Master of Science i IT

Beste 170 Master of Science studier i IT 2018/2019

IT

En mastergrad i IT grad er en Master of Science i informasjonsteknologi. IT er et raskt voksende felt i dagens digitalt tilkoblet verden. Denne sertifiseringen ikke bare armene en hovedfags med kompetanse i informatikk; det gir også nyutdannede med et konkurransefortrinn i arbeidsmarkedet.

Personer som er interessert i å bli eksperter i datanettverk kan spørre: "Hva er en mastergrad i IT?" For å få dette høyere grad, må studentene bli dyktigere i matematikk, informatikk og kommunikasjon. Ledelsen er også inkludert i studiet dersom forskere er som vurderer administrerende team av datamaskinen forskere og ingeniører. Etter å ha blitt tildelt denne diplom, er akademikere anerkjent som eksperter på informasjonsteknologi, telekommunikasjon og datasystemer.

Når enkeltpersoner holder MSc in IT grader, arbeidsgivere ta varsel.Med Master of Science grader, er jobbsøkere anerkjent som dyktig i sitt felt, og flytte til forsiden av linjen. Denne legitimasjonen kan hjelpe nyutdannede få top-tier sysselsetting stillinger og lukrative lønninger.

Kostnaden for en MSc grad i informasjonsteknologi varierer avhengig av universitetet kurs valgt. Noen kurs tilbys på nettet, mens andre programmer har in-person klasser som møter på studiesteder rundt om i verden. Disse faktorene påvirker skolepenger og registreringsavgifter, og det er lurt å spørre om prissetting fra bestemte høyskoler.

En utdannet holder en mastergrad i IT kan arbeide i et bredt spekter av bransjer, inkludert for-profit virksomhet, ikke-for-profit virksomhet, utdanning og helsetjenester. Eksperter i datateknologi kan være ansatt i et stort konsern eller kjøre sine egne små selskaper.Stillinger som nyutdannede kan holde inkludere IT-sjef, college IT professor, senior software ingeniør / programmerer / utvikler, IT-direktør, informasjonsteknologi spesialist, eller systemadministratoren. Fordi datamaskiner er nødvendig i nesten enhver organisasjon, er himmelen grensen som jobbmuligheter er rikelig tilgjengelig for IT-eksperter.

Informasjonsteknologi er en kontinuerlig endring og blomstrende karriere felt som trenger høyt utdannede arbeidstakere. Hvis du er klar for å oppnå suksess i denne viktige arenaen, ta det neste steget. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer

MSc IT Security Management

GISMA Business School
Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år October 2018 Tyskland Hanover Berlin + 2 fler

Utvikle ferdighetene til å skape, planlegge og administrere effektive it-sikkerhetsprosesser for bedrifter med dette kurset, som er designet, levert og tildelt av Arden University. [+]

MSc IT Security Management

Utvikle ferdighetene til å skape, planlegge og administrere effektive it-sikkerhetsprosesser for bedrifter med dette kurset, som er designet, levert og tildelt av Arden University.

Du lærer hvordan du holder tritt med den raske IT-verdenen og får praktiske ferdigheter som vil gjøre deg til en uvurderlig ressurs for enhver bedrift.

Arden er en spesialist fjernundervisning universitet som har hjulpet 50.000 studenter over hele verden lykkes de siste 26 årene. I 2015 fant Ardens Studentundersøkelse at 79% av elevene så sin karriere bedre som et direkte resultat av deres studier ved universitetet.

Program undervist på engelsk i Tyskland. Fleksible betalingsplaner tilgjengelig.... [-]


MSc Computing and Technology

Northumbria University London Campus
Campus Heltidsstudier January 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Hvis du er på utkikk etter en praktisk, praktisk mastergrad, så se ikke lenger enn våre MSc Computing and Technology. [+]

Startdato: september, januar, mai

Studiekostnader (2018/19): Storbritannia / EU: £ 7995 Internasjonalt: £ 14,000

MSc Computing and Technology-programmet er utviklet spesielt for å kunne oppdatere, utvide og utdype dine kunnskaper i databehandling og IT og bredere digitale lederskap og teknologi fag, for å forbedre og akselerere dine karrieremuligheter. Ved å fullføre MSc i Computing and Technology vil du kunne demonstrere evner innen områdene Disciplin for Computing og Digital Technology.

