel” og hvordan håndtere matforedling og annen matproduksjonsrelaterte aktiviteter på en bærekraftig måte? Vil du studere i internasjonal sammenheng? Da er det europeiske MSc-programmet Sustainable Food Systems det riktige valget for deg! -
MSc
Fulltid
2 år
Engelsk
sep. 2020
Campus
 
Curtin University
Perth, Australia

Matindustrien er en av de største i verden. Veksten, spesielt inn i eksportmarkedet, krever et høyt nivå av teknologi så vel som profesjonelt trente individer til å anvende de ... +

Matindustrien er en av de største i verden. Veksten, spesielt inn i eksportmarkedet, krever et høyt nivå av teknologi så vel som profesjonelt trente individer til å anvende denne teknologien. Våre studiekurs i denne fagfeltet kan tilby forskjellige og utfordrende karrierer og er designet for å gi profesjonell opplæring til de som allerede er ansatt i matindustrien og de i andre vitenskapsfelt. -
MSc
Fulltid
2 år
English
juli 2020
Campus
 
UAEU United Arab Emirates University
Al Ain, De forente arabiske emirater

Institutt for matvitenskap foreslår masterprogram i matvitenskap som vil gi studentene en mulighet til å få avansert kunnskap relatert til matkvalitet og sikkerhet, matkjemi o ... +

Institutt for matvitenskap foreslår masterprogram i matvitenskap som vil gi studentene en mulighet til å få avansert kunnskap relatert til matkvalitet og sikkerhet, matkjemi og -analyse, matprosessering og prosjektering samt innovativ og funksjonell mat. Masterprogram i matvitenskap er designet for å styrke og styrke studentens kunnskap om vitenskapelige prinsipper og prosesser som brukes til å produsere sikre og høykvalitetsmat. -
MSc
Fulltid
Deltid
2 år
Engelsk
jan. 2021
31 okt. 2020
Campus
 
EIT Food
Warsaw, Polen +5 Mer

Flaggskipet Master i Food Systems-programmet er EIT Food unike tilbud for å utvikle topp talent for næringsmiddelindustrien. Programmet er basert på en kombinasjon av grunnleg ... +

Flaggskipet Master i Food Systems-programmet er EIT Food unike tilbud for å utvikle topp talent for næringsmiddelindustrien. Programmet er basert på en kombinasjon av grunnleggende ferdigheter for å bli effektive innovatører og entreprenører i matsektoren sammen med viktige tekniske ferdigheter som er skreddersydd til den enkelte karriere Pathway for hver elev. -
MSc
Fulltid
4 semestre
Engelsk
sep. 2020
Campus
 
Manchester Metropolitan University Online
UK Online, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Manchester Metropolitan University har banet vei i ernærings- og matvitenskapelig forskning siden 1880. Denne unike mastergraden i matvitenskap og innovasjon kombinerer Manche ... +

Manchester Metropolitan University har banet vei i ernærings- og matvitenskapelig forskning siden 1880. Denne unike mastergraden i matvitenskap og innovasjon kombinerer Manchester Mets rike kompetanse med ny teknologi for å gi deg den spesialiserte mat- og ernæringskunnskapen du trenger for å lykkes. -
MSc
Deltid
24 måneder
Engelsk
May 2020
Nettstudier
 
University of Szeged
Szeged, Ungarn

En sertifisert matvitenskaps- og teknologiingeniør er dyktig innen produksjon, teknologi, planlegging av drift, styring av økonomiske prosesser, utvikling av produkter, kvalit ... +

En sertifisert matvitenskaps- og teknologiingeniør er dyktig innen produksjon, teknologi, planlegging av drift, styring av økonomiske prosesser, utvikling av produkter, kvalitetssikring, anbudsskriving, og er i stand til å gjennomføre ledelsesoppgaver samtidig som man tar hensyn til tekniske og økonomiske aspekter. -
MSc
Fulltid
4 semestre
Engelsk
Campus
 
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Washington, USA

Master of Science i Food Safety Regulation er utformet for å gi studentene en forståelse av de juridiske og regulatoriske kompleksitetene i matproduksjon, merking og distribus ... +

