Filter
Masters of Science
Hellas Studietype: Alle Pacing: Alle

Finn Master of Science studier i Jusstudier i Hellas

En Master of Science, eller en mastergrad i Science er en akademisk grad levert av universiteter i mange land. En Master of Science er et populært valg etter å ha fullført en bachelorgrad.

Feltet av lov og forskrifter guiding ulike aspekter av livet er enorme. De som i dybden av det vanligvis finne noen form for spesialisering om hvilke de er lidenskapelig, slik som reguleringsteori og intellektuell eiendom.

Hellas, offisielt Republikken Hellas, eller Hellas som kalles fra oldtiden, er et land i Sørøst-Europa. Ifølge 2011 folketelling, er Hellas 's befolkning rundt 11 millioner kroner.

MSc i Jusstudier i Hellas

Les mer Minimér

1 Resultater i Jusstudier, Hellas

International Hellenic University (IHU)

Den IHU "Master of Science in Energy Law, forretninger, forordning og politikk" har som mål å tilby videreutdanning nivå studier, spesialisering og erfaring ... [+]

"Designet for avgangselever på Law & statsvitenskap, økonomi, Business Studies & Engineering, med en sterk motivasjon til å forfølge en karriere i energirelaterte domener"

Den IHU "Master of Science in Energy Law, forretninger, forordning og politikk" har som mål å tilby videreutdanning nivå studier, spesialisering og erfaring i Energy Law, Βusiness, Energy Policy, og Geostrategy, samt den generelle regulatoriske inngrep i området av energisektoren som helhet. Det tilbyr et svært fleksibelt kvalifisering egnet for et bredt spekter av karrieremuligheter i mange sektorer.

Det legges vekt på juridiske, økonomiske, geopolitiske, forretnings- og miljøproblemer som oppstår og de politiske, juridiske og lovgivende løsninger som tilbys i større europeiske og internasjonale energisektoren, i forhold til energikilder og infrastruktur, internasjonale energi transaksjoner, transport og lagring av energi, juridisk, kommersiell - business, regulatoriske, geopolitiske, økonomiske og finansielle spørsmål og løsning av tvister som oppstår i energisektoren, for hensikten med en helhetlig, all-around tverrfaglig tilnærming til energispørsmål.... [-]

Hellas Thessaloniki
October 2019
Heltid studier
Deltid
14 - 26 måneder
Campus
Les mer på norsk