Dette masterprogrammet er designet i samråd med partnere fra industrien for å sikre at du får oppdatert datakunnskap som kreves av arbeidsgivere over hele bransjen. Nyutdannede fra programmet vil være utstyrt til å jobbe i en rekke karrierer i IT-bransjen eller å gå videre til akademiske eller forskningsorienterte karrierer.... [-]


Master of Science (informasjonsteknologi)

Universiti Utara Malaysia
Campus Heltidsstudier January 2019 Malaysia Alor Setar Kuala Lumpur

Målet med dette programmet er å produsere kandidater med avansert kunnskap, prinsipper og ferdigheter på sikt av teoretisk og praktisk grunnlag for å designe, implementere og administrere informasjonsteknologi løsninger og ressurser og også gjenkjenne virkningen av teknologi på enkeltpersoner, organisasjon og samfunn. [+]

Master of Science (informasjonsteknologi)

Målet med dette programmet er å produsere kandidater med avansert kunnskap, prinsipper og ferdigheter på sikt av teoretisk og praktisk grunnlag for å designe, implementere og administrere informasjonsteknologi løsninger og ressurser og også gjenkjenne virkningen av teknologi på enkeltpersoner, organisasjon og samfunn.

Master of Science (Information Technology) pensum

Programmet er en 42-kreditt-timers program, bestående av 36-kreditt-timers kurs og seks-kreditt-timers prosjektoppgave. Studentene er pålagt å ta 6 sentrale kurs og 2 valgfag før de får lov til å skrive sin prosjektoppgave. Der de forventes å demonstrere sin evne i å anvende kunnskapen samt å forbedre sin skriving og andre myke ferdigheter.... [-]


MSc Strategisk IT-ledelse

Arden courses at GISMA
Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år February 2019 Tyskland Berlin + 1 fler

Dette programmet vil lære deg detaljene i samsvar med servicenivåavtaler, kunde-leverandørforhold og andre IT-aktiviteter i en organisasjon. Denne MSc er for de som er interessert i å komme inn i IT-sektoren i en strategisk kapasitet. [+]

MSc Strategisk IT-ledelse

Dette programmet vil lære deg detaljene i samsvar med servicenivåavtaler, kunde-leverandørforhold og andre IT-aktiviteter i en organisasjon. Denne MSc er for de som er interessert i å komme inn i IT-sektoren i en strategisk kapasitet.

Etter å ha studert dette MSc Strategic IT Management-programmet, vil du være godt rustet til å inngå en ledende rolle i IT-sektoren, eller å ta strategiske ferdigheter til en ikke-IT-spesialistposisjon.

Denne MSc er levert og tildelt av Arden University, som spesialiserer seg på fjernundervisning; 79% av elevene rapporterte at de så forbedringer i karrieren etter å ha studert med Arden.

Program undervist på engelsk i Tyskland. Fleksible betalingsplaner tilgjengelig.... [-]


Master of Science i det for energi

TUB Campus El Gouna
Campus Heltidsstudier 2 år October 2018 Tyskland Berlin Egypt El Gouna + 2 fler

Hvis du er innehaver av en bachelorgrad eller du har tilsvarende kvalifikasjoner i ingeniørfag og du søker etter et fremragende masterprogram, er Campus El Gouna av Technische Universität Berlin et utmerket valg for deg. [+]

Master of Science i IT for energi

Mastergraden i informasjonsteknologi for energi

Hvis du er innehaver av en bachelorgrad eller du har tilsvarende kvalifikasjoner i ingeniørfag og du søker etter et fremragende masterprogram, er Campus El Gouna av Technische Universität Berlin et utmerket valg for deg.

Informasjonsteknologi og implementering i energisektoren er et utfordrende tema som griper mer og mer oppmerksomhet som det er viktig for implementering i energibransjen. Informasjons teknologier for energiprogram på TU Berlin Campus El Gouna er et nylig innført masterprogram, unikt i sitt slag i MENA-regionen. ITE-programmet omhandler design, utvikling, optimalisering og realisering av fornybar energi og fossile brenselbaserte energikonverteringsanlegg med støtte fra informasjonsteknologi. I mellomtiden dekker ITE-programmet anvendelsen av informasjonsteknologier utviklet i energidomenet. De viktigste bruksområdene er elektrisitetsproduksjon, energilagring og energiforbruk. Studentene lærer å analysere, designe og implementere informasjonsteknologi til energisektors behov. Økende energieffektivitet, samt kostnadseffektivitet og miljøeffektivitet av energikonverteringsprosesser som er mest betydningsfulle og komplekse uro på energiområdet. Begge vinterbetingelsene i det 2-årige programmet finner sted på Campus i El Gouna. I sommermånedet holdes forelesninger på hovedcampus i Berlin. Studentene er derfor utsatt for to helt forskjellige studiemiljøer, og tilbyr en unik tverrfaglig og interkulturell opplevelse.... [-]


Mastergrad i informasjonsteknologi (informasjonsteknologi ledelse) informasjonssikkerhet konsentrasjon 21-måneders spor

Carnegie Mellon University in Australia
Campus Heltidsstudier 21 måneder January 2019 Australia Adelaide

Studenter som studerer i MSN-ITM-programmet (Information Technology Management) (MSIT-ITM), har mulighet til å utføre en informasjonssikkerhetskonsentrasjon som en del av deres program. Den MSIT-ITM (Information Security Konsentrasjon) fokuserer på behovet for å tilpasse seg endrede inntrengeren landskapet og for å få en dypere forståelse av risikostyring, informasjonssikkerhet og personvern. Studenter som studerer Information Security Konsentrasjon oppgradere med en Master of Science i informasjonsteknologi (MSIT-ITM) med en konsentrasjon i Information Security. [+]

Studenter som studerer i Master of Science i Informasjonsteknologi (IT) 21-måneders spor kan gjennomføre en informasjonssikkerhetskonsentrasjon som en del av deres program.

Den MSIT-ITM (Information Security Konsentrasjon) fokuserer på behovet for å tilpasse seg endrede inntrengeren landskapet og for å få en dypere forståelse av risikostyring, informasjonssikkerhet og personvern. Det trekker på kompetanse innen forskning, drift og analyse fra den verdensberømte CERT Coordination Center (CERT® / CC) ligger ved Carnegie Mellon Software Engineering Institute. Utpekt som et nasjonalt senter for faglig dyktighet i Cyber ​​Defence Utdanning av National Security Agency, er Carnegie Mellon unikt kvalifisert til å gi slik opplæring.... [-]


Master of Science informasjon og teknologi

California Lutheran University
Nettstudie Campus Heltidsstudier Deltid 36 timer USA Thousand Oaks + 1 fler

Data, analyser og forvaltning av informasjonsteknologi er sentrale ferdigheter i dagens marked. Vår MSIT programmet gir studentene en solid og framtidsrettet teknisk grunnlag brukes til å effektivt planlegge, designe, implementere og administrere IT-systemer. [+]

Oversikt

Data, analyser og forvaltning av informasjonsteknologi er sentrale ferdigheter i dagens marked. Vår MSIT programmet gir studentene en solid og framtidsrettet teknisk grunnlag brukes til å effektivt planlegge, designe, implementere og administrere IT-systemer.

Hurtigfakta Studenter kan starte programmet i august, november, februar eller mai hvert år.

MSIT forbereder studentene til å være sterke tekniske ledere, klar til å lede IT-aktivert organisasjonsendring. Programmet er utviklet for å være konstant relevant og praktisk for å arbeide fagfolk.

Karriere i etterspørselen

En master i Information Systems regnes av Forbes Magazine å være "The Best mastergrad", med en anslått sysselsettingsvekst på 30 prosent gjennom 2020. Occupational Outlook Handbook plasserer ulike IT-yrker i fem av de 20 beste vekstposisjoner landsdekkende, og i sju av de 10 øverste plasseringene i form av jobben vekst i Los Angeles County.... [-]


Informasjonshåndtering og bedriftsteknologi

Loughborough University School of Business and Economics
Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 4 år October 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Loughborough + 1 fler

Utviklet med industrien og kommersielt relevant, har som mål dette programmet til å produsere kandidater som har tilegnet seg en forståelse av de faglige, ledelsesmessige og tekniske dimensjoner av informasjonsforvaltning og forretningsteknologi. [+]

Utviklet sammen med industrien for å være kommersielt relevant, er vår spesialist program utviklet for å produsere kandidater som forstår de faglige, ledelsesmessige og tekniske dimensjoner av informasjon og forretningsutvikling teknologi.

Det er for tiden mangel på hybridledere innen industri og dette programmet har blitt utviklet spesielt for å ta dette gapet.

Som student vil du ha nytte ikke bare fra våre anerkjente akademiske forelesere og state-of-the-art fasiliteter, men også fra en rekke tilleggsmuligheter, inkludert industri høyttalere fra selskaper som BT, IBM og SAP.

Nyutdannede av dette kurset er utstyrt med kjernen ferdigheter som kreves for å få en første profesjonelle innlegg i sektoren, samt læring og lederegenskaper som trengs for faglig utvikling utover det.... [-]


MS Informasjonsteknologi

McCombs School of Business
Campus Heltidsstudier 10 måneder July 2019 USA Austin

Texas mastergrad i informasjonsteknologi og ledelse reagerer på behovet for talent med en 10 måneders, STEM utpekt grad som skaper bedriftsledere forberedt på forstyrrende innovasjoner på grunn av nye teknologier, for eksempel kognitiv databehandling og Internett av ting. [+]

Informasjonsteknologi endrer kontinuerlig opplevelsen av forretningsmessige, sosiale og til og med fysiske samspill verden over. Store data og tingets internett er ikke lenger fangstfraser, men virkelige trender som påvirker flere trillioner dollar-transaksjoner. Arbeidsmarkedet gjenspeiler det presserende behovet for adaptive ferdigheter som kreves for å svare på utviklingen innen informasjonsteknologi. Arbeidsledigheten i IT-bransjen ligger på historisk lavt nivå, og mer enn halvparten av de 25 beste betalende jobbene finnes innen IT-sektoren.

Texas mastergrad i informasjonsteknologi og ledelse reagerer på behovet for talent med en 10 måneders, STEM utpekt grad som skaper bedriftsledere forberedt på forstyrrende innovasjoner på grunn av nye teknologier, for eksempel kognitiv databehandling og Internett av ting. MSITM-programmet tilbyr:... [-]


MSc Informasjonsteknologi Management

Sheffield Hallam University
Campus Heltidsstudier 1 år September 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Sheffield

MSc Information Technology Management vil gjøre det mulig for deg å komme videre i dette stadig skiftende og voksende feltet. Våre ekspertveiledere hjelper deg med å utforske teknologi og potensielle applikasjoner ved hjelp av våre banebrytende fasiliteter. Kombinasjonen av praktisk og teoretisk studie vil utstyre deg med avansert kunnskap og et solid grunnlag for din fremtidige karriere. Du vil utforske hvordan det bidrar til selskapets konkurransefortrinn, slik at de kan innovere og vokse. Dette kurset handler ikke om ren datavitenskap eller forretningsteori. Hver modul fokuserer på hvordan læringen kan brukes i virkelige situasjoner, og øker arbeidsprosessen. Du vil uteksaminere deg med de ferdigheter og kunnskaper du trenger for å starte eller videreutvikle en vellykket karriere i IT-bransjen. [+]

MSc Informasjonsteknologi Management

Dette kurset vil gjøre det mulig for deg å bruke real-world forretnings- og ledelsesvitenskap til IT-problemstillinger og utfordringer, og forberede deg på en karriere i IT-bransjen.

