close

Filtre

Se resultater

Master of Science studier i Informatikk i Denton USA

En mastergrad, eller Master of Science, er en akademisk utmerkelse skjenket dem som effektivt fullføre et bestemt sett av kurs i det som ofte er et science-basert disiplin. MSc forbedrer ofte karrieremuligheter samt inntjeningspotensialet.Ettersom informatikkfeltet ble stadig mer utbredt var det mange som var usikre på om studieområdet ville fortsette å eksistere. Det var ikke før på 1950-t… Les mer

En mastergrad, eller Master of Science, er en akademisk utmerkelse skjenket dem som effektivt fullføre et bestemt sett av kurs i det som ofte er et science-basert disiplin. MSc forbedrer ofte karrieremuligheter samt inntjeningspotensialet.

Ettersom informatikkfeltet ble stadig mer utbredt var det mange som var usikre på om studieområdet ville fortsette å eksistere. Det var ikke før på 1950-tallet at informatikk begynte å bli betraktet som en legitim vitenskap blant akademikere. Det er takket være IBM-merket at informatikk ble en del av populærkulturen.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Byen Denton ligger i delstaten Texas. Klimaet i området er ansett å være subtropisk grunn av sin varme, fuktige somre og kalde vintre. Det er også en del av et område kjent som "tornado Alley". Tornado klokker er derfor ganske vanlig i denne byen.

Beste studieprogrammer Master of Science i Informatikk i Denton i USA

Minimér
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
University of North Texas College of Engineering
Denton, USA

Master of Science in Artificial Intelligence ved University of North Texas er den eneste frittstående MSI for kunstig intelligens i Texas og en av få i USA.

Master of Science in Artificial Intelligence ved University of North Texas er den eneste frittstående MSI for kunstig intelligens i Texas og en av få i USA. -
MSc
Fulltid
2 år
Engelsk
Campus
 
University of North Texas College of Engineering
Denton, USA

Institutt for datavitenskap og teknologi ved University of North Texas tilbyr kurs som fører til en mastergrad i datateknikk.

Institutt for datavitenskap og teknologi ved University of North Texas tilbyr kurs som fører til en mastergrad i datateknikk. -
MSc
Fulltid
2 år
Engelsk
Campus
 
University of North Texas College of Engineering
Denton, USA

Institutt for datavitenskap og teknologi ved University of North Texas tilbyr kurs som fører til en Master of Science grad i datalogi.

Institutt for datavitenskap og teknologi ved University of North Texas tilbyr kurs som fører til en Master of Science grad i datalogi. -
MSc
Fulltid
2 år
Engelsk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre