MSc Programmer i Ernæringsfysiologi i Parma, Italia for 2024
Filtre
Filtre
- MSc
- Italia
- Biovitenskap
MSc Programmer i Ernæringsfysiologi i Parma, Italia for 2024
Ingen programmer oppfyller søkekriteriene dine. Vennligst avgrens filtrene dine.
Clear filtersPopular education type
MSc Programmer i Ernæringsfysiologi
Osten byen i Italia - Parma er kjent for sin arkitektur og rike kulturarv. Det har noen av de eldste universitetene i Italia som Universitetet i Parma. Derfor må den som er interessert i å få en god utdanning i et tradisjonelt sted leve i Parma.
Matvitenskap fokuserer på studiet av mat, med vekt på å skape pålitelige, bærekraftige og trygge matkilder. Forstå matvitenskap kan føre til viktige funn i næringsmiddelteknologi, samt produksjon og vedlikehold av en sunn matforsyning.
Offisielt kjent som Republikken Italia, landet er funnet i Sør-Europa. Det offisielle språket er italiensk og den kulturelle rike hovedstaden er Roma. Mange av verdens 's eldste universiteter ligger i Italia, særlig ved Universitetet i Bologna (grunnlagt i 1088). Det er tre Superior Graduate Schools med "universitetsstatus ", tre institutter med status for Doctoral Colleges, som fungere på graduate og post-graduate-nivå.
MSc, eller Master of Science, er en internasjonalt anerkjent akademisk grad som viser profesjonalitet og kunnskap om et gitt tema eller feltet. De fleste MSc programmer tar omtrent fire år å fullføre, etter som noen delta i arbeidslivet, mens andre fortsetter i klasserommet.