MSc i Jusstudier i Hellas

Finn Master of Science studier i Jusstudier i Hellas

Jusstudier

Msc står for Master of Science. Det er et praktisk pedagogisk mester 's grad gitt av universiteter i et stort antall nasjoner. Graden er vanligvis studert i realfag og noen ganger i samfunnsvitenskapene.

Avhengig av ens preferanser, bli en profesjonell i lov og forskrifter kan føre en til en rekke ulike underavdelinger. Blant de mest populære av disse spesialiseringene er forretningsjuss, regulatoriske teori og internasjonale relasjoner.

Hellas utviklet sin utdanning system med høyere utdanning på toppen. Over 40% av alle grekere lever i Athen og det er også der de beste mulighetene til å forfølge en høyere utdanning er. Grenser til Albania, Makedonia, Bulgaria og Tyrkia, Hellas er en turist perle med en av verdens 's fantastiske strender.

MSc i Jusstudier i Hellas

Les mer

Msc i energirett, business, regulering og politikk

International Hellenic University (IHU)
Campus Heltidsstudier Deltid 14 - 26 måneder October 2018 Hellas Thessaloniki + 1 fler

Den IHU "Master of Science in Energy Law, forretninger, forordning og politikk" har som mål å tilby videreutdanning nivå studier, spesialisering og erfaring [+]

"Designet for avgangselever på Law & statsvitenskap, økonomi, Business Studies & Engineering, med en sterk motivasjon til å forfølge en karriere i energirelaterte domener"

Den IHU "Master of Science in Energy Law, forretninger, forordning og politikk" har som mål å tilby videreutdanning nivå studier, spesialisering og erfaring i Energy Law, Βusiness, Energy Policy, og Geostrategy, samt den generelle regulatoriske inngrep i området av energisektoren som helhet. Det tilbyr et svært fleksibelt kvalifisering egnet for et bredt spekter av karrieremuligheter i mange sektorer.

Det legges vekt på juridiske, økonomiske, geopolitiske, forretnings- og miljøproblemer som oppstår og de politiske, juridiske og lovgivende løsninger som tilbys i større europeiske og internasjonale energisektoren, i forhold til energikilder og infrastruktur, internasjonale energi transaksjoner, transport og lagring av energi, juridisk, kommersiell - business, regulatoriske, geopolitiske, økonomiske og finansielle spørsmål og løsning av tvister som oppstår i energisektoren, for hensikten med en helhetlig, all-around tverrfaglig tilnærming til energispørsmål.... [-]