Filter
Masters of Science
Island Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste skoler Master of Science studier på Island 2019/2020

En Master of Science, eller en mastergrad i Science er en akademisk grad levert av universiteter i mange land. En Master of Science er et populært valg etter å ha fullført en bachelorgrad.

Et kjennetegn ved Island 's høyere utdanningssystemet er et fireårig studium. Etter ferdigstillelse av lavere grad, The University of Icleand har ofte stipender for de studentene som kanskje ønsker å videre studier til master-og doktorgradsnivå. Det er basert i Vesturbær, Reykjavik og ble grunnlagt i 1911.

Master of Science studier på Island

Les mer Minimér

treff

Iceland School of Energy – Reykjavik University

Verden blir akutt oppmerksomme på det presserende behovet for å løse de mange problemene knyttet til energiforbruk og klimaendringer.Den begrensede tilgjengeligheten av f ... [+]

MSc in Sustainable Energy Engineering

Undervisningsspråk: Norsk

Startdato: August

Verden blir akutt oppmerksomme på det presserende behovet for å løse de mange problemene knyttet til energiforbruk og klimaendringer. Den begrensede tilgjengeligheten av fossilt brensel og behovet for å redusere klimagassutslippene ringe for grunnleggende endringer i det globale energimarkedet. Dette programmet vil gjøre deg i stand til å bli med i den nye generasjonen av fagfolk i forkant av energirevolusjon.

The Master i Sustainable Energy Engineering er beregnet for studenter med bakgrunn i ingeniørfag eller naturvitenskap, som ønsker å ta en mer teknisk perspektiv på utvikling og verkstedindustrien bærekraftige energisystemer. ... [-]

Island Reykjavík
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
18 måneder
Campus
Les mer på norsk
Iceland School of Energy – Reykjavik University

... [+]

Søknadsfrister

[-]
Island Reykjavík
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
18 måneder
Campus
Les mer på norsk