Kombiner praktisk IT-opplæring med anvendt forretningsadministrasjonsteoriLær å utvikle, designe og administrere IT-systemer og teknologierForstå og utforske potensielle bruksområder av nye og nye teknologierBruk dine ferdigheter og kunnskaper til virkelige kommersielle scenarierUtvikle faglige og profesjonelle ferdigheter som vil utstyre deg for den globale næringslivetGraduate som en kompetent, kompetent og ansatt IT- og forretningsadministrasjonsspesialist... [-]

MSc i datateknikk

Jacobs University
Campus Heltidsstudier 2 år September 2019 Tyskland Bremen

Datateknikk er en ny profesjon opptatt av store data tilnærminger til datainnsamling, dataforvaltning og dataanalyse. MSc programmet ved Jacobs University tilbyr en fascinerende og dyp innsikt i metoder og teknologier i dette raskt voksende området. [+]

Big Data og datateknikk

Big data har vist seg å ha gigantisk potensial, men stiller store utfordringer samtidig. På den ene side er store data kjører den neste fasen av teknologisk innovasjon og vitenskapelige funn. Følgelig har store data blitt kalt "gull" av den digitale revolusjonen og informasjonsalderen. På den annen side er det totale volumet av data som vokser i et tempo som synes å være vanskelig å kontrollere. I lys av dette har det blitt bemerket at vi er "drukne i et hav av data". Konfrontert med disse utsiktene og risiko, verdens krever en ny generasjon av dataspesialister. Datateknikk er en ny profesjon opptatt av store data tilnærminger til datainnsamling, dataforvaltning og dataanalyse. Gi deg med up-to-date kunnskap og cutting-edge dataverktøy, har datateknologi alt som det tar å mestre den æra av store data.... [-]


MS i informasjonssikkerhet (MSIS)

Lewis University
Nettstudie Campus Heltidsstudier Deltid 2 år September 2019 USA USA Online Romeoville Albuquerque Oak Brook Tinley Park + 6 fler

Beskytt organisasjoner ved å beskytte dataene sine. Informasjonssikkerhet fagfolk er i stor etterspørsel - enkeltpersoner kvalifisert til å analysere, planlegge og implementere datasikkerhetsstrategier for å sikre organisasjoner og deres data. [+]

Master of Science i informasjonssikkerhet (MSIS)

Beskytt organisasjoner ved å beskytte dataene sine. Informasjonssikkerhet fagfolk er i stor etterspørsel - enkeltpersoner kvalifisert til å analysere, planlegge og implementere datasikkerhetsstrategier for å sikre organisasjoner og deres data.

Lewis University MSIS-grad er designet for å:

Gi deg tekniske ferdigheter og teknikker for å sikre en rekke databehandlingsplattformerLær deg å gjøre ledelsesbeslutninger informert av sikkerhetshensyn, blant annet hvordan du kvantifiserer verdien av IT-eiendeler og risikoen forbundet med å miste demHjelper deg med å forstå datavitenskapen som ligger til grunn for cyberangrep og innsats for å motvirke dem, slik at du kan reagere på nye angrep når de utvikler segUndersøk sårbarhetene knyttet til databasesystemer, webapplikasjoner og operativsystemer, hvordan du finner dem, og hvordan du gjenoppretter data ødelagt når slike systemer er kompromittertOverfør de juridiske, etiske og personvernsprosessene som er forbundet med informasjonssikkerhetForbered deg på å ta høyt ansett CISSP sertifisering eksamen... [-]

Master i Computer Information Systems og Informasjonsteknologi (MSc)

University of Central Missouri
Campus Heltidsstudier 2 år January 2019 USA Warrensburg

Master of Science i datasystemer og informasjonsteknologi (MS CIS [+]

Master of Science i datasystemer og informasjonsteknologi (MS CIS

Programmet er fullt akkreditert av AACSB International.

Over fem tiår med eksellens!

Master of Science i datasystemer og informasjonsteknologi (MS CIS

Master of Science i Computer Information Systems

Software Engineeringe-handel / Internett-teknologierPersonlig oppmerksomhet

Vår 19-til-1-student-til-fakultet-ratio betyr at du får den personlige oppmerksomheten du fortjener. Du lærer fra erfarne fakultet medlemmer som er nasjonalt anerkjente forskere. De er dedikert til å veilede deg og gjøre alt de kan for å hjelpe deg med å lykkes.

Tenk kvalitet, tenk MS CIS

MS CIS

Opptak er gitt på grunnlag av personens faglige evne og potensial evaluert gjennom akademisk rekord, arbeidserfaring og testresultater. Kursene som er fullført før mottak av en lavere grad kan ikke brukes mot SNG... [-]


MSc i Cyber ​​Security

Manchester Metropolitan University
Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 3 år September 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Manchester + 1 fler

Kurset tar sikte på å gi studentene ferdigheter til å designe, implementere og administrere datasikkerhetssystemer, ved hjelp av programvare og nettverksteknologi. Denne tittelen inneholder også de grunnleggende, sentrale elementene i rettsmedisinske beregninger: rettsmedisin og de juridiske og etiske problemene som er involvert i enhver digital undersøkelse. [+]

Oversikt

Kurset tar sikte på å gi studentene ferdigheter til å designe, implementere og administrere datasikkerhetssystemer, ved hjelp av programvare og nettverksteknologi. Denne tittelen inneholder også de grunnleggende, sentrale elementene i rettsmedisinske beregninger: rettsmedisin og de juridiske og etiske problemene som er involvert i enhver digital undersøkelse.

Studentene vil få en bred forståelse av de ulike nivåene av datasikkerhet og nettverkssikkerhet sammen med de grunnleggende faser av en rettsmedisinsk undersøkelse og av databehandling generelt. De vil undersøke trådløse kommunikasjonssystemer; nettverk; operativsystemer og interfacing socket programmering; servere og deres sikkerhetsimplikasjoner; og planlegging og implementering av nettverkssikkerhetsstyring, inkludert sikkerhet, risikoanalyse og planlegging av katastrofeutvinning.... [-]


Mastergradsprogram i informasjonssikkerhet og kryptografi: kryptering og datasikkerhet

University of Turku
Campus Heltidsstudier 2 år August 2019 Finland Turku

Kryptografi og datasikkerhet hovedfag i masterprogrammet i informasjonssikkerhet og kryptografi fokuserer på matematiske grunnlag for kryptering og datasikkerhet. [+]

masters.utu.fi

Bygg en karriere i informasjonssikkerhetsteknologi og -kritikk!

CRYPTOGRAFISK OG DATASIKKERHET MAJOR SUBJECT I MASTER'S GRADE PROGRAMMET I INFORMASJONSSIKKERHET OG KRYPTOGRAFI FOKUSER PÅ MATEMATISKE GRUNDLAG AV KRYPTOGRAFI OG DATASIKKERHET.

Kryptering og datasikkerhet hovedfag utdanner fremtidige eksperter med sterk og bred kunnskap om matematiske aspekter ved kryptering og datasikkerhet. Studentene kan også utfylle sin teoretiske kunnskap med kursene i Networked Systems Security for å oppnå dyp og vesentlig opplæring og ekspertise innen nettverkssystemets sikkerhet og fagfelt.

PROGRAMSTRUKTURAvansert nivå studier i hovedfaget 50 studiepoengSpråk, mellomnivå og valgfag 40 studiepoengAvhandling for Master of Science grad 30 studiepoengAKADEMISK FORTREFFELIGHET... [-]