Master of Science i IT

Beste 183 Master of Science studier i IT 2018

IT

En mastergrad i IT grad er en Master of Science i informasjonsteknologi. IT er et raskt voksende felt i dagens digitalt tilkoblet verden. Denne sertifiseringen ikke bare armene en hovedfags med kompetanse i informatikk; det gir også nyutdannede med et konkurransefortrinn i arbeidsmarkedet.

Personer som er interessert i å bli eksperter i datanettverk kan spørre: "Hva er en mastergrad i IT?" For å få dette høyere grad, må studentene bli dyktigere i matematikk, informatikk og kommunikasjon. Ledelsen er også inkludert i studiet dersom forskere er som vurderer administrerende team av datamaskinen forskere og ingeniører. Etter å ha blitt tildelt denne diplom, er akademikere anerkjent som eksperter på informasjonsteknologi, telekommunikasjon og datasystemer.

Når enkeltpersoner holder MSc in IT grader, arbeidsgivere ta varsel.Med Master of Science grader, er jobbsøkere anerkjent som dyktig i sitt felt, og flytte til forsiden av linjen. Denne legitimasjonen kan hjelpe nyutdannede få top-tier sysselsetting stillinger og lukrative lønninger.

Kostnaden for en MSc grad i informasjonsteknologi varierer avhengig av universitetet kurs valgt. Noen kurs tilbys på nettet, mens andre programmer har in-person klasser som møter på studiesteder rundt om i verden. Disse faktorene påvirker skolepenger og registreringsavgifter, og det er lurt å spørre om prissetting fra bestemte høyskoler.

En utdannet holder en mastergrad i IT kan arbeide i et bredt spekter av bransjer, inkludert for-profit virksomhet, ikke-for-profit virksomhet, utdanning og helsetjenester. Eksperter i datateknologi kan være ansatt i et stort konsern eller kjøre sine egne små selskaper.Stillinger som nyutdannede kan holde inkludere IT-sjef, college IT professor, senior software ingeniør / programmerer / utvikler, IT-direktør, informasjonsteknologi spesialist, eller systemadministratoren. Fordi datamaskiner er nødvendig i nesten enhver organisasjon, er himmelen grensen som jobbmuligheter er rikelig tilgjengelig for IT-eksperter.

Informasjonsteknologi er en kontinuerlig endring og blomstrende karriere felt som trenger høyt utdannede arbeidstakere. Hvis du er klar for å oppnå suksess i denne viktige arenaen, ta det neste steget. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer

MSc Strategisk IT-ledelse

GISMA Arden
Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år October 2018 Tyskland Berlin + 1 fler

Dette programmet vil lære deg detaljene i samsvar med servicenivåavtaler, kunde-leverandørforhold og andre IT-aktiviteter i en organisasjon. Denne MSc er for de som er interessert i å komme inn i IT-sektoren i en strategisk kapasitet. [+]

MSc Strategisk IT-ledelse

Dette programmet vil lære deg detaljene i samsvar med servicenivåavtaler, kunde-leverandørforhold og andre IT-aktiviteter i en organisasjon. Denne MSc er for de som er interessert i å komme inn i IT-sektoren i en strategisk kapasitet.

Etter å ha studert dette MSc Strategic IT Management-programmet, vil du være godt rustet til å inngå en ledende rolle i IT-sektoren, eller å ta strategiske ferdigheter til en ikke-IT-spesialistposisjon.

Denne MSc er levert og tildelt av Arden University, som spesialiserer seg på fjernundervisning; 79% av elevene rapporterte at de så forbedringer i karrieren etter å ha studert med Arden.

Program undervist på engelsk i Tyskland. Fleksible betalingsplaner tilgjengelig, gjelder for oktober '18!... [-]


MSc IT Security Management

GISMA Business School
Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år October 2018 Tyskland Berlin + 1 fler

Utvikle ferdighetene til å skape, planlegge og administrere effektive it-sikkerhetsprosesser for bedrifter med dette kurset, som er designet, levert og tildelt av Arden University. [+]

MSc IT Security Management

Utvikle ferdighetene til å skape, planlegge og administrere effektive it-sikkerhetsprosesser for bedrifter med dette kurset, som er designet, levert og tildelt av Arden University.

Du lærer hvordan du holder tritt med den raske IT-verdenen og får praktiske ferdigheter som vil gjøre deg til en uvurderlig ressurs for enhver bedrift.

Arden er en spesialist fjernundervisning universitet som har hjulpet 50.000 studenter over hele verden lykkes de siste 26 årene. I 2015 fant Ardens Studentundersøkelse at 79% av elevene så sin karriere bedre som et direkte resultat av deres studier ved universitetet.

Program undervist på engelsk i Tyskland. Fleksible betalingsplaner tilgjengelig, gjelder for oktober '18!... [-]


MS Cybersecurity

Webster University
Campus Heltidsstudier Deltid 18 - 24 måneder August 2018 USA Saint Louis Orlando Irvine + 3 fler

MS i Cybersecurity forbereder enkeltpersoner til krevende stillinger i offentlig og privat sektor som overvåker, driver eller beskytter kritiske datasystemer, informasjon, nettverk, infrastrukturer og kommunikasjonsnettverk. [+]

MS Cybersecurity

MS i Cybersecurity forbereder enkeltpersoner til krevende stillinger i offentlig og privat sektor som overvåker, driver eller beskytter kritiske datasystemer, informasjon, nettverk, infrastrukturer og kommunikasjonsnettverk.

Studentene vil være velbevandste til å anvende sin kunnskap og kritiske tenkning relatert til innenlandske og internasjonale rettssystemer, privat og offentlig politikk og etikk, da de bruker cybersikkerhet til informasjon beskyttelse, terrorisme, svindel, tyveri, intelligens / counterintelligence, digital forensics, forebyggende og strategisk kraftoperasjonssituasjoner.

LæringsutbytteNyutdannede vil være i stand til å forklare viktige prinsipper og teorier som brukes i hele cybersikkerhetsområdet.Nyutdannede vil kunne bruke kunnskap innen cybersikkerhet for å analysere virkelige problemer.Nyutdannede vil kunne effektivt integrere kunnskap innen cybersikkerhet for å foreslå løsninger på virkelige problemer.KurskravSignert søknadsskjemaBevis for engelsk ferdighet:TOEFL: PBT 550 | iBT 80IELTS: 6,5Pearson: 53Grunnleggende transkripsjonerEssay: 300-500 ord essay på et emne etter eget valg ELLER Curriculum Vitae (CV)Ett anbefalingsbrevSertifikat for finansiering som viser $ Undervisning pluss $ 16.000Kopi av Passport ID-sideOffisielle universitets- / høyskoleutskrifter (for overføringsstudenter)Noen programmer har tilleggskrav til oppføring. Ta kontakt med din rådgiver for mer informasjon. [-]

MSc Cyber ​​Security-London Campus-

Northumbria University London Campus
Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Northumbria Universitys MSc Cyber ​​Security-program gir studentene tilgang til et nettverk av akademikere, utøvere og eksperter innen informasjon og Cyber ​​Security. Studentene vil bli introdusert til viktige teoretiske og praktiske aspekter ved hjelp av scenarier og casestudier i sanntid. De vil bli oppfordret til å stille spørsmål om nåværende tilnærminger og prosesser og undersøke nye tilnærminger, prosesser og løsninger i dette raske miljøet. [+]

Startdato: september, januar

Opplæringsgebyr 2018/19: Storbritannia / EU: £ 7995 Internasjonalt: £ 14,000

Nylig har det vært en dramatisk økning i antall høyprofilerte cybersikkerhetshendelser som er rapportert i media, for eksempel spenningen av ransomware WannaCry som krøllet mange verdensorganisasjoner som NHS. Etterspørselen etter høyt kvalifisert sikkerhetsspesialist vokser i sin helhet som bedrifter forsøker å bygge bro over det stadig voksende kompetanse gapet for å beskytte sine nettverk og data. For bedrifter er det ikke et spørsmål om om, men heller når et angrep vil skje.

Storbritannia er en av de mange regjeringer rundt om i verden som anerkjenner den alvorlige arten av trusselen som kommer fra cybersfæren (sier en rapport publisert av gov.uk).... [-]


Master Of Science I Informasjonsteknologi Management 1-Year Program

Golden Gate University
Campus Heltidsstudier 12 måneder August 2018 USA San Francisco

Starte høsten 2018, Master of Science i Informasjonsteknologi Management 1-Year Program. Studenter som fullfører dette ettårige programmet vil tjene en mastergrad og være kvalifisert for STEM OPT. Student kan kvalifisere til to stipendier og vil få hjelp med OPT jobbsøking. (GGU garanterer ikke en jobb) Fordi dette er et svært konkurransedyktig program, må søknadene bli mottatt innen 9. juli 2018. [+]

Master of Science i Informasjonsteknologi Management 1-Year Program

Master of Science i Informasjonsteknologi Management 1-årig grad er et STEM-program som starter i høst 2018 semester, 26. august 2018 . Studenter som fullfører dette ettårige programmet vil tjene en mastergrad og være kvalifisert for STEM OPT. Klasser og nødvendige workshops møtes daglig mandag til fredag. Ekstra støtte er tilgjengelig for OPT jobbsøking (GGU garanterer ikke en jobb) og ukentlige karriere seminar.

LÆRINGSUTBYTTE

Nyutdannede fra Master of Science i Information Technology Management programmet vil kunne:

Forklar rammeverket for IT-disiplinen, og identifisere både grunnleggende og støttende organisasjoner.Bidra til diskusjoner på ledelsesnivå med virksomheten om IT-støtte til strategiske mål og mål.Identifiser og adress problemer knyttet til den interne driften av IT og tilby løsninger.Delta i planleggings- og budsjetteringsprosesser for alle komponenter i IT.Bruk deres kunnskap om IT-organisasjoner til å bryte ned barrierer som eksisterer mellom IT-siloer i arbeidsmiljøet.Engasjere sitt næringsliv i en meningsfylt dialog som resulterer i et sterkt partnerskap.Integrere nye og nye teknologier i hver av de grunnleggende komponentene i IT.Bruk kunnskap som er oppnådd i programmet til ferdigstillelse av et stort capstone-prosjekt.OPPTAKSKRAV... [-]

MSc I Prosjektledelse (informasjonsteknologi)

University of Liverpool Online Programmes
Nettstudie Heltidsstudier Deltid Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Storbritannia (UK) Online Liverpool + 1 fler

Forbed din karriere som ekspertleder i komplekse IT-prosjekter med denne fullt online MSc i prosjektledelse med en spesialisering innen informasjonsteknologi. Med fokus på dagens moderne informasjonssystemer, vil denne graden. [+]

Forbedre din kompetanse som leder av komplekse IT-prosjekter med denne fullt online MSc i prosjektledelse med en spesialisering innen informasjonsteknologi. Med fokus på dagens moderne informasjonssystemapplikasjoner vil denne grad gi deg både et teoretisk rammeverk for vellykket styring av moderne informasjonssystemer / informasjonsteknologi prosjekter og verktøy og teknikker for implementering. Du vil få etterspurt kunnskaper og ferdigheter i alle aspekter av IS / IT prosjektledelse fra teknologiutviklingssykluser, arkitekturbevissthet, til styring av virtuelle lag i globalt distribuerte (onshore / offshore) miljøer, og på forhandling og styring av endring i komplekse , kulturelt mangfoldige forretningsmiljøer. Universitetet i Liverpool har blitt gjennomgått og godkjent som leverandør av prosjektledelse opplæring av Project Management Institute (PMI). Alle online MSc i prosjektledelse programmer tilbys av University of Liverpool Management School, et akkreditert medlem av AACSB International-The Association til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Bare 5% av handelshøyskolen over hele verden har fått AACSB-akkreditering. *... [-]


Master Of Science (informasjonsteknologi)

Universiti Utara Malaysia
Campus Heltidsstudier January 2019 Malaysia Kedah Kuala Lumpur

Målet med dette programmet er å produsere kandidater med avansert kunnskap, prinsipper og ferdigheter på sikt av teoretisk og praktisk grunnlag for å designe, implementere og administrere informasjonsteknologi løsninger og ressurser og også gjenkjenne virkningen av teknologi på enkeltpersoner, organisasjon og samfunn. [+]

Master of Science (informasjonsteknologi)

Målet med dette programmet er å produsere kandidater med avansert kunnskap, prinsipper og ferdigheter på sikt av teoretisk og praktisk grunnlag for å designe, implementere og administrere informasjonsteknologi løsninger og ressurser og også gjenkjenne virkningen av teknologi på enkeltpersoner, organisasjon og samfunn.

Master of Science (Information Technology) pensum

Programmet er en 42-kreditt-timers program, bestående av 36-kreditt-timers kurs og seks-kreditt-timers prosjektoppgave. Studentene er pålagt å ta 6 sentrale kurs og 2 valgfag før de får lov til å skrive sin prosjektoppgave. Der de forventes å demonstrere sin evne i å anvende kunnskapen samt å forbedre sin skriving og andre myke ferdigheter.... [-]


Master Of Science Informasjon Og Teknologi

California Lutheran University
Nettstudie Campus Heltidsstudier Deltid 36 timer USA Thousand Oaks + 1 fler

Data, analyser og forvaltning av informasjonsteknologi er sentrale ferdigheter i dagens marked. Vår MSIT programmet gir studentene en solid og framtidsrettet teknisk grunnlag brukes til å effektivt planlegge, designe, implementere og administrere IT-systemer. [+]

Oversikt

Data, analyser og forvaltning av informasjonsteknologi er sentrale ferdigheter i dagens marked. Vår MSIT programmet gir studentene en solid og framtidsrettet teknisk grunnlag brukes til å effektivt planlegge, designe, implementere og administrere IT-systemer.

Hurtigfakta Studenter kan starte programmet i august, november, februar eller mai hvert år.

MSIT forbereder studentene til å være sterke tekniske ledere, klar til å lede IT-aktivert organisasjonsendring. Programmet er utviklet for å være konstant relevant og praktisk for å arbeide fagfolk.

Karriere i etterspørselen

En master i Information Systems regnes av Forbes Magazine å være "The Best mastergrad", med en anslått sysselsettingsvekst på 30 prosent gjennom 2020. Occupational Outlook Handbook plasserer ulike IT-yrker i fem av de 20 beste vekstposisjoner landsdekkende, og i sju av de 10 øverste plasseringene i form av jobben vekst i Los Angeles County.... [-]


MS I Informasjonssikkerhet (MSIS)

Lewis University
Nettstudie Campus Heltidsstudier Deltid 2 år September 2018 USA USA Online Romeoville Albuquerque Oak Brook Tinley Park + 6 fler

Beskytt organisasjoner ved å beskytte dataene sine. Informasjonssikkerhet fagfolk er i stor etterspørsel - enkeltpersoner kvalifisert til å analysere, planlegge og implementere datasikkerhetsstrategier for å sikre organisasjoner og deres data. [+]

Master of Science i informasjonssikkerhet (MSIS)

Beskytt organisasjoner ved å beskytte dataene sine. Informasjonssikkerhet fagfolk er i stor etterspørsel - enkeltpersoner kvalifisert til å analysere, planlegge og implementere datasikkerhetsstrategier for å sikre organisasjoner og deres data.

Lewis University MSIS-grad er designet for å:

Gi deg tekniske ferdigheter og teknikker for å sikre en rekke databehandlingsplattformerLær deg å gjøre ledelsesbeslutninger informert av sikkerhetshensyn, blant annet hvordan du kvantifiserer verdien av IT-eiendeler og risikoen forbundet med å miste demHjelper deg med å forstå datavitenskapen som ligger til grunn for cyberangrep og innsats for å motvirke dem, slik at du kan reagere på nye angrep når de utvikler segUndersøk sårbarhetene knyttet til databasesystemer, webapplikasjoner og operativsystemer, hvordan du finner dem, og hvordan du gjenoppretter data ødelagt når slike systemer er kompromittertOverfør de juridiske, etiske og personvernsprosessene som er forbundet med informasjonssikkerhetForbered deg på å ta høyt ansett CISSP sertifisering eksamen... [-]

MS Informasjonsteknologi

McCombs School of Business
Campus Heltidsstudier 10 måneder July 2018 USA Austin

Texas mastergrad i informasjonsteknologi og ledelse reagerer på behovet for talent med en 10 måneders, STEM utpekt grad som skaper bedriftsledere forberedt på forstyrrende innovasjoner på grunn av nye teknologier, for eksempel kognitiv databehandling og Internett av ting. [+]

Informasjonsteknologi endrer kontinuerlig opplevelsen av forretningsmessige, sosiale og til og med fysiske samspill verden over. Store data og tingets internett er ikke lenger fangstfraser, men virkelige trender som påvirker flere trillioner dollar-transaksjoner. Arbeidsmarkedet gjenspeiler det presserende behovet for adaptive ferdigheter som kreves for å svare på utviklingen innen informasjonsteknologi. Arbeidsledigheten i IT-bransjen ligger på historisk lavt nivå, og mer enn halvparten av de 25 beste betalende jobbene finnes innen IT-sektoren.

