Filter
Masters of Science
Nederland Studietype: Alle Pacing: Alle

Sjekk ut MScs i Forretningsledelse i Nederland

En mastergrad, eller Master of Science, er en akademisk utmerkelse skjenket dem som effektivt fullføre et bestemt sett av kurs i det som ofte er et science-basert disiplin. MSc forbedrer ofte karrieremuligheter samt inntjeningspotensialet.

Et program i forretningsledelse lærer studentene hvordan de effektivt kan interagere med og veilede andre mennesker med stor suksess. Viktig emner som kommunikasjon, forretningsadministrasjon og forretningsledelse vil vanligvis bli utforsket jevnlig.

Nederland er en bestanddel land i Kongeriket Nederland, som består av tolv provinser i Nordvest-Europa og tre øyer i Karibien. Engelsktalende elever vil ikke ha noen problemer med å finne egnede kurs. For internasjonale studenter som søker til universiteter i Nederland, flere stipender er tilgjengelige.

Master of Science i Forretningsledelse i Nederland

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:
Andre studiemuligheter i Europa

2 Resultater i Forretningsledelse, Nederland

Andre valg innen dette fagområdet:
Utrecht University

Våre Master of Science og Business Management (SBM) tilbyr deg en unik trening som gjør at du kan oversette interessante ideer til innovative produkter. ... [+]

HANDLE OM

Studentene valgte masterprogrammet Science and Business Management ved Utrecht University som det beste programmet på feltet i den årlige gjennomgangen 'beste studier' ​​av Elsevier.

KOBLE VIDENSKAPEN OG VIRKSOMHETEN

Bedrifter og institusjoner trenger fagfolk med kompetanse til å håndtere og markedsføre kunnskapsintensive produkter, samt fagfolk med en solid forståelse av de vitenskapelige prinsippene som ligger til grunn for produkter og prosesser.

Vårt masterprogram Science and Business Management (SBM) tilbyr deg en unik trening som gjør at du kan oversette interessante ideer til innovative produkter.

Våre utdanningsprogram gjør det mulig for kandidater fra bachelorprogram i natur- eller naturvitenskap å kombinere sine lidenskaper for vitenskap og næringsliv. Programmet vil utstyre deg med kunnskap og verktøy for å identifisere, håndtere og overvinne problemer som oppstår i hver fase av innovasjonsprosessen.... [-]

Nederland Utrecht
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Wittenborg University of Applied Sciences

Dette spennende kurs analyserer og evaluerer de kommersielle og administrative krefter som har bidratt til suksess for sporten virksomhet. Det gir fleksibilitet med en ny ... [+]

Dette spennende kurs analyserer og evaluerer de kommersielle og administrative krefter som har bidratt til suksess for sporten virksomhet. Det gir fleksibilitet med en nyskapende kombinasjon av blokk og online levering, noe som gjør det egnet for de som arbeider i idrettssektoren og nyutdannede som ønsker å utvikle sin kunnskap og forståelse av dette raskt voksende og viktig næring.

Spectator og deltakende idrett er et globalt fenomen, og har nylig blitt en av de raskest voksende økonomiske sektorer for både industriland og utviklingsland. Gjennom å engasjere seg med og analysere det kommersielle, media og politiske driverne av endring, er du i stand til å identifisere de faktorene som har skapt en slik vekst og kritisk diskutere implikasjoner for virksomheten, samfunn, nasjon merkevarebygging og identitet.... [-]

Nederland Apeldoorn
Åpen påmelding
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk