$close

Filtre

Se resultater

MScs i Komposisjon 2023

Å få en Master of Science (MSc) grad er et mål for mange mennesker. Men hva innebærer å få en Master of Science grad? Alle land har litt forskjellige krav til kurset. I Storbritannia, for eksempel, kan studentene ta kurs i ett til to år, og må kanskje gjennomføre et forskningsprosjekt. Dette er vanlige krav over hele verden. Hva er en MSc i komposisjon? Disse programmene fokuserer ofte… Les mer

Å få en Master of Science (MSc) grad er et mål for mange mennesker. Men hva innebærer å få en Master of Science grad? Alle land har litt forskjellige krav til kurset. I Storbritannia, for eksempel, kan studentene ta kurs i ett til to år, og må kanskje gjennomføre et forskningsprosjekt. Dette er vanlige krav over hele verden.

Hva er en MSc i komposisjon? Disse programmene fokuserer ofte på raffinering av tekniske og ytelsesevner. Skoler som tilbyr en MSc i komposisjon gir sine studenter ofte instruksjon om musikkhistorie, teori og ytelse i flere musikkformer og disipliner. Klassiske og moderne stiler blir vanligvis studert. Avhengig av programmet kan elevene til og med lære å komponere elektronisk musikk på datamaskinen. Mange programmer kulminerer i et sluttprosjekt som komponerer en orkestersymphoni. På mastergradsnivå kan studentene forfine sin musikalske persona gjennom dedikert praksis. De fleste programmer søker å uteksamere velafrundede og engasjerte musikere.

For de som ønsker å snu sin lidenskap for musikk til en lukrativ karriere, kan en MSc i komposisjon være det riktige valget. Nyutdannede har ofte muligheten til å bruke sine nye ferdigheter for å skaffe seg en tilfredsstillende musikkkarriere.

Som de fleste studieprogrammene varierer kostnaden for en MSc i komposisjon fra skole til skole. For å finne ut forskjellene i kostnad, nå ut til skolen som tilbyr studiet du ønsker å forfølge.

Musikkindustrien kan være pen cutthroat, men en mastergrad kan skille deg fra andre i feltet. Det kan til og med være mulig å jobbe med verdens beste komponister eller filmstudier. Tenk deg å utvikle poengsummen til et stort film eller ha din symfoni spilt av et orkester. På samme måte, hvis du ønsker et enkelt liv, kan du også gå inn i musikutdanning, som kan være en stabil og tilfredsstillende karriere.

En MSc i komposisjon kan være det første skrittet mot å oppfylle dine karrieremål. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Université Côte d’Azur (UCA)
Nice, Frankrike

MSc Music Scoring for Visual Media and Sound Design utstyrer studentene til å mestre hele kjeden fra musikalsk komposisjon til postproduksjon innen lyd for bilder. Den utvikle ... +

MSc Music Scoring for Visual Media and Sound Design utstyrer studentene til å mestre hele kjeden fra musikalsk komposisjon til postproduksjon innen lyd for bilder. Den utvikler ferdigheter innen komposisjon, orkestrering, lyddesign, kreativ ledelse, kunstnerisk entreprenørskap og til slutt postproduksjon på Dolby Atmos romlige lydsystem, med fordelen av et partnerskap med DOLBY. Studentene vil også bli sertifisert DOLBY for å bruke Dolby Atmos-teknologiene. -
MSc
Fulltid
2 år
Engelsk
04 sep. 2023
15 juni 2023
Campus