Keystone logo

MSc Programmer i Ernæringsfysiologi i Singapore for 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Biovitenskap
Studieretninger
    Administrasjon (0)Arkitektur (0)Biovitenskap (0)Forretningsstudier (0)Bygg- og anleggsnæring (0)Bærekraftighetsstudier (0)Designfag (0)Energi (0)Generelle studier (0)Helsefag (0)
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Ingen programmer oppfyller søkekriteriene dine. Vennligst avgrens filtrene dine.

Clear filters

MSc Programmer i Ernæringsfysiologi

Matvitenskap fokuserer på studiet av mat, med vekt på å skape pålitelige, bærekraftige og trygge matkilder. Forstå matvitenskap kan føre til viktige funn i næringsmiddelteknologi, samt produksjon og vedlikehold av en sunn matforsyning.

Singapore (新加坡) er en bystat i Sørøst-Asia. Grunnlagt som en britisk handel koloni i 1819, siden uavhengigheten har det blitt en av verdens 's mest velstående land, og har verdens ' s travleste havn. Singapore har seks nasjonale universiteter og er generelt godt ansett og tiltrekker utvekslingsstudenter fra hele verden.

MSc, eller Master of Science, er en internasjonalt anerkjent akademisk grad som viser profesjonalitet og kunnskap om et gitt tema eller feltet. De fleste MSc programmer tar omtrent fire år å fullføre, etter som noen delta i arbeidslivet, mens andre fortsetter i klasserommet.