MSc i Jusstudier i Hellas

Finn Master of Science studier i Jusstudier i Hellas

Jusstudier

En Master of Science, eller en mastergrad i Science er en akademisk grad levert av universiteter i mange land. En Master of Science er et populært valg etter å ha fullført en bachelorgrad.

Feltet av lov og forskrifter guiding ulike aspekter av livet er enorme. De som i dybden av det vanligvis finne noen form for spesialisering om hvilke de er lidenskapelig, slik som reguleringsteori og intellektuell eiendom.

Hellas, offisielt Republikken Hellas, eller Hellas som kalles fra oldtiden, er et land i Sørøst-Europa. Ifølge 2011 folketelling, er Hellas 's befolkning rundt 11 millioner kroner.

MSc i Jusstudier i Hellas

Les mer

MSc i Business for advokater

ALBA Graduate Business School
Campus Deltid 16 måneder September 2019 Hellas Athens

Klienter har behov for advokater som forstår sin virksomhet. Alba MSc i Business for Lawyers Program er den eneste faglige kvalifikasjonen som forbereder advokater til å møte komplekse problemer i bedriftsmiljøet og finansmarkedet. [+]

MSc i Business for advokater

Klienter har behov for advokater som forstår sin virksomhet. Alba MSc i Business for Lawyers Program er den eneste faglige kvalifikasjonen som forbereder advokater til å møte komplekse problemer i bedriftsmiljøet og finansmarkedet.

Programmet gjør det mulig for jurister å få en solid teoretisk forståelse, samt en praktisk tilnærming til økonomiske og finansielle problemer knyttet til den daglige driften av et bedriftsfirma. Programmet gir en unik læreropplevelse som fremmer samarbeid og lederskapskompetanse i en tverrfaglig læreplan.

Den ALBA MSc i Business for advokater er designet for juridiske fagpersoner som:

administrere og lede sitt eget advokatfirmajobbe som bedriftsrådgiverearbeid i bedriftsfinansiering og restruktureringarbeide i eller med finansielle tjenesterfungere som konsulenter til bedriftsledere... [-]

Msc i energirett, business, regulering og politikk

International Hellenic University (IHU)
Campus Heltidsstudier Deltid 14 - 26 måneder October 2019 Hellas Thessaloniki + 1 fler

Den IHU "Master of Science in Energy Law, forretninger, forordning og politikk" har som mål å tilby videreutdanning nivå studier, spesialisering og erfaring [+]

"Designet for avgangselever på Law & statsvitenskap, økonomi, Business Studies & Engineering, med en sterk motivasjon til å forfølge en karriere i energirelaterte domener"

Den IHU "Master of Science in Energy Law, forretninger, forordning og politikk" har som mål å tilby videreutdanning nivå studier, spesialisering og erfaring i Energy Law, Βusiness, Energy Policy, og Geostrategy, samt den generelle regulatoriske inngrep i området av energisektoren som helhet. Det tilbyr et svært fleksibelt kvalifisering egnet for et bredt spekter av karrieremuligheter i mange sektorer.

Det legges vekt på juridiske, økonomiske, geopolitiske, forretnings- og miljøproblemer som oppstår og de politiske, juridiske og lovgivende løsninger som tilbys i større europeiske og internasjonale energisektoren, i forhold til energikilder og infrastruktur, internasjonale energi transaksjoner, transport og lagring av energi, juridisk, kommersiell - business, regulatoriske, geopolitiske, økonomiske og finansielle spørsmål og løsning av tvister som oppstår i energisektoren, for hensikten med en helhetlig, all-around tverrfaglig tilnærming til energispørsmål.... [-]