close

Filtre

Se resultater

Master of Science studier i Informasjonssystemer i Botswana

En Master of Science, eller en mastergrad i Science er en akademisk grad levert av universiteter i mange land. En Master of Science er et populært valg etter å ha fullført en bachelorgrad. Informasjonssystemer er et fagområde som lærer elevene de viktigste elementene i både næringsliv og informatikk for å forberede dem for et felt i en rekke bransjer, inkludert de med store mega-selskaper,… Les mer

En Master of Science, eller en mastergrad i Science er en akademisk grad levert av universiteter i mange land. En Master of Science er et populært valg etter å ha fullført en bachelorgrad.

Informasjonssystemer er et fagområde som lærer elevene de viktigste elementene i både næringsliv og informatikk for å forberede dem for et felt i en rekke bransjer, inkludert de med store mega-selskaper, private marked analytiker stillinger og til og med viktige statlige arbeidsplasser.

Botswana ligger i det sørlige Afrika og har gjort betydelige fremskritt i utviklingen av sitt system for høyere utdanning. Oppdagelsen av diamanter betydelig økte inntekter for nasjonen, og mye av disse inntektene har blitt kanalisert til bedre skoler og høyskoler.

MSc i Informasjonssystemer i Botswana

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Botswana International University Of Science And Technology
Palapye, Botswana

MSc-avhandling Forskning i informasjonssystemer

MSc-avhandling Forskning i informasjonssystemer -
MSc
Engelsk
sep. 2021
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre