MSc i Forretningsledelse i Russland

Søk Master of Science studier i Forretningsledelse i Russland

Forretningsledelse

En mastergrad, eller Master of Science, er en akademisk utmerkelse skjenket dem som effektivt fullføre et bestemt sett av kurs i det som ofte er et science-basert disiplin. MSc forbedrer ofte karrieremuligheter samt inntjeningspotensialet.

Et program i forretningsledelse understreker viktigheten av organisasjonsstruktur og ledelsesstrategier i diverse forretningssammenhenger. Emner som markedsføring, human resources, regnskap og omstrukturering blir noen ganger gjennomgått.

Russland eller, også offisielt kjent som Den russiske føderasjon, er et land i det nordlige Eurasia. Utdanning i Russland er gitt hovedsakelig av staten og er regulert av departementet for utdanning og vitenskap. I Russland, tar det ca 70% av treningstiden for kontakten leksjoner med en lærer, resten 30% av arbeidsmengden viet til selvstudium av materialet.

Master of Science i Forretningsledelse i Russland

Les mer

Master i ledelse og analytics for business

Higher School of Economics
Campus Heltidsstudier 2 år September 2019 Russland Saint Petersburg

Dette integrerte programmet gir studentene den unike muligheten til å oppnå en banebrytende utdanning i tradisjonene til de beste europeiske handelshøyskolene. Programmet er klassisk strukturert med fokus på strategisk og operativ styring, samt særlig vekt på analyse og løsninger ved hjelp av Big Data. Ved å tilpasse utdanningsprosessen rundt virkelige forretningsprosjekter og digitale oppstart, kan vi trene forretningslederne og lederne av fremtiden, som er i stand til å jobbe i en kompleks, stadig utfordrende digital økonomi, samtidig som de kan utvikle nye forretningsmodeller og garantere deres suksess. [+]

Nytt Program. Første inntak i 2018

Dette integrerte programmet gir studentene den unike muligheten til å oppnå en banebrytende utdanning i tradisjonene til de beste europeiske handelshøyskolene. Programmet er klassisk strukturert med fokus på strategisk og operativ styring, samt særlig vekt på analyse og løsninger ved hjelp av Big Data. Ved å tilpasse utdanningsprosessen rundt virkelige forretningsprosjekter og digitale oppstart, kan vi trene forretningslederne og lederne av fremtiden, som er i stand til å jobbe i en kompleks, stadig utfordrende digital økonomi, samtidig som de kan utvikle nye forretningsmodeller og garantere deres suksess.

[-]