MASTERSTUDIES

4 Master of Science studier i Profesjonelle humanitære organisasjoner 2020/2021

Mange velger å starte masterstudier i et forsøk på å forbedre sine jobbmuligheter og tjene mer penger. Master of Science, eller MSc, er en internasjonalt anerkjent mastergrad tildeles de som effektivt komplett kurs i en gitt science-relaterte område.

Akkurat det er en MSc i humaniora? Mens det er bred variasjon blant humaniora masterstudier, mange sted vekt på en bred liberal arts utdanning. Felles tema for i disse programmene inkluderer engelsk, kunst, teater, dans, media, skriving, litteratur, konservering og kulturstudier, blant andre. Noen humanistiske fagretninger velger å fokusere sine studier i et bestemt område, for eksempel kulturstudier, sosial økologi, visuell kunst eller åndelighet.

Humaniora grad holdere er vanligvis i stand til å tjene mer penger enn sine karriere konkurrenter uten grader eller de med lavere grad.De finner også at de har flere karrieremuligheter tilgjengelig for dem etter å ha sikret Master of Science i humaniora betegnelse.

Humaniora masterstudier variere fra den ene til den neste når det gjelder innhold, samt undervisning kostnader. Studentene oppfordres til å ta kontakt med inntaksavdelingen i hver skole de vurderer for relevant undervisning informasjon.

Mange avgangselever på humaniora programmer finner ut at de har mange alternativer så langt som en karriere. Noen humanistiske akademikere bruke sin kunnskap om samfunnet til å anta øverste nivå stillinger i reklame eller markedsføring, mens andre jobber i journalistikk, kreativ skriving eller et beslektet skriftlig basert kapasitet. Andre ennå bli advokater, offentlige administratorer, redaktører og utgivere, mens noen velger å undervise humaniora på høyskole eller universitetsnivå. Enkelte kandidater velger å bruke utdanningen lært i en mastergrad program for å forfølge en enda høyere akademisk betegnelse.

De som er interessert i å utforske de mange Master of Science i humaniora programmer som finnes rundt om i verden blir bedt om å vurdere vår database for ytterligere informasjon. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

4 Resultater i Profesjonelle humanitære organisasjoner Filter

MSc i anvendt sosialpsykologi

HSE Higher School of Economics
MSc
sep. 2020
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Applied Social Psychology tog studenter i teoretisk og anvendt sosialpsykologi, forberede dem for yrker i akademia eller i anvendt forskning innstillinger. Studenter kan melde ...

Les mer

MSc i antropologi og utviklingsstudier

Radboud University
MSc
sep. 2020
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Dette unike masterstudiet, som er i forkant av sosial og kulturell antropologi så vel som utviklingsstudier, inkluderer også kunnskap hentet fra sosiologi, politologi, økonomi ...

Les mer

MSc i asiatiske studier

Lund University
MSc
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Masterprogrammet i asiatiske studier (MSc) er et tverrfaglig program rettet mot studenter som etter studiene ønsker å få områdekompetanse på samtids Øst- og Sørøst-Asia. ...

Les mer

MSc i statsvitenskap

Radboud University
MSc
sep. 2020
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Programmet analyserer politisk atferd, ideer, arrangementer og institusjoner med vekt på maktforhold.

Les mer