33 MScs i Ernæringsfysiologi 2020

En Master of Science i matvitenskap er en kandidats som forbereder folk til å arbeide i ulike aspekter av matproduksjon og utvikling. Som en Master of Science, tar programmet en grundig, til tverrfaglig tilnærming gi studentene en dypere forståelse av mattrygghet og vitenskap. Hva er en mastergrad i matvitenskap? Dette grad fokuserer på helse, mat kvalitet og sikkerhet, og matproduksjon. Kan… Les mer

En Master of Science i matvitenskap er en kandidats som forbereder folk til å arbeide i ulike aspekter av matproduksjon og utvikling. Som en Master of Science, tar programmet en grundig, til tverrfaglig tilnærming gi studentene en dypere forståelse av mattrygghet og vitenskap.

Hva er en mastergrad i matvitenskap? Dette grad fokuserer på helse, mat kvalitet og sikkerhet, og matproduksjon. Kandidater lærer om alle trinn i produksjonen, fra å vokse eller fangst til matlaging og forbruker. Graden trekker fra et bredt spekter av disipliner, inkludert kjemi, biologi, ernæring og kjemiteknikk. Studentene lærer om egenskaper som gir mat sin smak og helsemessige fordeler, de prosessene som vanligvis brukes i matproduksjon, og ulike metoder for å forbedre mat kvalitet eller sikkerhet.

En avansert grad i matvitenskap kan være verdifulle på grunn av den økende offentlig fokus på å produsere mat på en bærekraftig måte og forbruker bare sunn mat. Kandidater med en Master of Science i denne disiplinen er unikt rustet til å ta på seg jobber som fokuserer på sunn eller miljøvennlig matproduksjon.

Kostnaden for å tjene en Master of Science kan være vesentlig forskjellig fra en region og institusjon til den neste. Potensielle studenter bør nøye undersøke de ulike programmer for å identifisere en med håndterbare utgifter.

Folk som har studert matvitenskap kan fungere i matproduksjon, produktutvikling, eller kvalitetskontroll. Spesifikke jobber omfatter bedre vekst eller produksjonsprosesser, utvikling av nye matvarer, og hindre forurensning eller andre mattrygghet. Mat forskere kan jobbe for arbeidsgivere som spenner fra store selskaper til offentlige etater.

I dag kan MSc i Food Science være tjent online. Siden mange institusjoner fortsatt ikke tilbyr denne graden, kan nettbaserte kurs være et utmerket alternativ for folk som ønsker å fullføre en utdanning uten å flytte eller å gi opp en nåværende jobb. Alle som er interessert i denne graden kan lett lære mer om læreplaner, priser og andre grad programdetaljer. Søk etter ditt program under og kontakt direkte inntakskontoret på skolen av ditt valg ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
EIT Food
Leuven, Belgium + 6 Mer

Flaggskipet Master i Food Systems-programmet er EIT Food unike tilbud for å utvikle topp talent for næringsmiddelindustrien. Programmet er basert på en kombinasjon av grunnleg ... Les mer

Flaggskipet Master i Food Systems-programmet er EIT Food unike tilbud for å utvikle topp talent for næringsmiddelindustrien. Programmet er basert på en kombinasjon av grunnleggende ferdigheter for å bli effektive innovatører og entreprenører i matsektoren sammen med viktige tekniske ferdigheter som er skreddersydd til den enkelte karriere Pathway for hver elev. Minimér
MSc
01 October 2020
Heltid studier
4 semestre
Engelsk
Campus
 
ZHAW School of Life Sciences And Facility Management
Wädenswil, Switzerland

I dette masterprogrammet behandler du innovative løsninger for næringsmiddelindustrien. Du anerkjenner innovasjon som en helhetlig prosess og utvikler nye produkter og prosess ... Les mer

I dette masterprogrammet behandler du innovative løsninger for næringsmiddelindustrien. Du anerkjenner innovasjon som en helhetlig prosess og utvikler nye produkter og prosesser effektivt fra råvarer til levering. Du vurderer kunnskapen om teknologi, mat, emballasje, forsyningskjede, strategi og design. Minimér
MSc
September 2020
Heltid studier
Deltid
3 semestre
30 April 2020
Engelsk
Campus
 
