Keystone logo

2 Deltid MSc Programmer i Ernæringsfysiologi 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Biovitenskap
  • Ernæringsfysiologi
  • Deltid
Studieretninger
  • Biovitenskap (2)
    • Tilbake til hovedkategori
    Steder
    Finn flere lokasjoner
    Gradstype
    Varighet
    Studietempo
    Språk
    Språk
    Studieformat

    Deltid MSc Programmer i Ernæringsfysiologi

    Matvitenskap fokuserer på studiet av mat, med vekt på å skape pålitelige, bærekraftige og trygge matkilder. Forstå matvitenskap kan føre til viktige funn i næringsmiddelteknologi, samt produksjon og vedlikehold av en sunn matforsyning.

    MSc, eller Master of Science, er en internasjonalt anerkjent akademisk grad som viser profesjonalitet og kunnskap om et gitt tema eller feltet. De fleste MSc programmer tar omtrent fire år å fullføre, etter som noen delta i arbeidslivet, mens andre fortsetter i klasserommet.

    Deltidslæring gjør at man kan oppnå en grad eller kvalifikasjon selv om man ikke kan gå på skolen på heltid. Man kan lære i sitt eget tempo, gradvis akkumulere studiepoeng som teller mot en endelig kvalifisering.