$close

Filtre

Se resultater

Master of Science studier i Kunstfag 2022

En MSc, eller Master of Science, er en post-graduate grad som fører studenten til et faglig nivå av kompetanse i et valgt felt. Studiet er typisk forskningsbasert, og en avhandling vil normalt være nødvendig for å fullføre programmet. Hva er en MSc i Fine Arts? En Master of Fine Arts er en avansert grad i et kreativt felt. Det er retninger som kan velges innenfor denne graden, inkludert te… Les mer

En MSc, eller Master of Science, er en post-graduate grad som fører studenten til et faglig nivå av kompetanse i et valgt felt. Studiet er typisk forskningsbasert, og en avhandling vil normalt være nødvendig for å fullføre programmet.

Hva er en MSc i Fine Arts? En Master of Fine Arts er en avansert grad i et kreativt felt. Det er retninger som kan velges innenfor denne graden, inkludert tegning, maleri, skulptur, keramikk, grafisk design, håndverk, tekstil kunst, filmskaping, fotografering, arkitektur, dans, performance arts og mer. Det krever typisk to til tre år for å fullføre denne typen program, da studentene må lage mange eksempler av sitt arbeid og motta tilbakemelding fra sine professorer og klassekamerater for å vise fremgang i sin kunstform.

Gjennomføring av en mastergrad gir kandidater muligheten til å forbedre sine ferdigheter, skape en mer imponerende portefølje og øke selvtilliten i sin valgte karriere. I tillegg kan denne graden hjelpe utdannet til å bli tatt mer alvorlig, være mer sannsynlig å bli ansett for ansettelse og til og med øke muligheten til å skaffe seg en høyere lønn.

Kostnaden for Fine Arts forskerstudium kan variere sterkt avhengig av institusjonen og dens beliggenhet, samt lengden på det valgte programmet. Å velge en nettstudie kan ofte bidra til å redusere de totale kostnadene.

Denne graden kan forberede studentene på en rekke karriere, blant annet kunstner, skuespiller, produsent, regissør, forfatter, journalist, fotograf, arkitekt og professor. Det er også godt forberedt for stillinger i salg eller ledelse på bedrifter som er knyttet til kunst som gallerier, museer, aviser, magasiner og reklamebyråer. Å sette inn nødvendig tid og engasjement for å få en strukturert grad kan gjøre kandidaten mer markedsførbar.

Det finnes en rekke institusjoner i land over hele verden som tilbyr en mastergrad i kunst på nettet. Dette er spesielt nyttig for de som trenger fleksibilitet eller som ikke bor i nærheten av et universitet som tilbyr denne graden. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Boston University Wheelock College of Education & Human Development
Brookline, USA

Master of Fine Arts in Sculpture gir verktøyene og språket for studenter til å bli strenge tenkere og kunstnere i det tjueførste århundre. Programmet fletter sammen de betydel ... +

Master of Fine Arts in Sculpture gir verktøyene og språket for studenter til å bli strenge tenkere og kunstnere i det tjueførste århundre. Programmet fletter sammen de betydelige kravene til kreativ produksjon, intellektuell og teoretisk undersøkelse, og kritisk engasjement med kulturhistorie og samtidskunstdiskurs. -
MSc
Fulltid
Engelsk
Campus