ISA Lille - Graduate School of Agriculture and Bioengineering
Lille, France

ISA Lille tilbyr et Master of Science og Engineering gradprogram med spesialisering innen matvitenskap, undervist på engelsk eller på fransk, dekker emner innen bærekraftig le ... Les mer

ISA Lille tilbyr et Master of Science og Engineering gradprogram med spesialisering innen matvitenskap, undervist på engelsk eller på fransk, dekker emner innen bærekraftig ledelse av matproduksjon, kvalitet, sikkerhet og industri. Minimér
MSc
September 2020
Heltid studier
2 år
24 May 2020
Engelsk
Campus
 
KU Leuven: Faculty of Bioscience Engineering
Leuven, Belgium

Interuniversitetsprogrammet i matteknologi (IUPFOOD) fokuserer på to teknologiske dimensjoner av primær og avgjørende betydning i matforedling og konservering; Omdannelse (bea ... Les mer

Interuniversitetsprogrammet i matteknologi (IUPFOOD) fokuserer på to teknologiske dimensjoner av primær og avgjørende betydning i matforedling og konservering; Omdannelse (bearbeiding) av råvarer til produkter egnet til konsum; rollen som etterhøsting og matbehandlingsenhet operasjoner i å levere trygge og næringsrike matvarer til sluttbrukeren. Disse to bekymringene er direkte oversatt til fokuspunktene i IUPFOOD-programmet. InterUniversity Programmet i Food Technology (IUPFOOD) er organisert i fellesskap av KU Leuven og Ghent University (UGent). Programmet bygger på KU Leuvens og UGents kombinert kompetanse innen forskning og utdanning innen matteknologi. Minimér
MSc
September 2020
Heltid studier
Deltid
2 år
01 March 2020
Engelsk
Campus
 
University Of Debrecen
Debrecen, Hungary

MSc i mattrygghet og kvalitet er utviklet for å utvikle din grunnleggende kunnskap og forbedre den gjennom søknad og forskning.

MSc i mattrygghet og kvalitet er utviklet for å utvikle din grunnleggende kunnskap og forbedre den gjennom søknad og forskning. Minimér
MSc
Februar 2020
Heltid studier
4 semestre
15 November 2019
Engelsk
Campus
 
University of Turku
Turku, Finland + 2 Mer

Mastergradsprogrammet i matutvikling gir deg kompetanse for å møte utfordringene innen forskning og utvikling i matindustrien og akademia.

Mastergradsprogrammet i matutvikling gir deg kompetanse for å møte utfordringene innen forskning og utvikling i matindustrien og akademia. Minimér
MSc
August 2020
Heltid studier
2 år
22 January 2020
Engelsk
Campus
 
Ecole de Management de Normandie
Caen, France + 4 Mer

Dette programmet er undervist i fransk.

Dette programmet er undervist i fransk. Minimér
MSc
01 September 2020
Heltid studier
12 December 2016
Fransk
Campus
 
Cranfield University
Swindon, United Kingdom + 1 Mer

Mat sikkerhet er en av de største bekymringene i vår tid. Produksjon av tilstrekkelig og næringsrik mat til alle, ved hjelp av tilgjengelige resurser på en fornuftig og bærekr ... Les mer

Mat sikkerhet er en av de største bekymringene i vår tid. Produksjon av tilstrekkelig og næringsrik mat til alle, ved hjelp av tilgjengelige resurser på en fornuftig og bærekraftig måte, er en sentral prioritering over hele verden, spesielt med tanke på de forventede effektene av klimaendringer på matproduksjon. Minimér
MSc
01 October 2020
Heltid studier
Deltid
Engelsk
Campus
 
University of Lincoln
Lincoln, United Kingdom

Dette programmet tar sikte på å utstyre studentene med avanserte ferdigheter, kunnskaper og kompetanse til å gjennomføre tekniske og produktledelse roller i den globalt viktig ... Les mer

Dette programmet tar sikte på å utstyre studentene med avanserte ferdigheter, kunnskaper og kompetanse til å gjennomføre tekniske og produktledelse roller i den globalt viktige agri-food sektor. Minimér
MSc
01 August 2020
Heltid studier
Engelsk
Campus
 
University of Padova
Padua, Italy

MSc i bioteknologi for matvitenskap undersøker hvordan å produsere sunnere og tryggere mat etter en tverrgående, farm / field-to-fork tilnærming. Fokusert på anvendelse av ava ... Les mer

MSc i bioteknologi for matvitenskap undersøker hvordan å produsere sunnere og tryggere mat etter en tverrgående, farm / field-to-fork tilnærming. Fokusert på anvendelse av avanserte bioteknologiske metoder innen matproduksjon og sikkerhet, er det den ideelle egenskapen mellom forbrukernes og produsenternes forespørsler i agro-matssektoren og forskningen på produksjon og matssikkerhet. Minimér
MSc
01 October 2020
Heltid studier
2 år
28 February 2019
Engelsk
Campus
 
ISARA Lyon
Lyon, France + 1 Mer

Er du interessert i bærekraftig matproduksjon "fra jord til bord" og hvordan håndtere matvareindustrien og andre matproduksjon relaterte aktiviteter på en bærekraftig måte? Øn ... Les mer

Er du interessert i bærekraftig matproduksjon "fra jord til bord" og hvordan håndtere matvareindustrien og andre matproduksjon relaterte aktiviteter på en bærekraftig måte? Ønsker du å studere i en internasjonal sammenheng? Da de europeiske MSc programmet Sustainable Food Systems er det riktige valget for deg! Minimér
MSc
01 September 2020
Heltid studier
2 år
01 March 2018
Engelsk
Campus
 
Maastricht University, Campus Venlo
Venlo, Netherlands

Master i Health Food Innovation Management forbereder studentene til å forstå prosessen med innovasjon i næringsmiddelindustrien, med en spesiell fokus på å forbedre forbruker ... Les mer

Master i Health Food Innovation Management forbereder studentene til å forstå prosessen med innovasjon i næringsmiddelindustrien, med en spesiell fokus på å forbedre forbrukernes helse og sunt kosthold oppførsel. Minimér
MSc
01 September 2020
Heltid studier
2 år
Engelsk
Campus
 
Queen's University Belfast
Belfast, United Kingdom

MSc i Avansert matssikkerhet er skreddersydd mot studenter som har som mål å jobbe eller arbeider i næringsmiddelindustrien og relaterte sektorer, og tilbyr en unik kvalifikas ... Les mer

MSc i Avansert matssikkerhet er skreddersydd mot studenter som har som mål å jobbe eller arbeider i næringsmiddelindustrien og relaterte sektorer, og tilbyr en unik kvalifikasjon innen matvaresikkerhet og sikkerhet. Minimér
MSc
18 September 2020
Heltid studier
18 August 2017
Engelsk
Campus
 
University of Helsinki
Helsinki, Finland

Thesis En masteroppgave (30 studiepoeng) inngår i mastergradsstudiet. Mat produksjonskjeder Mat kvalitet og sunn ernæring Mat produksjonskjeder Mat kvalitet og sunn ernæring P ... Les mer

Thesis En masteroppgave (30 studiepoeng) inngår i mastergradsstudiet. Mat produksjonskjeder Mat kvalitet og sunn ernæring Mat produksjonskjeder Mat kvalitet og sunn ernæring Postgraduate studier Skolepenger Innbyggere i ikke-EU / EØS-land, som ikke har fast bostedsstatus i området og forfølge sine studier på engelsk, er ansvarlige for å betale studieavgift. Du kan sjekke fra FAQ på Studyinfo nettsiden om du må betale studieavgift eller ikke. Minimér
MSc
01 August 2020
Heltid studier
2 år
11 January 2019
Engelsk, Finnish, Swedish
Campus
 
Czech University Of Life Sciences Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources
Prague, Czech Republic

The Master Kurset er ment å gi studentene en detaljert forståelse av bærekraftig landbruk og matproduksjon. Studentene skal være i stand til å avgjøre viktige egenskaper og pr ... Les mer

The Master Kurset er ment å gi studentene en detaljert forståelse av bærekraftig landbruk og matproduksjon. Studentene skal være i stand til å avgjøre viktige egenskaper og prosesser i jordbrukssystemer, og kritisk vurdere produksjon, miljømessige og sosiale aspekter. Minimér
MSc
01 September 2020
Heltid studier
2 år
Engelsk
Campus