Texas mastergrad i informasjonsteknologi og ledelse reagerer på behovet for talent med en 10 måneders, STEM utpekt grad som skaper bedriftsledere forberedt på forstyrrende innovasjoner på grunn av nye teknologier, for eksempel kognitiv databehandling og Internett av ting. MSITM-programmet tilbyr:... [-]


Informasjonshåndtering Og Bedriftsteknologi

Loughborough University School of Business and Economics
Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 4 år October 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Loughborough + 1 fler

Utviklet med industrien og kommersielt relevant, har som mål dette programmet til å produsere kandidater som har tilegnet seg en forståelse av de faglige, ledelsesmessige og tekniske dimensjoner av informasjonsforvaltning og forretningsteknologi. [+]

Utviklet sammen med industrien for å være kommersielt relevant, er vår spesialist program utviklet for å produsere kandidater som forstår de faglige, ledelsesmessige og tekniske dimensjoner av informasjon og forretningsutvikling teknologi.

Det er for tiden mangel på hybridledere innen industri og dette programmet har blitt utviklet spesielt for å ta dette gapet.

Som student vil du ha nytte ikke bare fra våre anerkjente akademiske forelesere og state-of-the-art fasiliteter, men også fra en rekke tilleggsmuligheter, inkludert industri høyttalere fra selskaper som BT, IBM og SAP.

Nyutdannede av dette kurset er utstyrt med kjernen ferdigheter som kreves for å få en første profesjonelle innlegg i sektoren, samt læring og lederegenskaper som trengs for faglig utvikling utover det.... [-]


Master Of Science I Det For Energi

TUB Campus El Gouna
Campus Heltidsstudier 2 år October 2018 Tyskland Berlin Egypt El Gouna + 2 fler

Hvis du er innehaver av en bachelorgrad eller du har tilsvarende kvalifikasjoner i ingeniørfag og du søker etter et fremragende masterprogram, er Campus El Gouna av Technische Universität Berlin et utmerket valg for deg. [+]

Master of Science i IT for energi

Mastergraden i informasjonsteknologi for energi

Hvis du er innehaver av en bachelorgrad eller du har tilsvarende kvalifikasjoner i ingeniørfag og du søker etter et fremragende masterprogram, er Campus El Gouna av Technische Universität Berlin et utmerket valg for deg.

Informasjonsteknologi og implementering i energisektoren er et utfordrende tema som griper mer og mer oppmerksomhet som det er viktig for implementering i energibransjen. Informasjons teknologier for energiprogram på TU Berlin Campus El Gouna er et nylig innført masterprogram, unikt i sitt slag i MENA-regionen. ITE-programmet omhandler design, utvikling, optimalisering og realisering av fornybar energi og fossile brenselbaserte energikonverteringsanlegg med støtte fra informasjonsteknologi. I mellomtiden dekker ITE-programmet anvendelsen av informasjonsteknologier utviklet i energidomenet. De viktigste bruksområdene er elektrisitetsproduksjon, energilagring og energiforbruk. Studentene lærer å analysere, designe og implementere informasjonsteknologi til energisektors behov. Økende energieffektivitet, samt kostnadseffektivitet og miljøeffektivitet av energikonverteringsprosesser som er mest betydningsfulle og komplekse uro på energiområdet. Begge vinterbetingelsene i det 2-årige programmet finner sted på Campus i El Gouna. I sommermånedet holdes forelesninger på hovedcampus i Berlin. Studentene er derfor utsatt for to helt forskjellige studiemiljøer, og tilbyr en unik tverrfaglig og interkulturell opplevelse.... [-]


MSc Informasjonsteknologi Management

Sheffield Hallam University
Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Sheffield

MSc Information Technology Management vil gjøre det mulig for deg å komme videre i dette stadig skiftende og voksende feltet. Våre ekspertveiledere hjelper deg med å utforske teknologi og potensielle applikasjoner ved hjelp av våre banebrytende fasiliteter. Kombinasjonen av praktisk og teoretisk studie vil utstyre deg med avansert kunnskap og et solid grunnlag for din fremtidige karriere. Du vil utforske hvordan det bidrar til selskapets konkurransefortrinn, slik at de kan innovere og vokse. Dette kurset handler ikke om ren datavitenskap eller forretningsteori. Hver modul fokuserer på hvordan læringen kan brukes i virkelige situasjoner, og øker arbeidsprosessen. Du vil uteksaminere deg med de ferdigheter og kunnskaper du trenger for å starte eller videreutvikle en vellykket karriere i IT-bransjen. [+]

MSc Informasjonsteknologi Management

Dette kurset vil gjøre det mulig for deg å bruke real-world forretnings- og ledelsesvitenskap til IT-problemstillinger og utfordringer, og forberede deg på en karriere i IT-bransjen.

Kombiner praktisk IT-opplæring med anvendt forretningsadministrasjonsteoriLær å utvikle, designe og administrere IT-systemer og teknologierForstå og utforske potensielle bruksområder av nye og nye teknologierBruk dine ferdigheter og kunnskaper til virkelige kommersielle scenarierUtvikle faglige og profesjonelle ferdigheter som vil utstyre deg for den globale næringslivetGraduate som en kompetent, kompetent og ansatt IT- og forretningsadministrasjonsspesialist... [-]

MS I IT Prosjektledelse Online

Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies
Nettstudie Heltidsstudier Deltid 11 måneder Åpen påmelding USA West Lafayette + 1 fler

Administrer deg til en bedre karriere med en Master of Science, fokusert på IT Project Management, for å møte bransjens / bedriftens krav i dette dynamiske feltet. Lær verktøy og teknikker du kan søke på hver fase av prosjektets livssyklus. [+]

Administrer deg til en bedre karriere med en Master of Science, fokusert på IT Project Management , for å møte bransjens / bedriftens krav i dette dynamiske feltet. Lær verktøy og teknikker du kan søke på hver fase av prosjektets livssyklus. Dette 100% elektroniske programmet inneholder materiale som er inkludert i Kunnskapskorps utviklet av Project Management Institute (PMI®) - inkludert kravoppdagelse og ledelse, planlegging av utvikling og styring, porteføljestyring og styring av outsourcede ressurser.

Læreplanen forbedrer kunnskapen din innen omfang, tid, pris og kommunikasjon

Som et 100% online MS-program, kan du få din grad i ditt eget tempo, fra hvor som helst i verden, velge tider for klassearbeid og studier som passer til din livsstil. Kursene tilbys i et åtte-ukes format for større fleksibilitet, slik at du kan fullføre de 34 studiepoengene (30 hvis du allerede er PMP-sertifisert) i 12 måneder til 5 år.... [-]


MSc I Datateknikk

Jacobs University
Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Tyskland Bremen

Datateknikk er en ny profesjon opptatt av store data tilnærminger til datainnsamling, dataforvaltning og dataanalyse. MSc programmet ved Jacobs University tilbyr en fascinerende og dyp innsikt i metoder og teknologier i dette raskt voksende området. [+]

Big Data og datateknikk

Big data har vist seg å ha gigantisk potensial, men stiller store utfordringer samtidig. På den ene side er store data kjører den neste fasen av teknologisk innovasjon og vitenskapelige funn. Følgelig har store data blitt kalt "gull" av den digitale revolusjonen og informasjonsalderen. På den annen side er det totale volumet av data som vokser i et tempo som synes å være vanskelig å kontrollere. I lys av dette har det blitt bemerket at vi er "drukne i et hav av data". Konfrontert med disse utsiktene og risiko, verdens krever en ny generasjon av dataspesialister. Datateknikk er en ny profesjon opptatt av store data tilnærminger til datainnsamling, dataforvaltning og dataanalyse. Gi deg med up-to-date kunnskap og cutting-edge dataverktøy, har datateknologi alt som det tar å mestre den æra av store data.... [-]