Keystone logo

Deltid MSc Programmer i Ernæringsfysiologi i Parma, Italia for 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Italia
  • Biovitenskap
  • Deltid
Studieretninger
    Administrasjon (0)Arkitektur (0)Biovitenskap (0)Forretningsstudier (0)Bygg- og anleggsnæring (0)Bærekraftighetsstudier (0)Designfag (0)Energi (0)Generelle studier (0)Helsefag (0)
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Ingen programmer oppfyller søkekriteriene dine. Vennligst avgrens filtrene dine.

Clear filters

Deltid MSc Programmer i Ernæringsfysiologi

Osten byen i Italia - Parma er kjent for sin arkitektur og rike kulturarv. Det har noen av de eldste universitetene i Italia som Universitetet i Parma. Derfor må den som er interessert i å få en god utdanning i et tradisjonelt sted leve i Parma.

Matvitenskap fokuserer på studiet av mat, med vekt på å skape pålitelige, bærekraftige og trygge matkilder. Forstå matvitenskap kan føre til viktige funn i næringsmiddelteknologi, samt produksjon og vedlikehold av en sunn matforsyning.

Offisielt kjent som Republikken Italia, landet er funnet i Sør-Europa. Det offisielle språket er italiensk og den kulturelle rike hovedstaden er Roma. Mange av verdens 's eldste universiteter ligger i Italia, særlig ved Universitetet i Bologna (grunnlagt i 1088). Det er tre Superior Graduate Schools med "universitetsstatus ", tre institutter med status for Doctoral Colleges, som fungere på graduate og post-graduate-nivå.

MSc, eller Master of Science, er en internasjonalt anerkjent akademisk grad som viser profesjonalitet og kunnskap om et gitt tema eller feltet. De fleste MSc programmer tar omtrent fire år å fullføre, etter som noen delta i arbeidslivet, mens andre fortsetter i klasserommet.

Deltidslæring gjør at man kan oppnå en grad eller kvalifikasjon selv om man ikke kan gå på skolen på heltid. Man kan lære i sitt eget tempo, gradvis akkumulere studiepoeng som teller mot en endelig kvalifisering.