Master of Science i Food Safety Regulation er utformet for å gi studentene en forståelse av de juridiske og regulatoriske kompleksitetene i matproduksjon, merking og distribusjon. Programmet skal gi studentene den kunnskapen som kreves for bedrifter og organisasjoner som vokser, behandler, distribuerer eller selger mat og drikkevarer, samtidig som de overholder føderale og statlige forskrifter for produksjon, distribusjon og kommersialisering av matvarer. -
MSc
Deltid
Engelsk
Nettstudier
 
ISA Lille - Graduate School of Agriculture and Bioengineering
Lille, Frankrike

ISA Lille tilbyr et Master of Science og Engineering gradprogram med spesialisering innen matvitenskap, undervist på engelsk eller på fransk, dekker emner innen bærekraftig le ... +

ISA Lille tilbyr et Master of Science og Engineering gradprogram med spesialisering innen matvitenskap, undervist på engelsk eller på fransk, dekker emner innen bærekraftig ledelse av matproduksjon, kvalitet, sikkerhet og industri. -
MSc
Fulltid
2 år
Engelsk
sep. 2020
24 May 2020
Campus
 
ZHAW School of Life Sciences And Facility Management
Wädenswil, Sveits

I dette masterprogrammet behandler du innovative løsninger for næringsmiddelindustrien. Du anerkjenner innovasjon som en helhetlig prosess og utvikler nye produkter og prosess ... +

I dette masterprogrammet behandler du innovative løsninger for næringsmiddelindustrien. Du anerkjenner innovasjon som en helhetlig prosess og utvikler nye produkter og prosesser effektivt fra råvarer til levering. Du vurderer kunnskapen om teknologi, mat, emballasje, forsyningskjede, strategi og design. -
MSc
Fulltid
Deltid
3 - 7 semestre
Engelsk
sep. 2020
30 april 2020
Campus
 
University of Turku
Turku, Finland

Mastergradsprogrammet i matutvikling gir deg kompetanse for å møte utfordringene innen forskning og utvikling i matindustrien og akademia.

Mastergradsprogrammet i matutvikling gir deg kompetanse for å møte utfordringene innen forskning og utvikling i matindustrien og akademia. -
MSc
Fulltid
2 år
Engelsk
aug. 2021
20 jan. 2021
Campus
 
Cranfield University
Cranfield, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Mat sikkerhet er en av de største bekymringene i vår tid. Produksjon av tilstrekkelig og næringsrik mat til alle, ved hjelp av tilgjengelige resurser på en fornuftig og bærekr ... +

Mat sikkerhet er en av de største bekymringene i vår tid. Produksjon av tilstrekkelig og næringsrik mat til alle, ved hjelp av tilgjengelige resurser på en fornuftig og bærekraftig måte, er en sentral prioritering over hele verden, spesielt med tanke på de forventede effektene av klimaendringer på matproduksjon. -
MSc
Fulltid
Deltid
Engelsk
okt. 2020
Campus
 
University of Algarve
Faro, Portugal

Målet med MSc-programmet i matteknologi er å gi en generell forståelse av mategenskaper og produksjon, og kunnskap om teknologier involvert i produksjonen av trygg og sunn mat ... +

Målet med MSc-programmet i matteknologi er å gi en generell forståelse av mategenskaper og produksjon, og kunnskap om teknologier involvert i produksjonen av trygg og sunn mat som kvalifiserer mottakeren ikke bare til å analysere og kontrollere, men også til å designe, innovere og utvikle matproduksjonssystemer og matprodukter. -
MSc
Fulltid
2 år
Portuguese, Engelsk
Campus
 
University Of Debrecen
Debrecen, Ungarn

MSc i mattrygghet og kvalitet er utviklet for å utvikle din grunnleggende kunnskap og forbedre den gjennom søknad og forskning.

MSc i mattrygghet og kvalitet er utviklet for å utvikle din grunnleggende kunnskap og forbedre den gjennom søknad og forskning. -
MSc
Fulltid
4 semestre
Engelsk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre